×

Sonor SW 1424 B Snare Drum Wires Trampet Kort Teli 14

Marka: Marka Sahibi : Almanya
Temin Edilemiyor

SoundWire, davul meraklılarının vurmalı çalgı seslerini nasıl geliştirebileceği konusundaki tüm sorularına Sonor'un cevabıdır.

3 farklı malzeme - paslanmaz çelik, pirinç ve bronz - ve 16 farklı tel çeşidiyle SoundWire serisi geniş bir seçenek yelpazesi sunar. Eşsiz "Straight 8", "EQ" ve "Spacer" davul telleri, Gavin Harrison'ın "Protean" imzalı davul modeli için geliştirilmiştir ve daha sonra ürün yelpazesine eklenmiştir. Her SoundWire davul teli seti, en iyi korumayı garantileyen şık bir ahşap kutuda gelir. SoundWire davul telleri, ip (dahildir) veya naylon kayışlar (ayrı satılır) ile monte edilebilir.

SoundWire davul telleri, mükemmel davul teli başlığı temasını garanti eden özel olarak tasarlanmış uç plakalarına sahiptir. Plakaların yuvarlak kenarları, davul tellerini sıkarken başlıkların zarar görmesini engeller.

Tüm SoundWire davul telleri Almanya'daki Sonor fabrikasında el yapımıdır.
Ses Değişiklikleri

Paslanmaz Çelik: Bu teller tipik "her işe uygun" davul telleridir. Malzeme, bu tellerin SoundWire yelpazesindeki en güçlü teller olmasını sağlar. Kesin bir vuruş ve yüksek bir dinamik aralığı sunarlar.

Bronz: Bronz, elastikiyeti nedeniyle "yumuşak" bir malzeme olarak sınıflandırılır. Davul teli titreşiminin daha uzun süre sönmesine izin verir. Davul teli sesi, aşırı tonları azaltılmış ve "yumuşak" olarak tanımlanabilir. Bu teller, orkestra kullanımı için ve fırça veya çubuklarla çalmak için idealdir.

Pirinç: Belirli bir gerilimde pirinç teller, kısa ve belirgin bir ses ile parlak, keskin davul sesleri üretir.

Özellikler

malzeme Bronz
kabuk boyutu 14"
davul teli telleri 24 bronz tel 0.5 mm
ürün açıklaması SW 1424 B
ürün no. 74711559


Sonor SW 1424 B Snare Drum Wires Trampet Kort Teli 14 Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Kord Telleri Çok Satanlar