×

Tech 21 Boost COMP Compressor Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor
Diğer
: Compressor

Gitarınızdan veya bas gitarınızdan daha etli bir ton almak ve soundunuzu daha sustainli ve etkili hale getirmek istediğinizde, en iyi yollardan biri kompresör kullanmaktır. Ancak, kompresörler, çalım esnasında karışıklığa sebep olabilir,  hissederek çalma hevesinizi boşa çıkarabilir.

Bundan dolayı,  biz de,  eskiye de sadık kalarak,  tamamıyla analog, FET (yarı iletken malzeme içerisinde kanal akımını ve iletkenliğini yük taşıyıcıları yardımıyla değiştirmeye yarayan bir eleman) teknolojisiyle, kendine özgü bir şekilde daha ılık tonlara sahip, çözüm olarak, diğer metotlardan daha müzikal, daha şeffaf, müzisyen dostu bir pedal üretmeye karar verdik.

Sadeleştirilmiş, kullanışlı kontrol paneliyle, BoostComp, ton şekillendirme ayarlarının sunduğu imkanla, doğru dengelemeyi yaparak enstrümanınızı ve çalımınızı desteklemeye olanak tanır. Presence düğmesi, tel sesinin daha net ve belirgin olabilmesi için ön bir kompresör görevi görür.

Ton düğmesi ise, sesi çok koyulaştırmadan, daha kadife ve zengin bir ton alınmasını sağlayacak bir ileri kompresör görevi görür. Sıra gitarı şahlandırmaya geldiğinde, güçlü bir boost fonksiyonu, tona ekstra bir kompresör etkisi uygulamadan, outputunuza 21dB clean boost ekler.

İşte gerçek bir boost.  Bu fonksiyon bağımsız olarak da kullanılabilir. Sadelik, çalımınız üzerinde daha az stres ve daha çok odaklanma demektir. BoostComp'la, dinamikleri, sustaini ve o değerli vintage kadife tonları kolaylıkla elde edebileceksiniz.

Tech 21 Boost COMP Compressor Pedalı Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Yerden yüksek sedirden alçak
Müzik Tarzı
Rock, funk, blues

Tekrar alırım güvenilir saglam tonu güzel. Boost hayat kurtarıcı

Kullanım Kolaylığı
Ses Kalitesi
Kullanılan Malzeme & Sağlamlık
Genel Değerlendirme
Kullanıcı desteği

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 0 Hayır : 0

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar