×

T-Rex Replicator Analog Tape Delay Pedalı

Temin Edilemiyor
MODULATION
: Chorus
RVRB/DLY
: Delay

Bir zamanlar bir "kova tugayının" bir avuç itfaiyeciden oluştuğu ve dijital işlemenin yalnızca bir ev büyüklüğündeki bilgisayarlar tarafından kullanıldığı bir zaman vardı. Yankı efektleri büyük ölçüde bir motor tarafından çalıştırılan manyetik bant kullanılarak yapıldı - kulağa çok hoş gelen bir konseptti, ancak boyutu, ağırlığı ve kullanım kolaylığı oyuncular için her zaman zorlayıcıydı.

O, o zamandı, şimdi bu!

Çoğaltıcı, T-Rex Engineering'in bir motor, manyetik kafalar ve bir teyp kartuşu ile tamamlanan nihai teyp eko ünitesini ele almasıdır. Amaç, eski yankı birimlerinin ses kalitesini yakalayabilen, ancak özelliklerde onları geride bırakabilecek bir teyp yankı birimi yapmaktı. Boyut, kullanım kolaylığı ve süper hızlı bant değiştirme bariz iyileştirme alanlarıydı, ancak aynı zamanda kademe temposu, üç çıkış modu için iki oynatma kafası ve yankıların perdesini modüle eden bir koro modu ekledik.

İki ifade pedalı girişi, oyuncunun gecikme süresini ve geri bildirimi gerçek zamanlı olarak kontrol etmesine ve anında sentezleme gürültüsünün ayağınıza gelmesine olanak tanır.
Teyp kartuşu (ayrı olarak satılır) saniyeler içinde değiştirilebilir ve devrenin yüksek boşluk payı, bu pedalı hat sinyallerini işlemek için de kullanmanıza izin verir (klavyeler, P.A. aux gönderimleri, ön amfiler, vb.).

Süper hassas, doğru dijital yankı ile Çoğaltıcı arasındaki fark, kaset sesinde belirli bir miktar öngörülemezlik olmasıdır. Neredeyse kendi hayatı var. Ve bu kişilik, bir ses efektinden çok bir enstrüman gibi hissettirdiğini düşündüğümüz çok doğal bir yankıya dönüşüyor.
DANİMARKA'DA EL İŞİ

     %100 analog sinyal
     gerçek baypas
     Üç çalışma modu için iki oynatma kafası
     Tempoya dokunun
     Kuru anahtarı öldür
     Zamanın ve geri bildirimin ifade pedalı kontrolü

TEKNİK ÖZELLİKLER

Input impedance @ 1KHzHigher than 450K Ohm
Output impedance @ 1KHzLower than 25K Ohm
Power supply24V DC, center negative
Current draw @ 24V DC300 mA
Maximum input signal V p-p7,8V p-p (+11dBu)
External connectorsinput, feedback, speed, output, 24V DC jack
Controlsmaster level, chorus, saturate, delay level, feedback, delaytime, on/off switch, heads switch, chorus switch, tap switch
Pedal size incl. knobs (W x H x D)235 x 70 x 173 mm / 9,25 x 2,75 x 6,81 inch
Weight excl. packaging

1,9 kg / 67 oz





T-Rex Replicator Analog Tape Delay Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar