×
Bu markaya ait ürünlerin iadesi ne yazık ki mümkün olmamaktadır.. !

tc electronic Flashback 2X4 Delay Delay Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Danimarka Üretim: Üretim Yeri : Danimarka
Temin Edilemiyor
Diğer Özellikler
: True Bypass
RVRB/DLY
: Delay

  • Basınca duyarlı 3 ayak pedalı, yeni algoritmalar ve 6 ön ayar ile efsanevi gecikme pedalı
  • MASH özellikli 3 ayak pedalı, gecikme sesleri arasında anında geçiş yapmanızı sağlar
  • Hiper-gerçekçi Analog ve Teyp algoritmalarıyla birlikte yeni bozulmamış Kristal algoritması
  • Önceden ayarlanmış sıra anahtarı, 6 adede kadar kayıtlı gecikme ön ayarına kolayca erişmenizi sağlar
  • 10 kaliteli gecikme türü artı efektleri ve sanatçı TonePrints'i depolamanıza izin veren 6 TonePrint yuvası
  • Özel kademe tempo anahtarı, gecikme efektlerinizi vuruşta tutar
  • MASH ayak pedalları, size güçlü, etkiye özel gerçek zamanlı parametre kontrolü sağlar
  • Zengin ritmik gecikme olasılıkları için 11 tempo ayarlı alt bölme düğmesi
  • Ücretsiz TonePrint Uygulaması (PC, Mac*, iPhone*, Android* ve iPad*) ile gecikmeler oluşturun ve MASH işlevselliğini özelleştirin
  • Analog-Dry-Through, gecikme açıkken analog kuru sinyal yolunun bütünlüğünü korur
  • Expression pedalı ve MIDI girişleri, parametreleri ve önceden ayarlanmış değişiklikleri uzaktan kontrol eder ve gecikmeleri harici MIDI temposuna kilitler
  • Toplam yaratıcı özgürlük için Kaydet, Oynat/Duraklat, Bir Kez Oynat ve Geri Al/Yinele için ayak pedallarına sahip 40 saniyelik looper
  • 3 Yıllık Garanti Programı*
  • Danimarka'da tasarlanmış ve üretilmiştir

    GERİ DÖNÜŞ 2X4 GECİKME

    Müthiş gecikmeler burada, TC Elektronik'te DNA'mızın bir parçasıdır. Bu çok ciddiye aldığımız bir şey. Bu nedenle, amiral gemisi geciktirme pedalları yapmaya gelince, çitleri salladığımızı biliyorsunuz. 4 FLASHBACK 2'nin gücü ve 3 MASH anahtarı, tap tempo, sanatçı veya özel TonePrint'leri her biri 3 ön ayarlı 2 bankada depolamak için 6 yuva sunan genişletilmiş bir arayüzle, FLASHBACK 2 X4 şimdiye kadarki en güçlü gecikme makinemizdir.

    AÇIK GECİKMELİ BÜFE

    FLASHBACK 2 X4, gerçekçilikte yeni bir standart belirleyen tamamen yeni ve geliştirilmiş Analog ve Bant gecikme algoritmaları da dahil olmak üzere renkli bir stüdyo sınıfı gecikme paleti içerir. Övülen SUB 'N' UP Octaver'ımızın tescilli polifonik oktav algoritması etrafında geliştirilen akıldan çıkmayan, bereketli Crystal algoritmamız, tüyler ürpertici olduğu kadar ilham verici de dünya dışı bir ışıltı yaratıyor! Ayrıca, epik Gilmour benzeri ses manzaraları için 2 eko hattını aynı anda iç içe geçirmek için iki ayrı motora sahip yepyeni bir ikili gecikme algoritması ekledik. FLASHBACK 2 X4 geriye dönük olarak da uyumludur, yani bildiğiniz ve sevdiğiniz orijinal FLASHBACK ön ayarlarını kullanmaya devam edebilirsiniz.

    TRAPPER' IN LOKUMU

    Yaratıcılığınız gerçekten akıyorsa ve parmaklarınızın ucunda galonlarca sıcak adrenalin varken, ayarlarınızı hızlı ve dinamik bir şekilde değiştirebilmeniz gerekir. FLASHBACK 2 X4'ün özel kademe tempo anahtarı, tam vuruşta olan hava geçirmez yankılar için istediğiniz herhangi bir zaman işaretini bastırmanıza olanak tanır. Tüm gecikme ön ayarlarınızı yaklaşık 2 saniye içinde senkronize etmenize izin veren kullanışlı bir küresel tempo modu bile vardır.

    ÖNCEDEN AYARLANMIŞ CENNET

    Geciktirme tonlarının derin büyüsüne kapıldığınızda, kendinizi sınırlamak istemeyeceksiniz. FLASHBACK 2 X4, tonescape'ler arasında hızlı ve kolay geçiş için 3 MASH anahtarının her birine bir ön ayar bağlamanızı sağlar. Şık küçük bir mini anahtar, hızlı aramada toplam 6 görkemli gecikme ön ayarı için önceden ayarlanmış sıra 1 ve 2 arasında geçiş yapmanızı sağlar. Tap ayak pedalını basılı tutmak, anında yankı değişikliği için şarkının ortasında sıra değiştirmenizi sağlar.

    KİŞİSEL HALE GETİRMEK

    Bakın anladık – TonePrints bağımlılık yapar. Efektlerinizi ayrıntılarda özelleştirebildiğiniz zaman, önceden belirlenmiş ayarlara geri dönmek zor olabilir. Bu nedenle, X4 tasarımını 6 TonePrint yuvasını barındıracak şekilde genişlettik ve size önceden ayarlanmış banka hesabınızı kendi ince ayarlı, benzersiz gecikme tonlarınızla doldurma özgürlüğü veriyoruz. FLASHBACK 2 X4'te bir modülasyon motoru olduğu için, isterseniz özel bir koro veya flanş TonePrint bile yapabilirsiniz. Devam edin - bu pedalı kendinizin yapın!

tc electronic Flashback 2X4 Delay Delay Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar