×

Tama HP910LWLN SpeedCobra 910 Solak Çiftli Bas Davul Pedalı Çantalı

Marka: Marka Sahibi : Japonya Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
Diğer Seçenekler
: Taşıma Çantalı
İşleyiş Şekli
: Zincirli

Tama HP910LWLN Speed Cobra 910 Twin Pedal Left-Footed - Solak Twin pedal (Çantalı)

Eşi görülmemiş Hız. Ciddi Güç. Asgari Çalışma.

Hızlı ayak hareketlerini desteklemek için tasarlanan TAMA'nın hassas mühendislik ürünü Speed Cobra pedalı artık yeni bir çağa giriyor. İlk olarak altında dövüldüğü inanç: "Extreme Velocity. Ciddi Güç", zaten göz korkutucu kişiliğine bir başka oyun karakteristiği eklemek için bilendi - Minimum çalışma ile sağlanan Eşsiz Hız.

Pedal Anchor

Sol taraftaki çift pedalların yürümesini önlemek için dış çerçeveye özel bir sabitleyici monte edilmiştir. Bu, zemin ankraj cıvatalarının stabilitesini arttırır.


Süper Stabilizatör Tasarımı

Önceki pedal konseptleriyle ilgili ayrıntılı çalışmamız sırasında, agresif performansın stresi altında pedalların aslında bir yandan diğer yana sallandığını ve bunun da verimliliği azalttığını gözlemledik. Çerçeveyi genişleterek pedalın genel yapısı genişletilir. Döner şaftı tutan destekler 15 mm daha geniştir ve alt plaka önceki Cobra'dan yaklaşık 12 mm daha geniştir.

Oiles® Bearing Hinge

Standart bilyalı rulmanlardan bile daha az sürtünme sunan Oiles® rulmanlar ayrıca yan yana hareketi ortadan kaldırır ve üstün dayanıklılık sağlar (bu nedenle havacılık endüstrisinde kullanılırlar).


Vari-Pitch Beater Holder

Vari-Pitch vuruş açısı ayarları, ayak tahtası açısından tamamen bağımsızdır. Speedo-Ring, ayaklık bağlantısının açısını vuruş açısından bağımsız olarak ayarlamanıza olanak tanır. Ve Speedo-Ring ve Vari-Pitch kombinasyonu ile her türlü vuruşu elde edebilir ve gelişmiş oynanabilirliğin keyfini çıkarabilirsiniz.


Cobra Coil (US. PAT.NO.7408104)

Cobra Coil, ayağın orijinal konumuna geri dönmesine yardımcı olan çelik bir yaydır, bu nedenle Speed Cobra hissi daha da gerçek dışı hale gelir. Daha da iyisi, Cobra Coil, taban plakasında ileri veya geri farklı konumlara ayarlanabilir.


Accu-Strike Cobra Beater

Yeni Cobra Beater, bir bas davulunun maksimum potansiyelini ortaya çıkarmak için geliştirildi. Bütadien Kauçuk benzersiz özelliklere sahiptir. Aşınmaya karşı güçlü direnç, daha hafif ağırlık ve güçlü atak ile tutarlı ve belirgin ses sağlar. Ve daha kalın kauçuk parça nedeniyle, ses kalındır, ancak daha düşük ses seviyelerinde bile odaklanır.

Tama HP910LWLN SpeedCobra 910 Solak Çiftli Bas Davul Pedalı Çantalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bas Davul Pedalları Çok Satanlar