×
Bu markaya ait ürünlerin iadesi ne yazık ki mümkün olmamaktadır.. !

tc electronic Infinite Mini Sample Sustainer Pedal

Marka: Marka Sahibi : Danimarka
63253

5.935,18 TL (178,10 $)

%3 kampanyalı fiyatı

5.757,13 TL
  • En geç 19 Temmuz Cuma günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

**Infinite Daha da Küçüldü**

INFINITE MINI, ilhamın adeta artarak büyüdüğü o muhteşem gitar anlarını da içeren herhangi bir anı sonsuza kadar yaratmanıza, yakalamanıza ve sürdürmenize olanak tanıyan süper kompakt örnek sürdürücü pedalımızdır!

Not Üzerine Not. Akor Üzerine Akor.

İstediğiniz şekilde üst üste koyun. Belki sadece tek bir narin notu sürdürmek istiyorsunuzdur ya da farklı katmanları keşfetmek ve yavaşça etkileyici bir ses manzarası oluşturmak istersiniz. Başka zamanlarda, belirli bir fikre sahip olabilir ve doğrudan bir akoru sürdürmeye başlamak istersiniz. Bu sizi, üstüne başka bir nota veya akor koymaya ilham verebilir. Hepsi size bağlı - her zaman size bağlı.

**Ebedi Kontrol**

Özel FADE IN (sönümleme) ve DECAY (bozulma) düğmeleriyle, üst üste koyduğunuz notaların ve akorların nasıl etkileşimde bulunacağını tamamen kontrol edebilirsiniz. Eğer düğmelerin farklı çalışmasını isterseniz, TonePrint eşlemesiyle onları tercihinize göre ayarlayabilirsiniz. Kısacası, kontrol sizdedir.

**Katmanlarınızı İnce Ayar Yapın**

TonePrint Editörü ile kaç katmanın üzerine dublaj yapmak istediğinizi tanımlayabilirsiniz. Dahası, sürdürülen katmanlara gerçek TC yankıları ve modülasyon efektleri ekleyebilirsiniz. EQ ve örnek oranı modüllerine erişim bile elde edersiniz, böylece INFINITE MINI'yi kendi özelliğinize göre yapabilirsiniz.

**İki Yönlü Looping**

Notlarınızı ve akorlarınızı sonsuz sürdürmek için yakaladığımızda, size organik ve hoş bir ton vermek için sesinizi rastgele ve eşzamanlı olarak ileri geri döngüye alırız. Basit bir süreç gibi görünebilir, ancak sahnede bunu tam anlamıyla doğru yapmak için çok zaman ve çaba harcadık!

**Analog-Dry-Thru**

Sürdürme süreci açıkça dijitaldir, ancak ses manzaralarınızın üstünde çaldığınızda, gitar sesinizi dönüşüm aşamalarından tamamen etkilenmeden geçiririz - baştan sona analog alanda korunmuştur.

**Sonsuz Yaratıcılık**

Tıpkı sizin gibi, biz de müzik için buradayız. Sonuçta, müzik aracılığıyla kendimizi ifade etmek gerçekten önemli olan tek şeydir. INFINITE MINI, prova alanındaki ilham kaynağı kadar yaratıcı bir arkadaş ve sahnede kullanabileceğiniz bir etki aracıdır. Sizi gitmedik yolları ve yerleri keşfetmeye ilham verecek sihirli araçlardan biridir.

Bir hata ile çaldığınız bir notayı yakalayıp sürdürdüğünde kompakt bir maziniz bile olabilir. Yeni bir ses rengi ortaya çıkar ve ilham takip eder.

  • Gitar sinyalini örnekler ve üzerinde çalmak için bir yüzey oluşturur
  • Opsiyonel katmanlama, harmoniler yaratmak için tutulan notaların ve akorların birden fazla katmanda üst üste gelmesine izin verir
  • Aşama aşama birleşen sınırsız sayıda katman ekleyin ve tutun
  • Analog Dry Thru, orijinal sinyalin bütünlüğünü korur
  • Kontroller: Bozulma (Decay), Seviye (Level), Sönümleme (Fade In)
  • LED: Efekt Açık
  • Ayak Anahtarı: Efekt Geçişi
  • Giriş ve çıkış: 6.3 mm jak
  • FX Gönder & Al: 2 x 6,3 mm jak
  • Şebeke adaptörü bağlantısı: İçi boş fiş soketi 5.5 x 2.1 mm, iç kısmı negatif polarite
  • 9 V DC adaptörü ile dahil değildir
  • Boyutlar (G x D x Y): 41 x 90 x 50 mm
  • Ağırlık: 200 g

tc electronic Infinite Mini Sample Sustainer Pedal Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar