×
Bu markaya ait ürünlerin iadesi ne yazık ki mümkün olmamaktadır.. !

tc electronic Clarity M Stereo & 5.1 Ses Şiddeti Ölçer

Marka: Marka Sahibi : Danimarka Üretim: Üretim Yeri : Çin
61081

18.845,29 TL (565,50 $)

%3 kampanyalı fiyatı

18.279,93 TL
  • En geç 19 Temmuz Cuma günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Stereo ve 5.1 Ses Şiddeti Ölçer, 7" Yüksek Çözünürlüklü Ekran ve Eklenti Ölçümü İçin USB Bağlantısı

CLARITY M

herhangi bir ses üreticisi için başarının anahtarı olan kapsamlı bir hassas araç seti sağlar. Stereo ve 5.1 karıştırma, mastering ve post prodüksiyon için ideal olan CLARITY M, 7" yüksek çözünürlüklü LCD ekranıyla tek bir ekranda birçok izleme bilgisini sunar. Ölçüm seçenekleri; efsanevi LM6 Ses Şiddeti Radar Ölçer; son teknoloji gerçek tepe ölçer; downmix uyumluluğu; stereo/surround korelasyon ölçerleri; ve bir RTA (Gerçek Zamanlı Analizör) içerir.

Kaynak girişleri geniş bir seçenek yelpazesinde sunulmaktadır: sorunsuz VST*, Audio Units* ve AAX* eklenti ölçümü için USB; yayın kalitesi 5.1 ölçüm için 75 Ohm BNC konnektörlerde dengesiz 6 kanal AES3 dijital ses; ve maksimum esneklik için stereo optik. CLARITY M, ITU BS.1770-4, ATSC A/85, EBU R128, TR-B32 ve OP-59 dahil olmak üzere tüm ana yayın standartlarıyla tamamen uyumludur ve tüm stüdyo ortamları için önerilir.

Audio Toolbox

CLARITY M, gerçekten profesyonel kayıtlar için doğru karışım ve mastering kararlarını almanıza yardımcı olacak bir dizi ölçer türü sağlar.

RTA
Yüksek hassasiyetli RTA, 1/3 oktav çözünürlüğü ve bireysel bant yakınlaştırmasıyla karışımınızın spektral dağılımına harika bir genel bakış sunar.
True-Peak
TC Electronic'in son derece ünlü Gerçek-Tepe Teknolojisi temel alınarak, CLARITY M aksi takdirde öngörülemeyen kesmeleri önleyen korumanızdır.

Ses Şiddeti Radarı
Ses Şiddeti Radarı, karışımınızın ses şiddetini izlerken vazgeçilmezdir. Radar, ses şiddeti geçmişine genel bir bakışla seviyeleri tam olarak ayarlamanıza yardımcı olurken, dış halkadaki anlık ses şiddeti anlık ses seviyenizi izler.

Ses Şiddeti Ölçümleri
Ses şiddeti istatistikleri sadece sizi ses şiddeti standartlarına uygun tutmakla kalmaz, karışımınızın diğer önemli yönleri hakkında, mikro dinamikler ve makro dinamikler gibi, hayati bilgiler de sağlar.

Downmix Sapması
Sapma ölçer, karışımınızın 5.1, stereo veya mono olarak geri çalındığında harika ses çıkarmasını garantileyen temel bir araçtır. Bu downmix uyumluluk ölçer, TC Electronic'in Ses Şiddeti Teknolojisi temel alınarak oluşturulmuştur ve karışımınızın katlama durumunu belirlemek için en iyi yöntemi sağlar.

Korelasyon
5.1 surround veya stereo karıştırma yapıyor olun, korelasyon ölçer, sadece kulaklarınıza güvendiğinizde kaçırmanızın kolay olduğu fazlama sorunları ve diğer anomalileri tanımlamanıza yardımcı olur.


Donanım ile Eklentileri Birleştirmek

CLARITY M, olağanüstü bir donanım bağımsız masaüstü ölçer olmasının yanı sıra, eklenti ölçümü aracılığıyla DAW iş akışınızla da sorunsuz bir şekilde etkileşim kurar - bu, Pro Tools, Apple Logic Pro, Nuendo ve tüm diğer ana VST*, AU* veya AAX* uyumlu DAW'lar için mevcuttur. CLARITY M, basitçe iki dünyanın ideal entegrasyonudur.

Dünyanıza Netlik Getirin

CLARITY M, zengin bir dijital bağlantı olanağı sunar. Dengesiz AES3 (koaksiyel) ve S/P DIF, kutudan çıkar çıkmaz kullanılabilir durumdadır ve isteğe bağlı adaptörler, standart AES/EBU'ya kolayca bağlantı kurmanızı sağlar. Ayrıca, optik giriş için TOSLink* portunu ve en sevdiğiniz DAW ile sorunsuz çalışmak için USB bağlantısını kullanabilirsiniz.

Sayısız Montaj Seçeneği

CLARITY M, entegre bir standa sahip olup her türlü masaüstü için mükemmeldir. Çift montaj deliği, RAM-Mounts ile uyumluluğu sağlar ve duvara veya tavana kolay montaj olanağı sunar. Diğer seçenekler arasında sert yüzeylere montaj için bir vantuz ve mikrofon standı uygulamaları için sert pençe montajı bulunmaktadır, tümü ayrı olarak mevcuttur.

Eşsiz İşlevsellik

Yüksek çözünürlüklü 7" ekranı, zengin ölçüm araçları, esnek bağlantı seçenekleri ve sorunsuz DAW entegrasyonuyla, CLARITY M bilgisayar entegreli ölçüm için standardı belirler.

  • Stereo ve 5.1 Ses Ölçer, Mixing, Mastering ve Post Üretim için
  • 7" Yüksek Çözünürlüklü Ekran (800x480) için hassas gösterim
  • Sorunsuz Eklenti Entegrasyonu için USB Bağlantı
  • AU, VST & AAX Eklentilerini ve ITU BS.1770-4, ATSC A/85, EBU R128, TR-B32 ve OP-59 dahil tüm önemli Yayın Standartlarını destekler
  • Giriş 1-3: BNC (AES3id, S/PDIF)
  • Giriş 4: TOSLINK (EIAJ optik)
  • Harici anahtar için 2 giriş
  • 1 Röle Çıkışı (maks. 100 mA, optik olarak izole edilmiştir)
  • 1/8" mono dişi (GPO) & 1/4" stereo dişi (2x GPI)
  • USB 2.0 (Mikro tip B)
  • Enerji Tüketimi: 12 V DC, 0.5 A
  • Ebat (G x Y x D): 182 x 140 x 25 mm
  • Ağırlık: 0,85 kg
  • Paket İçeriği: Güç Kaynağı, DB15 Kablo, BNC dişi Cinch erkek Adaptörü, USB Kablo (Tip A dişi micro B erkek, 1 m uzunluğunda)

Ürünle ilgili bağlantılar