×

Seymour Duncan Liberator 250K 250 K Volume Potansı

  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 55 TL ( Ivır Zıvır Kargo Kampanyası )

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Seymour Duncan Liberator 250K - 250 K Volume Potansı

Seymour Duncan'ın Liberator 250'si sayesinde manyetik değiştirmek artık sıkıcı ve dağınık bir süreç değil. Bunun nedeni, Liberator'ün manyetiklerinizi bağlantıları lehimlemeden değiştirmenize izin vermesidir. Kart üzerinde renk kodlu bir bağlantı seti elde edersiniz ve entegre 250k ses potası inanılmaz derecede iyi çalışır (özellikle tek bobinli manyetiklerle). Her bir vidalı kelepçeli konektör, kalaylı veya çıplak alma uçlarını kabul eder; tek ihtiyacınız olan bir tornavida ve hazırsınız. Pozitif, güvenilir bağlantıların yanı sıra inanılmaz esneklik elde edersiniz. Gitarın tam olarak istediğiniz gibi çalmasını, ses çıkarmasını ve çalmasını sağlayın; bir Liberator 250 kurun!

Seymour Duncan Liberator 250K Özellikleri:

  • Tek bobinler için mükemmel entegre 250k standart şaftlı hacim kabı
  • 10 istasyonlu pikap konnektörü
  • 4 istasyonlu potansiyometre konnektörü
  • Seymour Duncan kablo şeması için renk kodlu her istasyon
  • Kilitleme sistemi lehimleme ihtiyacını ortadan kaldırır
  • İnanılmaz derecede hızlı alma değişiklikleri
  • Pot konektörüne bitişik isteğe bağlı lehim pedleri

TEKNİK DETAYLAR

Bir hacim kabının yerine kurulan bir Kurtarıcı ile manyetikleri değiştirmek hızlı, kolay ve lehimsiz, ancak bir o kadar da güvenilir hale gelir. Aslında, mükemmel olmayan bir lehim bağlantısından daha güvenilirdir. Her bir manyetik kablosunun çıplak ucunu Liberator'ün manyetik konektör istasyonlarından birine sokun ve kilitlemek için vidalı kelepçeyi sıkın. Vidanın döndürülmesi, kabloyu sabit bir yastığa kilitleyen ve bağlantıyı yerinde sabitleyen bir taşıyıcıyı kaldırır. Tamamen basit ve tamamen sağlam.

Deneyimli gitar teknisyenleri için Liberator, Lockdown sisteminin sağlam ve güvenilir bağlantıları sayesinde manyetik değişikliklerini çok daha hızlı ve basit hale getirir.

Daha önce hiç lehimleme yapmamış olanlar için, Liberator bir ton keşif dünyası açar. Farklı manyetiklerin enstrümanınızın sesini nasıl değiştirdiğini ve çalmanıza ilham verecek ve kişisel sesinizi geliştirecek şekilde nasıl tepki verdiğini kolayca keşfedebileceksiniz.
Kurtarıcının Parçaları

Liberator, ön tarafta kolayca ama güvenli bir şekilde değiştirilebilen bağlantıların, sahne arkasındaki kablolu bağlantılara karşılık geldiği bir stüdyo yama yuvası gibidir.

Liberator Sisteminin iki ana parçası vardır: on istasyonlu alıcı konnektörü ve dört istasyonlu potansiyometre konnektörü. Alıcı konektörünün bitişiğindeki kablo renkleri, her konektör istasyonuna hangi renk kabloları takmanız gerektiğini gösterir. Bu, Seymour Duncan'ın dört iletkenli humbucker'lar için kablolama şemasına göredir, ancak Liberator, diğer üreticilerin manyetiklerini kolayca bağlamak için bir renk kodu kılavuzu ile birlikte gelir.

Potansiyometre konektör istasyonları, potansiyometre giriş, çıkış ve toprak artı köprüler veya tremolo sistemleri için ek bir toprak üzerindeki üç terminale karşılık gelir. Lehimlemeyi tercih edenler için, potansiyometre konektörünün bitişiğinde isteğe bağlı olarak altın kaplamalı lehim pedleri ve ayrıca toprağa giden yedi adet altın kaplamalı oval lehim pedi vardır. Bu pedlerin lehimlenmesi, bir potansiyometrenin arkasından çok daha kolaydır.
Kurtarıcı Sürümler

Volume Pot'lu Liberator, 250k ve 500k versiyonlarında gelir. (Daha sıcak 250kΩ potlar tipik olarak tek bobinli manyetiklerin parlaklığını azaltmak için kullanılırken, daha parlak 500k potlar tipik olarak humbucker'larla kullanılır.) Kolay kurulum için önceden bağlanmış kablo demetleri ve önceden kablolanmış pickguard'lar da sunacağız.

Seymour Duncan Liberator 250K 250 K Volume Potansı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Potanslar Çok Satanlar