×

Sonor SW 1424 MS 05 Trampet Kort Teli 14

Marka: Marka Sahibi : Almanya
Temin Edilemiyor

SoundWire, Sonor'un davul sesini geliştirmek isteyen tüm davul tutkunlarına cevabıdır.

3 farklı malzeme - paslanmaz çelik, pirinç ve bronz - ve 16 tel varyasyonuyla SoundWire serisi geniş bir seçenek sunmaktadır. Eşsiz "Straight 8", "EQ" ve "Spacer" tel modelleri, Gavin Harrison için "Protean" imza davul modeli için geliştirildi ve daha sonra ürün yelpazesine eklendi. Her SoundWire tel seti en iyi korumayı garanti eden çekici bir ahşap kutuda gelir. SoundWire telleri, dahil edilen ipliklerle veya ayrı ayrı satın alınabilen naylon kayışlarla monte edilebilir.

SoundWire telleri, mükemmel tel başı temasını sağlayan özel tasarlanmış uç plakalarına sahiptir. Plakaların yuvarlak şekilli kenarları, telleri sıkarken başların zarar görmesini engeller.

Tüm SoundWire telleri Almanya'da Sonor fabrikasında el yapımıdır.

Ses Varyasyonları

Paslanmaz Çelik: Bu teller tipik "her yönüyle" tellerdir. Malzeme, bu telleri en talepkar oyuncular için SoundWire yelpazesinde en güçlü kılar. Kesin bir saldırı ve yüksek bir dinamik aralık sunarlar.

Bronz: Bronz, elastikiyeti nedeniyle "yumuşak" bir malzeme olarak sınıflandırılır. Telin daha uzun süreli titreşimini sağlar. Tel sesi, fazla tınıları azaltılmış ve "yumuşak" olarak tanımlanabilir. Bu teller, orkestral kullanım ve fırça veya çubuklarla çalmak için idealdir.

Pirinç: Verilen bir gerilimde pirinç teller, kısa süreli tanımlı bir saldırı ile parlak, keskin tel sesleri üretir.

Özellikler

malzeme Pirinç
kabuk boyutu 14"
tel tel telleri 24 pirinç tel 0.5 mm
ürün açıklaması SW 1424 MS 05
ürün no. 74712559


Sonor SW 1424 MS 05 Trampet Kort Teli 14 Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Kord Telleri Çok Satanlar