×
Bu markaya ait ürünlerin iadesi ne yazık ki mümkün olmamaktadır.. !

tc electronic Crea AEON Handheld Infinite Sustainer Sustain Efekti

Marka: Marka Sahibi : Danimarka
Temin Edilemiyor

Aeon

AEON, güçlü, uzun notalar ve aralıklı seslerin şişmesini üreten sonsuz bir uzatma cihazıdır. AEON, bir efekt pedalı gibi ayağınızın dibine monte edilmek yerine, efekti en önemli yere, yani avucunuzun içine yerleştirir! İnanılmaz derecede etkileyici gitar tonlarının yepyeni bir dünyasına anında erişim sağlayan AEON, çeşitli basit teknikler kullanılarak kolayca ustalaşılabilen yükselen yaylı arpejlere, canlı bir şekilde sıçrayan spiccato'ya, ses yükselmelerine, sonsuz sürdürmeye ve geniş legatolara dokunmanıza izin verir.

Güçlü Modern Tasarım

AEON'un özel yapım güçlü transdüserleri telleri hızlı bir şekilde harekete geçirir ve derin olukta bol miktarda tel boşluğu ile her notanın dinamiklerini kontrol etmek kolay ve sezgiseldir. Pil ömrü konusunda endişelenmeyin – AEON, 8 dakika işlem yapılmadığında otomatik olarak kapanacak şekilde tasarlanmıştır, böylece işinizden sonra kapatmayı unutsanız bile, işinizin geri kalanını halletmek için her zaman bol miktarda gücünüz olur. akıllara durgunluk veren genişletilmiş solo.


Yaratıcılığınızı Sürdürün

Yalnızca tek bir düğmesi olmasına rağmen, AEON çok çeşitli eterik etkiler yaratma yeteneğine sahiptir. AEON'u bir telin üzerine yerleştirerek ve yavaşça manyetike yaklaştırarak, eğik enstrümanlarda yaratılan seslere benzer şekilde ilk saldırı eksi dinamik ses artışı elde edersiniz. Bu teknik, gitarınızda, bas gitarınızda veya diğer çelik telli enstrümanlarda kolayca kullanılabilir; tek sınır hayal gücünüz...


Basit ve Sağlam

AEON, uzun süreli çalma seansları için rahat, ergonomik bir tutuş sağlayan ve tek bir uzun ömürlü 9 V pille (dahildir) çalışan fırçalanmış alüminyum bir muhafaza içinde zarif bir şekilde üretilmiştir. Sağlam muhafaza, yoldaki hayatın üstesinden gelmek için sağlam bir şekilde yapılmıştır ve tek düğmeli arayüz, basit ve ışık hızında çalışmayı sağlar.

  • Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış elde taşınan sonsuz sürdürücü
  • Hızlı dizi heyecanı için güçlü özel yapım dönüştürücüler
  • Kullanım kolaylığı için havalı ve kompakt yapı
  • Dronlar, yavaşlamalar, eğilmeler ve daha fazlası dahil olmak üzere ilham verici yeni sesler oluşturun
  • Artırılmış tel açıklığı, inanılmaz derecede etkileyici ve dinamik çalmaya izin verir
  • 9 V pil, satın alma işlemine uygun şekilde dahildir
  • Gitar, bas ve diğer telli çalgılarla çalışır
  • Yolda stil ve yaşam için fırçalanmış alüminyum muhafaza tasarımı
  • Danimarka'da tasarlanmış ve üretilmiştir

tc electronic Crea AEON Handheld Infinite Sustainer Sustain Efekti Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Diğer Efektler Çok Satanlar