×

T-Rex Vulture Distortion Pedalı

Temin Edilemiyor
DRIVE
: Distortion

T-Rex Vulture, Michael yaptığımız ilk pedallardan birini taktığında hayatına başladı. Bu pedalın gerçekten sevdiğimiz belli bir sesi vardı, ancak alt uçta biraz eskiydi. Bu sesle bir pedal yapmak istedik, ancak daha sıkı, daha az bulanık bas ve daha fazla kazanç ile.
Pedalı açtık ve kulağa neden bu kadar iyi geldiğini anlamak için içindeki her şeyi titizlikle ölçtük ve diğer değerlerle daha iyi olabilecek birkaç direnç bulduk.
Hayatının erken dönemlerinde mi değiştirilmişti yoksa 90'lı yıllarda Lars'ın bodrumunda yapıldığında kulağa çok hoş gelen bir hata mıydı?
Tek bildiğimiz, temel sesin harika olduğu ve biz de onu orada bıraktık ve düşük seviyeyi sıkılaştırmaya odaklanmaya devam ettik - ama BÜYÜK!
Emeğimizin meyvesi, harika, gırtlak gibi bir distorsiyona ve hoş bir ısırmaya sahip bir pedaldır, ancak düşük uç ve düşük orta aralık, düşük ve yağ artırma düğmeleri sayesinde birçok şekilde şekillendirilebilir. Bu, oyuncunun neredeyse aptalca düşük miktarlarda çevirmesine izin verir, ancak distorsiyon çamurlu değil, sıkı kalır.


DÜŞÜK ARTIRMA VE YAĞ ARTIRMA? BU FAZLA DEĞİL Mİ?

Pekala, bunu bir "bas" düğmesinde bırakabilirdik, ancak bu sizi yalnızca bir yere kadar götürür. Düşük güçlendirme, bu ağır 4x12 kabinlerde hepimizin sevdiği birçok şeyi ekleyecektir, ancak seste daha fazla "gövde" arıyorsanız, çaldığınız o küçük komboyu dönüştürebilse de, ihtiyacınız olan şey bu olmayabilir. jam-nights daha büyük bir şeye.
Fat-boost, sese ağırlık ve yumruk eklemek için tasarlanmıştır ve üst tellere çok fazla kalınlık verir - neredeyse tel ölçüsünde iki adım yukarı çıkmışsınız gibi ve yumruk, bir "göğüste yumruk"tan çok "göğüste bir yumruk" gibidir. "%#€'yu tekmeleyin".
Vulture'ın sırrı, tıpkı bir amfide olduğu gibi, kazanç ayarlandığında optimum ses için güçlendirme ve ton düğmelerini ayarlamaktır. Her şeyi açmak cazip geliyor, ancak yükseltme düğmelerini kapattığımızda ve kazancı saat 3'ün üzerine ayarladığımızda ne olduğunu hala hatırlıyoruz… "uhm, belki de sonuçta iki kanallı bir amfiye ihtiyacım yok".

BOZULMAYI İYİLEŞTİRME

  • Geniş kazanç seviyesi aralığı
  • Daha geniş distorsiyon sesleri aralığı
  • Daha iyi ton için seçilmiş bileşenler
  • Bir düğmenin dönüşünde mevcut olan büyük alt uç
  • Basit bir düzen ve küçük form faktörü ile son derece ince ayar yapılabilir
  • Eklenen low-boost ve fat-boost düğmeleri sayesinde daha fazla esneklik


  • TEKNİK ÖZELLİKLER
    Giriş İmpedansı @ 1KHzHigher than 1M Ohm
    1KHz'de çıkış empedansı1K Ohm'dan daha düşük
    Güç Desteği
    9V DC (T-Rex FuelTank)
    Minimum güç kaynağı voltajı 8,5V DC
    Maksimum güç kaynağı voltajı12,5V DC
    Akım Çekişi @ 9V DC16 mA
    Maksimum giriş sinyaliV p-p3V p-p
    Pil tipi 9V battery 6F22
    Pil Ömrü
    6-9 hours
    Harici konektörlerGiriş jakı, çıkış jakı, 9V DC jack
    KontrollerAçma/kapama anahtarını, kazancı, tonu, seviyeyi, düşük
    Pedal boyutu dahil topuzlar60 x 50 x 115 mm / 2,4 x 2 x 4,5 inch
    Ağırlık hariç ambalaj0,218 kg / 7,69 oz

T-Rex Vulture Distortion Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar