×

Tama HT730B - 1st Chair Ergo-Rider Trio Davul Taburesi

Marka: Marka Sahibi : Japonya
Temin Edilemiyor

Ergo-Rider, mutlak ergonomik konfor ve destek sağlar. Yuvarlak koltuğun manevra yeteneğini ve eyer tarzı koltuğun destekleyici konforunu birleştirir. Ön bölüm, en hızlı çift davul/ikiz pedal çalımları sırasında bile engelsiz hareket özgürlüğü sunar.

Koltuk Kilidi

Bu, üstün taht tabanı ile koltuk bağlantısı sağlamak için iki parçalı kilitlenebilir menteşe yaka sistemi kullanan ve kolay ve güvenli sıkıştırma için büyük kanatlı somun içeren harika bir tasarımdır. TAMA, koltuk ile taht tabanı bağlantısını etkileyebilecek "sallanmayı" ortadan kaldırdı.

Sandalye Yükseklik Ayarı

  1. Sandalye tahtları, dişli çubuk tahtlarının kesin yükseklik ayarının ve T-vidalı sistemlerin hızlı ayarlarının en iyilerini sunar:
  2. Cıvata (A)'yı gevşetin ve dişli çubuğu yaklaşık istenilen yüksekliğe kadar kaldırın (bu aşamada kesin yüksekliği elde etmek gerekli değildir).
  3. Yükseklik kilidini (B) naylon burçun üstüne kadar vidalayın.
  4. Küçük bir ayarlama gerekirse, sadece Yükseklik kilidini çevirin veya koltuğu döndürün.
  5. Cıvata (A)'yı sıkıca sıkın.


Süper Stabilizatör Tasarımı

Merkez taht borunun yere olan mesafesini azaltarak, daha düşük bir ağırlık merkezi elde edildi. Tripod ayak stabilizatör çubuğunu uzatarak ve lastik ayaklara takıldıkları noktada daralmayan çift destekli tripod bacaklar tasarlayarak ek stabilite sağlandı.


Glide-Tite Tutuş Birleşimi (ABD PAT. NO.9631656)

Bu Glide-Tite Tutuş Birleşimi, metal ile metalin temas noktasını kullanarak daha güvenli bir bağlantı sağlar. En ağır vuranlar için bile son derece sağlam bir taban bağlantısıdır.


Rocklok

TAMA'nın "Rocklok" özelliği, tahtın dişli çubuğunun altında, taban içinde yanlamasına hareketi önleyen özel tasarlanmış bir Naylon Burç içerir.
Bu özel özellik, olağanüstü dayanıklılık ve stabilite sağlar.


Ayak Ömrü

Standınızın lastik ayaklarına ne kadar çok ağırlık ve stres bindiğini hayal etmek zordur - onları ne sıklıkla değiştirmeniz gerektiğini görene kadar. Ancak Ayak Ömrü ile bu durum böyle değil. Ayak Ömrü, metal ile metalin temasından kaynaklanan yıpranmayı ve yıpranmayı ortadan kaldıran yenilikçi bir plastik bacak bağlantısıdır.

 

Detaylar

  • Ağırlık: 6.1kg (13.7lbs)
  • Yükseklik Ayarlama Aralığı: 505mm - 660mm (19 7/8" - 26")

Tama HT730B - 1st Chair Ergo-Rider Trio Davul Taburesi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Davul Tabureleri Çok Satanlar