×

Tascam TM-AM1 Tripod Boom Microphone Stand Mikrofon Standı

Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Alan kapasitesine rağmen mikrofonunuzu kolayca dengeleyin

TM-AM1, genellikle kayıt stüdyosunda kullanılan karşı ağırlıklı bir mikrofon standıdır. Odalara veya ses geçirmez ses kabinlerine yerleştirilerek kondenser mikrofonlu kayıtlar için uygundur. Karşı ağırlık, mikrofonunuzu sabit tutmak için denge ekler. Ek olarak, mikrofonunuzu küçük bir odada bile kolayca ayarlamak için ikinci boom'un yüksekliği, konumu ayarlamak için genişletilebilir.

Bazen kayıt için sıklıkla kullanılan condenser mikrofonlar gibi daha büyük mikrofonların ağırlığı, mikrofonun kullanım sırasında yerinden kaymasına neden olabilir. TM-AM1, mikrofonun ağırlığını dengelemek ve ikinci bomun hareket etmesini önlemek için bir karşı ağırlık ile donatılmıştır.

Genişletilebilir ikinci bom, küçük bir odada bile kolay kurulum sağlar

Mikrofonda ayrıca, merkez şafta bağlanabilen genişletilebilir ikinci bir bom bulunur. İkinci bomun yüksekliği 23 "ve 35" (58 ve 90 cm) arasında ayarlanabilir, bu da onu vokal kabinleri gibi küçük alanlarda kullanım için ideal bir seçenek haline getirir, çünkü mikrofon tarafından gereksiz yere yer kaplamaz. ayakta durmak.

* İkinci bom genişletme için kullanıldığında, lütfen uzunluğunu uç tarafa doğru genişletin.


Geniş yükseklik ayarı aralığı, vokal kayıtları ve diğer uygulamalar için esneklik sağlar

TM-AM1 üzerindeki ana direğin yüksekliği de ayarlanabilir, böylece mikrofon gerektiği gibi daha alçak ve daha yükseğe yerleştirilebilir. Yüksek derecede ayarlanabilir TM-AM1, vokal kayıtları dışında çok çeşitli kullanımlar için mükemmel bir seçimdir.

3/8 "- 5/8" mikrofon vida adaptörü dahildir

Üreticiye bağlı olarak, bazı mikrofonlar farklı boyutları nedeniyle mikrofon vidasına takılamayabilir. Özellikle mikrofon vidalarının çoğu ya 3/8 "(AKG spec) ya da 5/8" (SHURE spec) boyutunda tasarlanmıştır, çünkü ikisi de esas olarak sahada kullanılmaktadır. Bu nedenle, çok yönlülük için istediğiniz herhangi bir mikrofonda kullanmanıza izin veren bir mikrofon vida adaptörü dahildir.


Screw diameter 5/8"
Dimension (W×H×D) 25.6" × 39.4" × 22.4" / 650 × 1,000 × 570 mm /
Weight 7.9 lbs. / 3.6 kg
Accessories 3/8” - 5/8” conversion adapter


Tascam TM-AM1 Tripod Boom Microphone Stand Mikrofon Standı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Mikrofon Sehpaları Çok Satanlar