×
Bu markaya ait ürünlerin iadesi ne yazık ki mümkün olmamaktadır.. !

tc electronic Rusty Fuzz Fuzz Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Danimarka Üretim: Üretim Yeri : Danimarka
Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Diğer Özellikler
: True Bypass
DRIVE
: Fuzz

Vintage Geçitli ve Velcro Benzeri Tüy Tonları ile Silikon Tabanlı Transistör Tüyü

  • Silikon bazlı transistör tüyü
  • Vintage kapılı ve cırt cırtlı tüylü tonlar
  • Klasik 60'lardan ilham alan devre
  • Nihai sinyal bütünlüğü için True Bypass
  • "Tank benzeri inşa edilmiş" metal şasi
  • 9 V pil veya TC Electronic Powerplug 9 (dahil değildir) ile çalışır
  • 3 Yıllık Garanti Programı*
  • Danimarka'da tasarlanmış ve üretilmiştir


PASLI TÜYLÜ

RUSTY FUZZ, hepimizin bildiği ve sevdiği, geçmiş yılların eski silikon bazlı tüylü tonlarını sunar, ancak herkesin birlikte çalabileceği çok düşük bir fiyat noktasında. İpeksi yumuşaklıkta sustain'ten yırtıcı cırt cırtlı tonlara kadar, RUSTY FUZZ hepsini yapıyor! Deneyimli olsanız da olmasanız da (Orada ne yaptığımızı gördünüz mü?), bu kompakt gerçek baypas pedalı, eski usul tüylenme arzunuzu kesinlikle karşılayacaktır.

Silikon Vadisi'ne hoş geldiniz

RUSTY FUZZ, bugün bildiğimiz rock 'n' roll sesini şekillendirmeye yardımcı olan, 1960'ların efsanevi silikon Fuzz Face devrelerinden ilham aldı. RUSTY FUZZ'un ultra yumuşak kazanç yapısı ve dinamik karakteri, yalnızca tellere saldırma veya gitarınızın ses potunu ayarlama yoluyla tonlarca benzersiz tona dokunmanıza izin verir. Bunların hepsi, neredeyse sonsuz ton olasılıkları ekler!

Tarihin Sesi

RUSTY FUZZ'u açmak, tonlu bir zaman makinesinde seyahat etmek gibidir. Bir dakika tilki gibi cırt cırtlı tonlarda sallanıyorsunuz, sonra tatlı, armonik açıdan zengin bir solo havasıyla White Cliffs of Dover'ın üzerinde süzülüyorsunuz. Hatta daha modern, vahşice işlenmiş tüylü bir ton için gerçekten çok zorlayabilirsiniz. Kurulumunuzda RUSTY FUZZ ile harika bir sonik yolculuğun kaptanı sizsiniz - öyleyse kendi rotanızı çizin!

Klasik Ton – Modern Özellikler

Özel Giriş, Çıkış ve True Bypass özelliklerine sahip sağlam bir metal şasi, RUSTY FUZZ'un aynı derecede yola dayanıklı ve pedalboard dostu olduğu anlamına gelir. 9V pil ile çalıştırabilir veya kullanışlı 9V elektrik prizi adaptörümüzü kullanabilirsiniz.

Sahne Arkası Geçişi - Tam Erişim

Çok çeşitli klasik ve ultra modern tüylü tonlara sahip RUSTY FUZZ, aşağıdakileri içeren kullanımı kolay bir kontrol düzenine sahiptir: tüylü ton miktarını kontrol eden FUZZ; Ses, çıkış seviyesini kontrol eder; ve Sinyalinizdeki üst düzey içeriğin miktarını ayarlamak için Ton. Hiçbir şey daha kolay değil!TY FUZZ at your local TC ELECTRONIC dealer today, or get yours online – and live the fantasy!

tc electronic Rusty Fuzz Fuzz Pedalı Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Belirtilmemiş
Müzik Tarzı
Belirtilmemiş

Bu pedalı baya sevdim fiyatına göre çok başarılı sesi, biraz fazla büyük ama o da eğer pedalboardda yer sorununuz yoksa o kadar sorun değil, paslı traktör gibi gözüküyor :D hoşuma gitti benim. Daha önce behringer sf300 kullanıyordum karşılaştırılamaz iki ürün fiyat farkı o kadar büyük de değil. Bu fiyat aralığında çok fazla secenek de yok gibi. Bozulsa galiba yine alırdım bi süre daha kullanmam lazım bunu net söylemem için.

Kullanım Kolaylığı
Ses Kalitesi
Kullanılan Malzeme & Sağlamlık
Genel Değerlendirme
Kullanıcı desteği

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 0 Hayır : 0

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar