×
Bu markaya ait ürünlerin iadesi ne yazık ki mümkün olmamaktadır.. !

tc electronic Pipeline Tap Tremolo Tremolo Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Danimarka Üretim: Üretim Yeri : Danimarka
52665

6.151,80 TL (184,60 $)

%3 kampanyalı fiyatı

5.967,19 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Elektro Gitar Pedalları

Aşağıdaki ürünlerden birini uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Standart Pedal Adaptör Tekli

A
Özel Stoğumuzda 9 Adet Mevcuttur
700,00 TL 550,00 TL

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Diğer Özellikler
: True Bypass
MODULATION
: Tremolo

Ingenious Tap Tempo Tremolo with Sequencer, Subdivisions and TonePrints* For Both Vintage and Adventurous Tremolo Sounds

BORU HATTI MUSLUĞU TREMOLO

PIPELINE TAP TREMOLO ayağınızın altındayken, 60'ların sıcak, kulağa organik gelen sinüs eğrilerine, helikopter inişlerini anımsatan tırtıklı kenarlı rotor kanadı kırpıntılarına ve aradaki her şeye erişebilirsiniz. İster klasik bir sörf sesi, ister Motown döneminin şuruplu yalpalaması arıyor olun, Vintage modu sizi korurken, Square modu daha agresif ve keskin bir modern ses verir. Elbette, PIPELINE TAP TREMOLO'yu özelleştirmek için her zaman TonePrint modunu kullanabilir ve kendi dalgalarınızı yaratabilirsiniz!

Sörf 'N' Çim

Bir adım bile kaybetmeden klasik surf-rock konserinize ve modern hard rock kıyafetinize uyan bir tremoloya mı ihtiyacınız var? PIPELINE, gündüzleri 60'ların eski Dick Dale benzeri sörf seslerini ve geceleri endüstriyel bir mezbahanın etli kesimlerini sunmanıza olanak tanır. Vintage modu, Kare modu ve TonePrint arasında geçiş yapmak için mini geçiş anahtarını kullanmanız yeterli. Hız ve derinlik düğmeleri, sesinize uyması için doğru yoğunlukta arama yapmanızı sağlar.

Ritmik Kekemelik

Alt bölme düğmesini kullanarak, tremolo dalgasının frekansını basit çeyrek notalar, sekizlik nota üçlüleri, on altıncı notalar ve bir çeyrek notanın ardından sekizinci nota üçlüleri gibi herhangi bir şeye bölebilirsiniz. Farklı tempo alt bölümleriyle 4 çubuğa kadar programlamanıza izin veren Özel moddan bahsetmiyorum bile.

Kendinizi Duyun!

PIPELINE'ın ses kontrolü, ses seviyesinde algılanan herhangi bir düşüşü telafi etmek için size 6 desibele kadar yerleşik güçlendirme sağlar. Sonuçta, tremolo özünde sinyalinizde "delikler açmaktır" ve ses aynı kalsa bile kulaklarınızı daha azıyla bırakır. BORU HATTI TAP TREMOLO ile değil; fişe takın ve güçlendirmeyi buna göre ayarlayın.

Tempo ve Git'e dokunun!

Adından da anlaşılacağı gibi, PIPELINE TAP TREMOLO, tremolo efektinin temposuna dokunmanıza izin verir. Ayak pedalı, pedal tahtanızda değerli alandan tasarruf ederken tremolo dalgalarının frekansını ayarlamanıza izin veren bir kademe-tempo kontrolü olarak ikiye katlanır. Düğmeyi 2 saniye basılı tutarak LED yeşile döner ve istediğiniz tempoya dokunabilirsiniz.

TonePrint-Hazır!

TonePrint Editor'ü kullanarak, bireysel tremolo sesinizi özel ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz. Bu, EQ'yu kontrol etmek, tremolo frekansının yüksekliğini ve uzunluğunu manipüle etmek anlamına gelir; bu, sinyalin ne kadar süreyle kesileceğini ve sinyalin ne kadar süre açık kalacağını ayrı ayrı ayarlayabileceğiniz anlamına gelir. Oyununuza bir dubstep unsuru eklemek ister misiniz? İstediğiniz nöbete neden olan tremolo kekemelerini sıralamak için TonePrint Editor'ı kullanın.

tc electronic Pipeline Tap Tremolo Tremolo Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar