×
Bu markaya ait ürünlerin iadesi ne yazık ki mümkün olmamaktadır.. !

TC-Helicon Critical Mass Vokal Prosesör

Marka: Marka Sahibi : Danimarka Üretim: Üretim Yeri : Danimarka
Temin Edilemiyor

Büyük Grup Ses Efektleri için Stüdyo Kalitesinde Vokal Pedal

  • Kullanımı basit bir vokal pedalı, kolayca çarpıcı grup sesi vokal efektleri oluşturmanıza olanak tanır
  • Güçlü melodik ve çete stilleri, yalnızca sesinizi kullanarak size büyük grup vokalleri verir.
  • Ayarlanacak tuş veya ölçek yok - sadece şarkı söyleyin
  • Basit üç düğmeli kontrol saniyeler içinde çalışmaya başlamanızı sağlar
  • Bozulmamış vokaller için yüksek kaliteli, düşük gürültülü mikrofon ön amfisi
  • Hızlı performans kontrolü için açma/kapama ayak anahtarı
  • Yıllarca güvenilir kullanım için sağlam, yola uygun yapı
  • 3 Yıllık Garanti Programı
  • Kanada'da tasarlanmış ve üretilmiştir


Ayağınızdaki Sihir

Sizinle birlikte şarkı söyleyen büyük ve coşkulu bir dinleyici kitlesine sahip olmak gibisi yoktur. CRITICAL MASS, bu sihri kullanımı kolay bir pedalla ayağınıza getiriyor.

Birlikte Şarkı Söyle

İster arenada rock tarzı marşlar söylüyor olun, ister kilisenizde ibadete liderlik ediyor olun, isteğe bağlı olarak grup vokallerine sahip olmak, ruh halini belirlemenize ve tüm dinleyicilerinizin ilgisini çekmenize olanak tanır. Herhangi bir müzik tarzına uyan "melodik" veya "çete" tarzı vokallerden tuş veya ölçek girişi gerekmeden seçim yapın.

Stüdyo Sınıfı Yankı

Yankı, fiziksel bir alanı simüle ederek sesinizin müziğe mükemmel şekilde uymasını sağlar. İster küçük bir odanın ambiyansı,
veya bir konser salonunun muazzam yankılanması, CRITICAL MASS'ın vokal olarak ayarlanmış 3 yankısı her zaman sesinizin en iyi tarafını ortaya çıkarır.

Kişisel Ses Teknolojisi

CRITICAL MASS'ın Sıkıştırma, de-esser ve gate özellikli Uyarlanabilir Tonu (eşitleme), sesinizin tınısını ve şeklini otomatik olarak kontrol ederek her notanın son derece net ve anlaşılır olmasını sağlar. Kalabalık tam olarak ne söylediğinizi duyduğunda katılabilirler - ve bundan daha iyisi olamaz!

Kullanım kolaylığı

Her şeyden önce bir şarkıcısın, bu yüzden teknolojide derinleşmek muhtemelen işin gerektirdiği şey değil. Bu nedenle CRITICAL MASS, mikrofon kazancınızı otomatik olarak optimum seviyeye ayarlayarak her gece en iyi performansınızı vermeye konsantre olmanızı sağlar.

Güç seçenekleri

CRITICAL MASS, isteğe bağlı POWERPLUG 9V adaptörü aracılığıyla prize takma veya kısa bir set yaptığınız veya evde elektriğin hazır olmadığı durumlar için pille çalışma seçeneği sunar.

En İyi Performansınız

İster yerel bir tavernada ister büyük bir festivalde çalıyor olun, vokalleriniz her zaman özel bir ilgiyi hak ediyor. CRITICAL MASS size vokal dublaj, son teknoloji reverb ve otomatik perde düzeltme ile her zaman en iyi şekilde ses çıkarmanız için gereken araçları sunar - hepsi performansınızı bir sonraki seviyeye yükseltmek için tasarlanmış ultra basit bir pedalda.

KRİTİK KÜTLE'yi yerel TC HELICON bayinizde deneyimleyin veya sizinkini bugün çevrimiçi olarak alın.

VoiceSupport - Sizinle Büyüyen Araç

VoiceSupport size yeni üretici yazılımı güncellemeleri ve hata düzeltmeleri sağlar. USB girişi olan bir Mac veya Windows bilgisayarda şimdi indirin.

Daha Fazla Mikrofon, Daha Fazla Kontrol

Artık efektlerinizi modern vokal performansının sonik gerçekleri için tasarlanmış bir mikrofonla kontrol edebilirsiniz. TC HELICON MP-75, Sennheiser e835 FX'i ekleyin veya TC HELICON MP-76'daki ana kontrol düğmesini kullanın.

TC-Helicon Critical Mass Vokal Prosesör Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Vokal Prosesörleri Çok Satanlar