×

Tama RM52KH6 Rhythm Mate CPM - Candy Apple Mist Akustik Davul Seti

Marka: Marka Sahibi : Japonya Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: CPM - Candy Apple Mist
Boyut
: Rock Kit
Kullanılan Malzeme
: Maple

TAMA'nın başlangıç seviyesi Rhythm Mate davul seti, yeni başlayanlar için kolay, profesyoneller için geniş bir akort imkanı sağlayan hassas kenar açılarına sahiptir. TAMA'nın orijinal Accu-Tune bas adavul kasnakları geleneksel metal kasnaklardan daha hızlı ve tutarlı bir akortlama sağlar. Bunlar sizin için yeterli değilse, stabiliteyi artıran çift-demir bacaklı aksamları da ekleyelim. TAMA Rhythm Mate davullar, başlangıç seviyesi davulların tasarım şeklini değiştiriyor.

Konfigürasyon*

  • 10"x7" Tom
  • 12"x8" Tom
  • 16"x15" Floor Tom
  • 22"x16" Bas Davul
  • 14"x5" Trampet
  • MTH50N Çiftli Tom Tutucu


Aksamlar

  • HP10 Bas Davul Pedalı
  • HS03W Trampet Sehpası
  • HC03W Düz Zil Sehpası
  • HC03BW Boom Zil Sehpası
  • HH03W Hi-Hat Sehpası
  • HT10S Davul Taburesi


*Resimde görünen ziller ürün paketine dahil değildir, ayrı satılır.


TAMA'nın giriş seviyesi Rhythm Mate bateri seti, yeni başlayanların ihtiyaç duyduğu kolay akort için hassas yatak kenarlarını ve profesyonellerin talep ettiği geniş akort aralığını sunar. TAMA'nın orijinal Accu-Tune Bas Davul Çemberleri, geleneksel metal çemberlerden daha hızlı ve daha tutarlı akort sağlar. Ve bu yeterli değilmiş gibi, donanım, daha fazla stabilite için çift destekli ayaklarla donatılmıştır.

TAMA Rhythm Mate davulları, giriş seviyesi kitlerin tasarım şeklini değiştiriyor.

TAMA'nın Accu-Tune lastikleri her şeye sahiptir. Yüksek teknoloji ürünü GRP malzemeleri, geleneksel metal çubuklardan hem daha hafif hem de daha hızlı ve daha kararlı bir ayar sunar. Accu-Tune halkaları, pençe kancaları ve T-çubukları yerine gerdirme vidaları kullandığından, kafa değiştirme ve paketleme çok kolay. Lastiğin alt tarafındaki özel oluk, bas tamburu açılı olduğunda bile kolay ve güvenli bir pedal bağlantısı sağlar.

Bu fiyat aralığındaki çoğu kitte, ayarlanabilir raket/ayak tahtası açısına sahip davul pedalları bulamazsınız. Ancak HP10'umuz yapabilir.

TAMA'nın en çok satan Iron Cobra Power Glide pedalı gibi, HP10 da pedal strokunun sonuna ulaştığında ek hızlanma ve güç sağlayan bir ofset kama sahiptir.

Kaya gibi sağlam kararlılığı ile TAMA'nın Omniball sistemi, otuz yılı aşkın bir süredir profesyonel davulcular tarafından kutlanmaktadır.

Rhythm Mate'den MTH50 Omniball Sisteminin çift tom tutucusu ile, bir T-vidayı gevşeterek neredeyse her açıya ulaşabilirsiniz.

HT10S davul taburesi basit ve kullanımı kolaydır, ancak sağlamlık, stabilite ve kalite açısından katı TAMA standartlarına göre üretilmiştir. Orta borudaki hafıza kilidi sadece koltuk yüksekliğini ezberlemeye hizmet etmekle kalmaz, aynı zamanda performans sırasında koltuğun kaymasını önler.

HC03BW Boom Pelvis Standı

Ek havuz standı HC03BW, bom kolunun üst borularda düzgün bir şekilde saklanmasını sağlayan bir "Geleneksel Bom Devirici" ile donatılmıştır.

Tama RM52KH6 Rhythm Mate CPM - Candy Apple Mist Akustik Davul Seti Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Davul Setleri Çok Satanlar