×
Bu markaya ait ürünlerin iadesi ne yazık ki mümkün olmamaktadır.. !

TC-Helicon MP60 Handheld Vocal Microphone Dinamik Mikrofon

  • En geç 3 Temmuz Çarşamba günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Her şarkıcının hak ettiği şey budur: modern vokal performansının sonik gerçekleri için tasarlanmış bir mikrofon. Şarkıcıların ihtiyaçlarına %100 kendini adamış tek profesyonel ses şirketinden daha azını beklemezsiniz.

MP-60, şu TC Helicon Vokal İşlemcilerle uyumludur: VOICELIVE 3, VOICELIVE 2, VOICELIVE TOUCH 2, VOICELIVE TOUCH, VOICELIVE PLAY, VOICELIVE PLAY GTX, PLAY ELECTRIC, PLAY AKUSTİK, HARMONY SINGER, 150 MICONE THECHANIC, SES MEKANİK, ve VOICETONE 2-SWITCH ürünlerimiz. Henüz TC Helicon kullanıcı kardeşliğine katılmadıysanız, hoş geldiniz! Burası eğlenceli.

Izgaranın Altında

MP-60, kendi sınıfındaki en iyi eksen dışı geri besleme bastırma özelliğinin yanı sıra, Harmony ve diğer perdeye duyarlı efektleri etkileyebilecek yakındaki eğimli kaynakları reddetmek için özel olarak tasarlanmıştır. Bu, mikrofonun sinyalde ihtiyacınız olmayanı reddettiği anlamına gelir - yalnızca sesinizin gücüne odaklanır.

Pil Gerekmez

Voltaja susamış kablosuz mikrofonların veya diğer uzaktan ses cihazlarının aksine, bir daha asla pili değiştirme, değiştirme veya çöpe atma konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak. Tüm bu FX özelliği, standart bir mikrofon kablosuyla elde edilir; mikrofonun kendisinin çalışması için herhangi bir harici güce ihtiyacı yoktur.

Dayanma, Dayanma.

Yolda bir ömre dayanacak şekilde tasarlanan MP-60, dünyanın en popüler mikrofonlarından 10 kata kadar daha güçlü olmasını sağlayan özel bir ısıl işlem görmüş tel ağa sahiptir. Bu, ızgarasının diğer mikrofonlardan farklı olarak düşmelere karşı dayanıklı olacağı ve yine de güzel görüneceği anlamına gelir.

Olağanüstü Değer

MP-60 dinamik mikrofon, uzun yıllar boyunca sizin olacak şekilde tasarlanmıştır. Yüksek seyahat taşınabilirliği için taşıma çantası sağlanmıştır.

Specification

Element type

Dynamic

Pickup pattern

Cardioid 

Magnet

Neodymium 

Impedance

600 Ohms 

Sensitivity

-53 dBV/Pa (2.2 mV) – 1 Pa = 94 dB SPL measured @ 1 kHz 

Frequency response

40 Hz to 16.5 kHz 

Weight

0.7 lbs (0.31 kg) 

Dimensions

Height 7.25 in (185 mm), diameter (max): 2.1 in (52 mm)


TC-Helicon MP60 Handheld Vocal Microphone Dinamik Mikrofon Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Dinamik Mikrofonlar Çok Satanlar