×
Shure markasına ait temin edilemeyen ürünler için ön sipariş alınabilmektedir. Bizimle iletişime geçmek için buraya tıklayınız.

Shure PGA Drumkit6 - 6 Piece drum mic kit Davul Mikrofon Seti

Marka: Marka Sahibi : Almanya
47720

27.058,64 TL (816,00 $)

%5 kampanyalı fiyatı

25.705,68 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Avantaj 3

Aşağıdaki ürünlerden birini uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Shure PGA Drumkit 6, PGA52 bas davul mikrofonu, 2x PGA56 snare ve tom mikrofonları, PGA57 snare davul mikrofonu ve 2x PGA81 overhead kondenser mikrofonları içeren 6 parçalık bir davul mikrofon setidir.

Shure PGA52

Shure PGA52, kick drum ve düşük frekans performans uygulamalarında netlik sağlamak üzere tasarlanmış bir kardioid kapsüle sahip dinamik bir mikrofondur. Shure PGA52, kick davullarda harika bir ses çıkarır ve ayrıca bas gitar kabinlerinin mikrofonlaştırılması için de mükemmeldir.

Shure PGA56

Shure PGA56, snare ve tom micing uygulamaları için tasarlanmış profesyonel bir dinamik mikrofondur. Mikrofon, mikrofonun başının dönebilmesini sağlayan bir bisiklette bulunanlara benzer bir hızlı çıkarma mandalına sahiptir. PGA56'nın kardioid polar deseni, ekseni dışında reddetme özelliği nedeniyle davulları yakından mikrofonlaştırmak için harika bir seçimdir.

Shure PGA57

Shure PGA57, canlı ve kayıt stüdyosunda yükseltilmiş aletler ve akustik davul performansını açıkça yeniden üretmek üzere tasarlanmış yeni bir kardioid dinamik mikrofondur. PGA57 mikrofonu, göze batmayan bir görsel varlık sunan siyah metalik bir bitiş ve ızgaraya sahiptir ve uyarlanabilir dinamik kartuşu inanılmaz bir geri besleme reddi ve mükemmel SPL işleme sağlar.

Shure PGA81

Shure PGA81, hassas akustik alet performansı ve kaydında kullanılmak üzere ideal bir kardioid kondenser mikrofondur. PGA81'in düz frekans yanıtlı kardioid kartuşu, bir ses kaynağının net bir temsilini yakalamak için mükemmeldir.

Davul Mikrofon Seti

  • PG Alta serisi
  • 1x PGA52 Bas davul mikrofonu
  • 2x PGA56 Snare/tom mikrofonları
  • 1x PGA57 Snare mikrofonu
  • 2x PGA81 Overhead mikrofonları
  • Dahilinde 2x Tom tutucuları ve 6x XLR kabloları ve kutu

Shure PGA Drumkit6 - 6 Piece drum mic kit Davul Mikrofon Seti Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.