×

Tannoy TM1 Condenser Mikrofon

Marka: Marka Sahibi : İngiltere Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor

Complete Recording Package with Large Diaphragm Condenser Microphone

  • TM1 mikrofon paketi, entegre pop filtresi ve şok montajı, 20' (6 m) XLR kablosu ve toz örtüsünü içerir.
  • 1" altın kaplamalı diyaframı olan premium büyük diyaframlı kondenser mikrofon kapsülüne sahiptir.
  • Mikrofon kapsülü için dahili şok montajı bulunur.
  • Sabit kardioid polar pikap deseni.
  • Ultra düşük gürültü tasarımı.
  • Transformatörsüz çıkış aşamasına sahip son derece sessiz preamplifikatör tasarımı.
  • Geniş dinamik aralık için +48 V fantom güç sağlanır.
  • İngiltere'de tasarlanmış ve mühendislik edilmiştir.

TM1 mikrofonunun paketi, entegre pop filtresi ve şok montajı ile birlikte bir TM1 mikrofon, 20' (6 m) XLR kablosu ve toz örtüsünü içerir. Bu büyük diyaframli TM1 kondenser mikrofon, inanılmaz gerçekçilik, hassasiyet ve doğrulukla seslerinizi yakalamak için tasarlanmıştır. Premium kalitede elektronik bileşenler ve saf altın kaplamalı diyafram kapsülü ile donatılan TM1, kardiyoid pikap deseni tasarımı ve geniş 132 dB dinamik aralığı sayesinde berrak sesleri yakalar. Bu çok yönlü mikrofon, kayıt stüdyolarından yayın istasyonlarına kadar çeşitli uygulamalar için uygundur. Paketi tamamlayan ağır hizmet tipi şok montajı, ayrı bir toz örtüsü ve 20' (6 m) profesyonel kalitede mikrofon kablosudur.

Neden bir kondenser mikrofon?

Kondenser mikrofonlar, sesleri yakalamak için ideal bir seçimdir ve vokalleri ve akustik enstrümanları kaydetmek için yaygın olarak kullanılan mikrofon türüdür. TM1 mikrofonu, daha geniş ve daha düz bir frekans tepkisine sahip olduğu için çoğu dinamik mikrofondan çok daha fazla detay yakalayabilir. Kondenser ve dinamik mikrofonlar arasındaki bir diğer fark, kondenser mikrofonların çalışması için fantom güce (+48 V) ihtiyaç duyan aktif devreler içermesidir. TM1 mikrofonunuzu herhangi bir fantom güçe sahip mikser konsolu kullanarak güçlendirebilirsiniz.

Büyük Altın Kaplamalı Diyafram

TM1 kondenser mikrofon, gerçek sesi kaydediciye veya bilgisayar DAW'ına aktarmak için uygun fiyatlı, premium kalitede bir seçenektir. Basınç gradyanı transdüseri ve dahili şok montajlı 1.0" altın kaplamalı büyük diyafram kapsül sayesinde, TM1 mikrofon açık bir şeffaf ses sunar, mükemmel geçiş tepkisi ve 20 Hz - 20 kHz arasında geniş frekans tepkisi sunar. Kardioid pikap deseni, istenmeyen yan sesleri reddederken en ince vokal veya enstrümantal nüansları yakalamak için mükemmeldir.

Ultra Düşük Gürültü

Temiz ve ultra sessiz çalışma, harika bir mikrofonun temel özelliğidir ve TM1 mikrofonu olağanüstü transdüseri ve altın kaplamalı XLR çıkışı sayesinde neredeyse gürültüsüz iletim sunar. Transformatörsüz çıkış aşamasına sahip bir endüstri lideri ön amplifikatör ekleyin ve ses kaynağınız eşsiz bir doğruluk ve şeffaflıkla iletilir.

Tam Kayıt Paketi

TM1, yıllar boyunca stüdyo mikrofonunuz olması için tasarlanmıştır. Hem canlı performanslar hem de stüdyo uygulamaları için mükemmel bir seçenek olan TM1'in yanında ağır hizmet tipi şok montajı ve pop filtresi ile birlikte bir 20' (6 m) mikrofon kablosu bulunur. Sadece yetenekli kişiyi ve mikrofon standını ekleyin - ve kayıt yapmaya hazırsınız.

TM1 Kondenser Mikrofonunu TANNOY bayinizden veya favori perakendecinizin web sitesinde bulabilirsiniz.

Tannoy TM1 Condenser Mikrofon Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Condenser Mikrofonlar Çok Satanlar