×

Tama HP600D Iron Cobra 600 Single Pedal Kros Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Japonya
Temin Edilemiyor
İşleyiş Şekli
: Zincirli

TAMA HP600D Iron Cobra 600 Serisi Tekli Bas Davul Pedalı

Iron Cobra serisinin en yeni üyesi olan Iron Cobra 600'ün en benzersiz özelliği, "Duo Glide Cam" adı verilen ters çevrilebilir bir cam'dir. Basit bir ayar, gerçek bir yuvarlak "Rolling Glide" zincir dişlisi ile ofset "Power Glide" dişlisi arasında hızlı değişime izin verir. Davulcular, çalma stiline, müzik ortamına ve kişisel tercihlerine göre uygun cam'i seçebilirler. Ek olarak, Iron Cobra 600, hassas pedal hareketi için yeni tasarlanmış bir menteşeye ve bilyeli "Speedo-Ring" rocker cam'e sahiptir.

 

Sıkı Yay

Yayların sıkılması, pedalın pürüzsüzlüğünü ciddi şekilde azaltır. Akıllıca tasarlanmış yarım ay şeklindeki bir yay gerilim çubuğu olan Spring Tight, yayın bükülmesini önleyerek güç iletiminde herhangi bir kaybın olmamasını sağlar.

 

Duo Glide (ABD PAT. NO.8748721)

Yeni Duo Glide kamı, pedal vuruşu sırasında güç ve hızı artıran Power Glide kamı ile, vuruş boyunca pürüzsüz, tutarlı bir his sağlayan Rolling Glide kamı arasında kolayca geçiş yapmayı sağlar.

 

Çift Zincir Tahriki

Iron Cobra 600 serisi, Iron Cobra 900 serisi ile aynı dayanıklı çift zincir tahrikini özellikler. Bu çift zincir tahriki, herhangi bir durumda pürüzsüz ve doğru bir hareket sunar.

 

Yeniden Tasarlanmış Menteşe

Bu yeni menteşe, menteşe pimini zarar veya gereksiz basınçtan koruyan sağlam, silindirik bir pirinç kılıf kullanır, bu da akıcı hareketi ve artırılmış dayanıklılığı garanti eder.

 

Speedo-Ring

Iron Cobra 600 serisi, geleneksel naylon kayar kamı, içinde yüksek kaliteli bir bilye yatağı bulunan Speedo-Ring ile değiştirerek başka bir sürtünme kaynağını ortadan kaldırır.

 

Para-Clamp

Iron Cobra pedalında olduğu gibi, hoop kelepçesinin baş kısmı bas davulun hoop açısına göre döner, böylece Iron Cobra 600 serisi pedalınız zeminde düz kalır.

  • Renk: Gümüş/Siyah
  • Duo Glide Zincir Halkası
  • Çift Zincir Tahriki
  • Speedo Ring/Hızlı Kanca
  • Para-Clamp II
  • Yay Gerilim Ayarı
  • Vurucu Açı Ayarı
  • Çift Taraflı Vurucu

Tama HP600D Iron Cobra 600 Single Pedal Kros Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bas Davul Pedalları Çok Satanlar