×
Bu markaya ait ürünlerin iadesi ne yazık ki mümkün olmamaktadır.. !

TC-Helicon Perform-VK Vokal Prosesör

Temin Edilemiyor

Genişletilebilir Efektler ve Klavye G/Ç ile Stüdyo Kalitesinde Ses için Üstün Mikrofon Stand-Mount Vokal İşlemcisi

  • Nihai stand-mount vokal işlemcisi, genişletilebilir efektler ve klavye girişi / çıkışı ile size basit ve hızlı stüdyo kalitesinde ses verir
  • Yerleşik Uyarlanabilir Ton artı tatlı uyum, yankı ve yankı efektleri, hızla profesyonel stüdyo kalitesinde vokaller oluşturmanıza olanak tanır
  • Müzik tarzınıza mükemmel şekilde uyması için mevcut yüzlerce ön ayar arasından seçim yaparak üç ön ayar düğmesine ek efektler ışınlayın
  • 1/4-inç stereo klavye girişi / çıkışı, MIDI notası ve sürekli kontrol girişi ile parmaklarınızın ucunda daha fazla kontrole sahip olmanızı sağlar
  • Kolay kayıt için çok kanallı 4 giriş, 8 çıkış USB ses arabirimi
  • Işınlanmış ön ayarlardaki Easy HIT işlevi, tek bir düğmeye basarak katmanlı efektleri açar
  • Hızlı ve ağrısız kurulum için akıllı mikrofon giriş kazancı
  • Güçlü Anti-Geri Bildirim, geri bildirim için tetikte kalır ve otomatik olarak durdurur
  • Zahmetsiz otomatik kromatik perde düzeltme, akortlu şarkı söylemenize yardımcı olur
  • RoomSense mikrofon, mikrofon olmadan pratik yapmanızı sağlar ve armoniyi otomatik olarak kontrol eder
  • Seslerin, ayarların, miksaj seviyelerinin ve daha fazlasının kolayca düzenlenmesi için dört renkli ışık halkalı merkezi düğme
  • Uzaktan Mikrofon Kontrolü ve TC HELICON MP-75, MP-76 veya Sennheiser* e835 FX mikrofonlar ve SWITCH-3 veya SWITCH-6 ayak pedalları aracılığıyla isteğe bağlı ayak değiştirme ile uyumlu
  • Kanada'da tasarlanmış ve üretilmiştir

Sizi Öne Çıkaracak Sesler

Şarkı söyleme konusunda ciddiyseniz, sesinizi en iyi şekilde çıkarmanın yetenek veya vokal tekniğinden daha fazlası olduğunu göreceksiniz. İster bir mekanda canlı yayında, ister bir radyo oturumunda, ister evde kayıt yapın.

PERFORM-VK, cila ve prodüksiyon değerlerini otomatik olarak işlerken, tamamen şarkı söyleme ve klavye sevginize odaklanmanızı sağlar. Daha önce yetenekli bir yapımcı veya özel bir ses mühendisi gerektiren şey artık saniyeler içinde kurulabilir, klavyenizle etkileşim kurabilir ve unutulmaz bir performansın anahtarı olan profesyonel vokal sesini sunabilir.

Sesinizi Harmonize Edin

Klavyenizden ister ses ister MIDI kullanın, vokal efekt motorumuz akor bilginizi yakalar ve size eşlik etmesi için iki adede kadar gerçek zamanlı uyum sesi oluşturur. Müzik teorisi gerekmez! Daha karmaşık ses çıkışı elde etmeyi seviyorsanız, aynı anda 8 adede kadar armoni sesinin doğrudan kontrolü ile MIDI nota güdümlü harmoni de mevcuttur.

Sadelik Anahtardır

PERFORM-VK, klavyeniz veya sahne piyanonuzla mükemmel bir şekilde eşleşerek size küçük, kullanımı kolay tek bir ünitede olağanüstü ses efektleri, miksaj ve USB çok kanallı ses sunar.

Yaratıcı Kontrol Parmaklarınızın Ucunda

PERFORM-VK, sesinizin kontrolünü elinize almanıza izin vererek size REVERB ile fiziksel bir alanı simüle etme veya sadece bir düğmeye basarak ECHO ile tekrarlama gücü verir.

Stüdyoda veya Sahnede

Stüdyoya gitme zamanı geldiğinde, PERFORM-VK'nin 4 giriş, 8 çıkış USB ses kapasitesi size kısa sürede harika kayıtlar oluşturmak için ihtiyacınız olan tüm esnekliği sağlar. Armoni sesleri ve klavye sesinizle birlikte vokallerinizin kuru ve ıslak versiyonlarını aynı anda yakalayın. Şarkı yazımından prodüksiyona çok daha kısa sürede geçebilirsiniz.

Performansınızı Cilalayın

TONE düğmesiyle anında netlik ekleyin. Uyarlanabilir EQ, sıkıştırma, gating ve de-ess, miksajı her zaman kesmenizi sağlayan profesyonelce cilalanmış vokaller sağlar.


PITCH düğmesi, ince perde düzeltmesiyle sizi en yakın yarım notaya iterek yardım eli uzatır.

Ayarla ve Unut

PERFORM-VK, çoğu ses donanımıyla ilgili karmaşıklığın çoğunu ortadan kaldırır. Tone ve Anti-Feedback'e ek olarak Otomatik Mikrofon Giriş Kazanımı, kurulumun şarkı söylerken bir mikrofon takıp SET düğmesini basılı tutmak kadar basit olduğu anlamına gelir. Boom, sallanmaya hazır. Hatta ihtiyaç duyduğunuz yerde mikrofon standınıza bile klipslenir.

Genişletme Yardımcısı

PERFORM-VK, yerleşik, stüdyo kalitesinde Harmony, Echo ve Reverb efektleriyle birlikte gelir, ayrıca Transducer (megafon/distorsiyon), HardTune, Doubling ve çok daha fazlası gibi diğer efektleri içeren ön ayarları göndermek için "ışınlama" uygulamamızı kullanabilirsiniz.

TC-Helicon Perform-VK Vokal Prosesör Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Vokal Prosesörleri Çok Satanlar