×

Suzuki Olive C20 10 Hole Diatonic Harmonica - Key of C Mızıka Do Majör

Marka: Marka Sahibi : Japonya Üretim: Üretim Yeri : Japonya
Temin Edilemiyor
Anahtar-Ton
: C (Do)
Delik Sayısı
: 10
Paket İçeriği
: 1 Mızıka
Scale-Dizi
: Majör

Modern Stil Kapaklar
Kapaklar, canlı bir yeşil zeytin rengindedir ve bu renk, dayanıklılık ve net ton için herhangi bir renklendirme malzemesi olmaksızın özel bir yüksek teknoloji işlemiyle elde edilmiştir.

Hibrit Ahşap-Reçine Kamış
Geçmişte tüm mızıkaların ahşap kamışları vardı. Sıcak bir ton verdiler ama ahşap, çalgıcının nefesinden nem emer ve şeklini bozar, hava geçirmezliği ve çalma rahatlığını azaltır. Bu sorunu çözmek için Suzuki, ahşap-reçine bileşik gövdesini icat etti. Bu malzeme, çalgıcının eski problemleri olmadan geleneksel bir ahşap mızıkanın tonundan keyif almasını sağlayan, geçirimsiz reçine içine yerleştirilmiş %50'den fazla ahşap liflerinden oluşur. İlk olarak popüler Manji diatonic'te öncülük eden bu kamış, çalgıcılar tarafından geniş ölçüde övgü almıştır.

Japonya'da Üretilmiştir
Bir mızıkanın çalma kolaylığı büyük ölçüde hava geçirmezliğinden etkilenir. Suzuki'nin 10 delikli mızıkaları, oldukça hassas üretim süreçleri ve montaj sayesinde son derece hava geçirmezdir. Olive'nin bileşen parçaları arasındaki sıkı mühür, hızlı ifadelere hızla yanıt verir ve hassas ton ve bükme kontrolü sağlar.
Ek olarak, Suzuki'nin benzersiz kaynaklı kamış üretim süreci, herhangi bir üreticinin en hassas kamış/slot hizalamasını ve kamışların tüm gelişmiş bükme ve aşırı üfleme tekniklerine esnek bir şekilde yanıt vermesini sağlar ve dinamik, derin bir ses elde edilir.
Bu yüksek teknoloji başarıları, sürekli üretim süreçlerinin iyileştirilmesi ve yeni fikirler için bitmek bilmeyen bir arayıştan, Japon el işçiliğinin ünlü yüksek standartları tarafından desteklenen Suzuki geleneğinden gelir. Suzuki mızıkalarındaki "Japonya'da Üretilmiştir" damgası, çalgıcıya tutarlı bir şekilde yüksek üretim kalitesi ve hizmeti garanti eder.
  • Malzemeler: Paslanmaz çelik kapaklar, Doğal ahşap lifli sağlam gövde
  • Notlar: Değiştirilebilir Kamış Tablası
  • Aksesuarlar: Yumuşak kılıf

Suzuki Olive C20 10 Hole Diatonic Harmonica - Key of C Mızıka Do Majör Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Mızıka Çok Satanlar