×

Simon&Patrick Songsmith A3T Elektro Akustik Gitar

Marka: Marka Sahibi : Kanada Üretim: Üretim Yeri : Kanada
Temin Edilemiyor
Arka Ağacı
: Yabani Kiraz Arka
Gövde Şekli
: Folk Gövde
Klavye Ağacı
: Gül Ağacı Klavye
Köprü Ağacı
: Gül Ağacı Köprü
Sap Ağacı
: Akçaağaç Sap
Ses Tahtası Ağacı
: Ladin Ses Tahtası
Ses Tahtası Yapısı
: Masif
Truss Rod
: Modern Style
Yan Ağacı
: Yabani Kiraz Yan

LaPatrie Quebec'te inşa edilen Simon and Patrick Songsmith Folk aşağıdaki özelliklere sahiptir:

  • Basınç testli masif ladin üst tabla
  • Kanada kirazı arkası ve yanları
  • Yarı parlak sunburst kaplama
  • Akçaağaç sap
  • 1,72" üst eşik genişliği
  • Hint gül ağacı klavye ve köprü
  • Graphtech somun ve köprü eyeri
  • Dahili manyetikli B-Bant A3T elektroniği
  • Çift etkili makas çubuğu
  • Deluxe konser çantası dahildir

BBE Acoustimax preamp (Sonic Maximizer ile) ve QSC K-10 güçlendirilmiş 2 yollu güçlendirilmiş hoparlör ile yapılan güçlendirilmiş test

Martin D serisi gibi en çok hikayeye sahip akustik gitarların bazıları kutulu dretnotlar olduğundan, halk gitarlarını gözden kaçırmak kolaydır. Ancak daha küçük boyutlar, özellikle parmak tipi müzisyenler için onları tutmayı ve çalmasını kolaylaştırır. Evet, bir dretnot veya jumbo gibi bir şeyin patlayan sesine ve cömert alt ucuna sahip değiller, ancak bu bir kamp ateşi değilse, muhtemelen bir ses sistemi vardır.

Simon & Patrick Songsmith Folk, tipik bir Godin'dir: Harika malzemeler, bir fiyat noktasına göre üretilmiştir, ancak önemli olan yerlerde eksik değildir. Yarı parlak kaplama, Kingpin serisine benzer ve sağlam ve parmak izlerine dirençli şık bir "mobilya" görünümüne sahiptir. Aynı zamanda titreşimleri engellemeyen ve yaşlandıkça daha iyi hale gelen ince bir kaplamadır. Masif ladin üst kısım ve lamine kiraz arkası ve yanları, iyi bir ses seviyesi ve akçaağaç ağacına benzer ayrıntılı, eklemli bir ses üretir. Daha büyük gövde stilleriyle karşılaştırıldığında, halk şekli daha odaklanmış bir orta kademe ve sıkı, iyi tanımlanmış bir alt uç oluşturur. Bu nedenle, iyi nota tanımı ve çalma nüanslarına duyarlı bir gitar arayan parmak stili çalanlar için iyi çalışır. Besteciler ve yazarlar için çalması son derece rahat ve aynı anda gitarı dizinize koyabilir ve kayıt konsoluna yaklaşabilirsiniz.

Bu gitar, Godin'in A3T köprü montajlı dönüştürücü sistemi ile donatılmıştır. 9V pille çalışan A3T'de ses, bas, tiz, orta kademe ve varlık kontrolleri ve yerleşik bir tuner bulunur. Bunlar, 12dB artırma/kesme özelliğine sahip aktif kontrollerdir ve tuner düğmesine basıldığında dikkatli bir şekilde ses kapatılır.

Elektrik harika bir ekolayzırdır ve BBE ön amfimize ve QSC destekli hoparlörümüze takılı olan Songsmith Folk'un sesi kutu gibi ya da küçük değildir ve A3T kontrolleri geniş ve doğal bir ses aralığına sahiptir. Aslında çok fazla ince ayar yapılması gerekmiyordu ve bir varlık kontrolü dokunuşu, güçlendirilmiş akustiğin sıklıkla sahip olduğu boğucu, tıkalı sesi hafifletmede harikalar yaratıyor. Köprüye monteli piezo dönüştürücü doğal olarak nettir, ancak genellikle bu sistemlere özgü yüksek kaliteli çatırtı ve şarlatan seslerden arınmıştır. Tizleri en uç noktaya kadar itin ve biraz yüksek son cızırtı duyacaksınız, ancak bunun gerekli olacağı bir çalma durumu hayal etmek zor. Genel olarak, belirli bir frekansı fazla vurgulamayan dengeli bir sestir; amplifiye edilmemiş hali gibi.

Sıkı, vurucu ve çalması rahat olan halk gitarları pek takdir edilmeyen bir zevktir. Ve Simon ve Patrick Songsmith Folk, Kuzey Amerika yapımı yüksek kaliteli bir gitar için ne kadar az ödemeniz gerektiği konusunda çok yüksek bir çıta belirliyor. Sıradan çalanlar için harika, ancak yazarlar ve sanatçılar için son derece tatmin edici olan Songsmith Folk, bir sonraki harika şarkıyı yazmaya hazır.

Simon&Patrick Songsmith A3T Elektro Akustik Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Akustik Gitarlar Çok Satanlar