×
Bu markaya ait ürünlerin iadesi ne yazık ki mümkün olmamaktadır.. !

tc electronic Drip Spring Reverb Reverb Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Danimarka Üretim: Üretim Yeri : Çin
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
Diğer Özellikler
: True Bypass
RVRB/DLY
: Reverb

DAMLA YAYI REVERB

Kuru gitarınıza ayırt edici bir karakter ve derinlik kazandırmanın en iyi yolu, onu iyi bir yay yankısıyla renklendirmektir. Müziğin en tanınmış yankı efektlerinden birine bir saygı duruşunda bulunan DRIP SPRING REVERB, tonunuzu anında amfi reverb'in eski güzel günlerine, ikonik California sörf sahnesine ve tarih yazan sayısız klasik blues kaydına geri götürür. The Shadows ve The Ventures gibi kariyerlerini klasik yankılanan gitar tonları üzerine inşa eden enstrümantal gruplardan bahsetmiyorum bile. Bahar yankısı, klasik kayıtlarda o kadar yaygındı ki, kulağa pek doğal gelen bir yankılanma olmasa da, elektro gitar sesinin özlü bir parçası haline geldi.

Efsanevi 60'ların Gitar Tonu

DRIP SPRING REVERB, gitarınıza 60'ların Fender amfilerinde bulunan klasik yaylı reverb birimlerinin otantik sesini verir. En üst düzeye çıkarıldığında, efekt son derece lo-fi olabilir veya herhangi bir kuru gitar sesini canlandıran kusursuz karakter ve çekicilik eklemek için daha incelikli bir şekilde uygulanabilir. Hangisini seçerseniz seçin, DRIP SPRING REVERB kendi ses cennetinizi yaratmanıza yardımcı olacaktır.

Yankı ile Damlama

Yerleşik sezgisel kontrol seti ile DRIP SPRING REVERB, çok çeşitli yankı isteklerini karşılamak için kolayca devreye alınabilir. Ton, net, delici bir ses veya daha bastırılmış ve karanlık bir efekt için yankılanmaların ne kadar parlak olacağını ayarlamanıza olanak tanır. Dwell, bir fısıltıdan Kaliforniya'daki bir kıyı mağarasına çarpan bir dalgaya kadar her şey için yankı kuyruğunun uzunluğunu ayarlar. Mix düğmesi, yankılanan sinyal ile kuru tonunuz arasındaki mükemmel dengeyi ayarlamanızı sağlar.

  • Retro Bahar Yankısı
  • Ayarlanabilir tutma süresi, parlak yankı sesi için miksaj ve tonlama ile
  • Kontroller: Bekleme Karışımı Tonu
  • Gerçek baypas
  • LED: Efekt Açık
  • Ayak pedalı: Efekt Bypass
  • Bağlantılar: Giriş (6,3 mm jak) - Çıkış (6,3 mm jak) - Güç kaynağı konektörü (koaksiyel bağlantı 5,5 x 2,1 mm - negatif kutup içeride)
  • 9 V pil veya 9 V DC güç kaynağı ile güç kaynağı
  • Boyutlar (G x D x Y): 74 x 132 x 58 mm

tc electronic Drip Spring Reverb Reverb Pedalı Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Yeni başlayan
Müzik Tarzı
Rock and Roll, Blues

Hayatımda ilk olarak Vox VT20+ amfimi kullanarak pedalların ne olduğunu anlamaya başlamıştım ve amfinin reverbi kesinlikle vazgeçemediğim bir şeydi. Amfimi satınca reverb pedalı aramaya başladım ve Boss FRV ararken buna denk geldim. Kesinlikle true bypass pedal. Ayrıca amfi ile denemedim, harici ses kartına Behringer GDI 21 üzerinden bağladım. Çok harika bir pedal. Youtube da inceleme videolarından daha iyi netice aldım. Tavsiye ederim.

Kullanım Kolaylığı
Ses Kalitesi
Kullanılan Malzeme & Sağlamlık
Genel Değerlendirme
Kullanıcı desteği

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 0 Hayır : 0

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar