×

Tama TTK4S True Touch 4 Parça Egzersiz Seti

Marka: Marka Sahibi : Japonya Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
Kullanım Şekli
: Set

*Fotoğraftaki hi-hat sehpası, kick pedalı, trampet sehpası, zil sehpaları ve ziller ürün paketine dahil değilir, ayrı satılır.


True Touch

True Touch Egzersiz Seti, yalnızca evde egzersiz yapmak için gereken düşük ses seviyesini sunmakla kalmayıp, aynı zamanda davulcuların müzikal ifadelerini geliştirmek için ihtiyaç duydukları kritik teknik iyileştirmeyi gerçekleştirmelerine olanak tanıyan devrim niteliğinde bir uygulama kitidir. Sessiz akustik ses seviyesi, gerçekçi akustik dokunuş ve hassas dinamik ifadenin birleşimi, şimdiye kadar geleneksel alıştırma kitleriyle mümkün olmayan, oldukça tatmin edici bir akustik davul hissi ile sonuçlanır. Fiziksel akustik davul seti, potansiyel olarak bir davulcunun kişisel müzikal ifadesini ortaya çıkarabilir. Eylem/tepki arasındaki doğrudan bağlantı, zihinsel seçimden fiziksel uygulamaya kadar kesintisiz süreç.

Günlük pratikten en fazla faydayı elde etmek, davulcuların sadece fiziksel bağımsızlık ve ritmik doğruluktan daha derinden gelişmelerini sağlayan bir egzersiz seti gerektirir. Tam akustik davullarda çok iyi ifade edilen önemli dinamik nüanslar kadar ayrıntılı sonik bilgiler de önemlidir. En üst düzeyde müzikal ifade ve tatmin peşinde koşmak ve başarmak için, davulcuların benzeri görülmemiş bir ifade gücüne sahip bir egzersiz setine ihtiyaçları vardır. Gerçekçi ayrıntılar ve dinamik ses aralığı elde etmek için trampet, tom ve bas davul padlerinin her biri, gerçek akustik davul hissini yansıtan kendi benzersiz tasarımına ve yapısına sahiptir. İnce dinamik tepki, kontrol, dokunma, tutarlılık ve genel performansı ilerletmek için kritik olan rafine mekanik ayarlamaları yapmak için gerekli akustik bilgileri ortaya çıkarır. Süper sağlamlık hissi ile gerçekçi pad geri tepme tepkisi, ayrıntılı bir mühendislik sonucudur.Akustik davulların geri sekmesini ve tepkisini gerçekçi bir şekilde yeniden üretmenin yanı sıra, padler, gerçek, gerçekçi dokunuş elde etmeye yardımcı olan yüksek düzeyde stabilite ile birlikte ayrıntılı ses ve his sağlar. Sonuç, akustik davul çalarken çok önemli olan davulcuların baget tepkisini ve sonik nüansları kontrol etmesine olanak tanıyan ince ve dinamik bir tepkidir. İnce teknik kontrolü geliştirmek isteyen davulcular, bu setin sesini, dinamik olarak tepki vermesini ve kendi çalımlarıyla etkileşim kurmasını takdir edeceklerdir. Tama True Touch Eğitim Seti gibi ses çıkaran veya hissettiren başka hiçbir egzersiz seti yoktur.


Solid Kick Bas Davul Padi

TAMA'nın True Touch Solid Kick Bas Padi, bir bas davul egzersiz padinde en yüksek dinamik ifadeyi, artikülasyonu ve doğruluğu sağlar. Çok düşük hacimli akustik tonla doğru bas davul hissi elde etmek için tasarlanan davul padi, hafif bir "verici" olan sağlam bir vuruş veren çoklu köpük malzeme katmanlarından yapılmıştır. Muhafazanın arka tarafındaki hava delikleri, sağlam ve doğru bir vuruş sağlamak için havanın tokmak etkisinde dağılmasına izin verir. Eşsiz ton tepkisi, piyasadaki diğer bas davul egzersiz padlerinden çok farklı bir ton olan dinamik, hafif açık bir nota üretir. Geniş ve uzatılmış iki ayaklı bir duruş kullanan bas padi sabitlenmiş ve sağlam bir his veriyor. Pad hemen hemen her tür/tarzda tekli bas davul pedalını barındırabilir ve çoğu çift pedal markası bu pad ile kullanılabilir. Pad yüksekliği, tercih ettiğiniz pedallara uyacak şekilde pozisyon esnekliği sağlamak için hızlı bir şekilde ayarlanabilir.


AAD Trampet Pad (Accuracy Articulation Dynamics)

TAMA'nın True Touch AAD Trampet Pad'i, bir egzersiz padinde en yüksek dinamik ifadeyi, artikülasyonu ve doğruluğu sağlar. Pad, güçlü, ağır taban malzemeleri ve çok katmanlı köpük pad malzemeleri kullanan çok katmanlı bir tasarıma sahiptir. Padin içine gizlenmiş bir ses kaynağı, anında yanıt veren dinamik bir trampet "buzz" sesi üretir. Bu kritik "ses geri bildirimi", davulcuya tekniklerini geliştirmek için gerekli kritik bilgileri verir. İki katlı örgü üst katman malzemesi gerçekçi baget tepkisi üretir ve düşük-orta-yüksekten "çevirmeli" davulcu hissine "ayarlanabilir". Üst kasnak, davulcuların kenar vuruşlarını vurgulamasına ve side-stick tekniklerini çalmasına izin vermek için gerçek bir davul kasnağına benzer şekilde yükseltilir. Genel pad yapısı ve malzeme kombinasyonu, hızlı tepki veren, ayrıntılı ritmik bilgilerle baget tekniğini tamamen içine çeken yaylı ancak sağlam bir baget geri sekmesi kalitesi üretir.


Konfigürasyon
  • Solid Kick Bas Padi
  • AAD Trampet Pad
  • 8" Tom Pad (askı kelepçesi dahil)
  • 9" Floor Tom (kelepçe, boom kolu ve L-çubuk dahil)
  • Tom Sehpası

Tama TTK4S True Touch 4 Parça Egzersiz Seti Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Çalışma Pedleri Çok Satanlar