×
Bu markaya ait ürünlerin iadesi ne yazık ki mümkün olmamaktadır.. !

tc electronic Thunderstorm Flanger Flanger Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Danimarka Üretim: Üretim Yeri : Çin
  • En geç 19 Temmuz Cuma günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 55 TL ( Ivır Zıvır Kargo Kampanyası )

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
Diğer Özellikler
: True Bypass
MODULATION
: Flanger

Thunderstorm Flanger, geçmiş yılların klasik analog flanger tonlarını mükemmel bir şekilde yakalar. İnce bant benzeri taramalardan ve gür nakarattan, engelsiz bir flanger çılgınlığına kadar. Thunderstorm her şeyi yapar ve bunu yola elverişli ancak son derece uygun fiyatlı bir pakette sunarak, kovalı tugay flanşlamayı herkes için erişilebilir hale getirir!

Tam Flanş Bayramı

Thunderstorm Flanger'ı açmak, bir şimşek çakmasıyla Rock N Roll hatıra şeridinde bir gezintiye çıkmak gibidir. Andy Summers ala ikonik sahte koro tonları ister misiniz? Orada! Yoksa gün boyu Van Halen'in "Unchained" şarkısını mı çalmak istiyorsun? Bunu tamamen yapabilirsin! Ve gerçekçi olalım, muhtemelen birkaç Hendrix riff'i de çıkarmak isteyeceksiniz ve bu pedalla kısa sürede evi yakacaksınız. Bu nedenle, eski okul flanş tonları kalbinizi hızlandırıyorsa, Thunderstorm Flanger sizin yeni vintage sevgilinizdir.

Ton Kovaları

Evet, Thunderstorm Flanger çok fazla ses alanı kapsıyor, ancak bu sesler soğuk ve sönük bir şekilde kısır olsaydı, bunun ne önemi olurdu? Kesinlikle, hiçbir şey. Şans eseri, Thunderstorm Flanger'ın tamamı analog kova tugay tasarımı, kadranları nereye ayarlarsanız ayarlayın her zaman son derece sıcak, üç boyutlu ve süper ilham verici tonlar elde etmenizi sağlar.

Gerçek Bir Baypas Tankı

Thunderstorm Flanger, yola hazır döküm metal bir şasiye ve üstten monteli jaklara sahip kompakt bir tasarıma sahiptir, bu da onu pedalboard'unuza kolayca sığdırabilmenizi sağlar. Üstelik True Bypass'a sahiptir, bu nedenle kapalıyken tonunuzu asla etkilemez. Bu pedal, yeni en iyi flanşçı arkadaşınız olmak için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Sahne Arkası Geçişi - Tam Erişim

Çok fazla flanşlı ton, çok az zaman. Gelelim bu güzelliği nasıl kontrol ettiğinize.

Muhteşemlik İçin A Olarak Derecelendirildi

Hız düğmesi, çok çeşitli Flanger hızlarına erişmenizi sağlar. Pürüzsüz bant benzeri flanş tonları için girdabını yavaşlatmak için saat yönünün tersine gidin veya üstün saykodelik sesler için saat yönünde ilerleyin.

Sesin Altında Altı Ayak

Derinlik, efektin yoğunluğunu kontrol eder. Biraz sığ hareket için alçaltın veya son derece çarpık seslerden oluşan bir tsunami için kranklayın.

Manuel Sihir

Efektin merkez gecikme süresini kontrol eder. Flanş tonları gibi daha "jet motoru" için alçaltın veya daha organik ve sıcak bir modülasyon için maksimuma ayarlayın.

Geri Bildirimi Hissedin

Geri bildirim, olumsuz ve olumlu geri bildirimler sunmanıza olanak tanır. Daha aşırı flanş tonları elde etmek için sola gidin veya daha sıcak bir rezonans için sağa gidin. Orta konumda, kulağa daha doğal gelen modülasyon tonları için herhangi bir geri besleme uygulanmaz.

Tonunuza Doğru

Thunderstorm Flanger, açıkken sinyalinize sihir katar ve kapalıyken tamamen el değmeden bırakır. Bu, eski güzel bir kazan-kazan durumu!

ÖZELLİKLER

Headroom (Max. Input Level)

+2dB

Giriş

>350K?

Çıkış

1K?

Noise floor

-77dB

Frekans Aralığı

20-20KHz

Min & max rate

100mS-12S

Type

Analog

tc electronic Thunderstorm Flanger Flanger Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar