×

Tech 21 Frank Bello Street Driver 48 Bas Gitar Pedalı

  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

New York'lu bir çocuk olan Frank Bello, ilk yıllarını Manhattan'ın tarihi Music Row'u olan 48th Street'te takılarak geçirdi. İlk SansAmp'ını keşfedip satın aldığı yer burasıydı. Daha sonra onlarca yıldır donanımının kalbi haline gelen SansAmp Bass Driver'ı aldı.

Artık Frank'in kendi imzasıyla anılan bir SansAmp'ı var: Street Driver 48.

Frank Bello, Anthrax'a kendi farklı tarzını ve enerjik tutkusunu getirmesiyle tanınıyor. Bir şekilde, tipik olarak bu türle ilişkilendirilmeyen karmaşık melodik riffleri baş döndürücü bir hız ve doğrulukla birleştirmeyi başarıyor; tüm bunları yapıp kafa sallarken, sahnede dolaşırken, bir de vokaller için mikrofona doğru koşuyor.

Frank'in istediği spesifik tonlara ek olarak, Street Driver 48'in kullanımını basitleştirmek en önemli önceliklerden biriydi. Milyonlarca düğme, anahtar ya da gereksiz zil ve ışık istemiyordu. İster metal ister R&B veya progresiv rock olsun, ister acemi ister uzman, ister amatör bir genç ister ileri düzey olsun, tüm gitaristlerin kutudan çıktığı andan itibaren harika bir ses elde edebilmelerini istiyordu. Little Kids Rock ve New York City'deki okul müzik programlarının ateşli bir destekçisi olan Frank, bunun karşılığını ekipman bağışlayarak ve sınıflarındaki öğrencilere ilham vererek ödemek için bir yola çıkıyor.

Her Tech 21 ürünündeki kontroller, istediğiniz sesi elde etmeniz için size esneklik sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Frank Bello Street Driver 48 Signature SansAmp'ın yaratıcılığınızı teşvik etmek ve sonuçta elinizden gelenin en iyisini yapmak için ilham veren yararlı bir araç olacağını umuyoruz.

  • DRIVE
  • LOW HIGH
  • LEVEL
  • DIRT SWITCH
  • FILTH SWITCH

 

HOPARLÖR SİMÜLASYONU
Tamamen analog SansAmp Tüp Amplifikatör Emülasyon teknolojisi, ön amplifikatörden güç amplifikatörüne ve hoparlör simülasyonuna kadar tüm sinyal zincirini kapsar. Devrenin ayrılmaz bir parçası olan SansAmp hoparlör simülasyonu, her türlü bas hoparlör kabini sistemini tamamlayacaktır. İsterseniz ilave lezzet vermek için SansAmp'tan sonra harici bir IR de yerleştirebilirsiniz. SansAmp hoparlör sim'i, çoklu mikrofonlu bir kabinin elde edebileceği gibi, tek mikrofon ve çok sayıda IR ile ilişkili tepe noktaları, vadiler ve çentikler olmaksızın, pürüzsüz, eşit bir tepki için tasarlanmış ve ayrı ayrı uyarlanmıştır.

Uygulamalar:

  • Amfili efekt pedalı olarak
  • Bir güç amplifikatörünü çalıştırmak için ön amplifikatör olarak
  • PA'nın mikserine doğrudan
  • Doğrudan bilgisayarınıza kaydedin

Tech 21 Frank Bello Street Driver 48 Bas Gitar Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bas Gitar Pedalları Çok Satanlar