×

Seymour Duncan AS-1s Blackouts Set for Stratocaster Manyetik Seti

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor

Seymour Duncan AS-1s Blackouts Set for Stratocaster - Manyetik Seti

Aktif manyetikleri seven gitaristlerin daha az sıkıştırılmış, daha geniş frekans yanıtı ve süper sessiz bir ton istediklerini biliyoruz. Dengeli girişler kullanan Blackout'lar, rakiplerinden yaklaşık 14 dB daha az uğultuya sahiptir. Kayıt yaparken, özellikle bilgisayar monitörleri, güç transformatörleri veya flüoresan aydınlatma yakınındaysanız, azaltılmış uğultunun faydalarını hemen fark edeceksiniz.

UYGULAMA

Stratocaster® gitarlar için doğrudan uyarlamada sıcak ama dengeli tek bobin tonu. Heavy blues, klasik rock ve heavy rock için idealdir.

TANIM

Blackout Singles, heavy rock için seslendirildi. Amplifikatörünüzü daha da güçlendirecekler ve pedallar veya diğer sinyal işleme ile kullanım için harikalar. Tıknaz ritimlerden yakıcı ipuçlarına kadar her şey için mükemmeller.

KURULUMU TAMAMLA

Blackout Singles, tek tek veya eşleştirilmiş üçlü setler halinde mevcuttur. Aşırı ağır rock tonları için SFX-04 Twin Tube Mayhem veya SFX-08 Power Grid (2008 İlkbaharında kullanıma sunulacak) gibi yüksek kazançlı bir pedalla Blackout Singles'ı eşleştirin.

GİTARLAR

Standart bir Stratocaster® alma rotası için ayarlanmış herhangi bir elektro gitar için mükemmeldir. 25K tencere, stereo jak, pil maşası ve diğer montaj donanımlarını içerir.
mevcut modlar
Blackouts Singles, iki çıkış modu için manyetiğin alt tarafında benzersiz bir çift pin konfigürasyonuna sahiptir: orta ve yüksek kazanç. Atlama teli çıkarıldığında, hala pasif alıcılarla karşılaştırılabilir olan orta düzeyde bir çıktınız olur. Ancak atlama teli yerindeyken, çıkış önemli ölçüde artırılarak Blackouts Singles tam boyutlu Blackout humbucker'larla uyumlu hale gelir. Pimler aynı zamanda bir mini anahtara veya itme/çekme işlemine bağlanabilir.

Seymour Duncan AS-1s Blackouts Set for Stratocaster Manyetik Seti Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
25 yıldır enstrüman çalıyorum
Müzik Tarzı
Rock, Metal, Hard Rock, Blues, Progressive

Bugüne kadar kullandığım en geniş ses seçeneklerine sahip Stratocaster manyetik seti bu oldu.Görmeden duyduğunuzda single manyetik olduklarına inanmanız çok zor. Alnico 5 mıknatıslardan dolayı diğer aktif manyetiklere nazaran daha sıcak ve headroom sahibi bir karakteri var. Pasif manyetiklere epey yaklaşmış bir aktif manyetik karakteri mevcut. Mid frekansları çok çok başarılı EMG'nin tüm humbucker setleri (81-85-60-57-66) ile kafa kafaya yarışacak veya beraber çalacak birbirinden farklı tonları var. Eğer stratocaster gitarınız varsa ve over drive - distortion gibi efektleri sıklıkla kullanıyorsanız ve dijital efektleri gitar tonunda seviyorsanız (Reverb-Delay-Chorus vb.) bu seti düşünmeden alabilirsiniz.

Montaj
Ses
Genel Değerlendirme
Yorumcunun Tecrübe Düzeyi
Diğer

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 2 Hayır : 0

Elektro Gitar Manyetikleri Çok Satanlar