×

Seymour Duncan SH-PG1 Pearly Gates Bridge - Black Humbucker Manyetik

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor

Seymour Duncan SH-PG1 Pearly Gates - Humbucker Manyetik


Uygulama: Sıcak, vintage manyetiklerden biraz daha güçlü olan humbucker. Blues, klasik rock, southern rock, jam ve hard rock için harika.

Açıklama: İlk olarak, Teksas blues-rock'ın çıplak, asi sesini tanımlayan '59 Les Paul® Standard manyetiklerinin yeniden yaratılması için tasarlandı. Pearly Gates tatlıdır, ancak biraz kaba, harika bir sürdürme ve harmonikleri gitarın dışına çıkaracak parlak bir üst uca sahiptir. Dört-iletkenli bağlantı kablosu ile birlikte gelir.

Tam kurulum: Genellikle hem boyun hem de köprü pozisyonlarında kullanılır. Köprüde daha yumuşak tonlar için APH-1n Alnico II Pro ile; veya köprü pozisyonundaki daha ağır rock sesleri için bir Pearly Gates ile boyun pozisyonunda SH-11 Custom Custom kullanılabilir.

Gitarlar: Daha parlak tondaki enstrümanlar için uygundur. Özellikle akçaağaç ve ebano klavyeli gitarlarla harika çalışır. Ayrıca hollow ve semi-hollow body gitarlarla da harika çalışır.

Mevcut modlar: Nikel veya altın kaplama. Trembucker.

Oyuncular: Dickey Betts (boyun ve köprü), Warren Haynes / Gov't Mule (boyun ve köprü), Howard Leese / Heart (boyun ve köprü), Greg Martin / Kentucky Headhunters (boyun ve köprü)

Seymour Duncan SH-PG1 Pearly Gates Bridge - Black Humbucker Manyetik Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Manyetikleri Çok Satanlar