×

Tech 21 Roto Choir Speaker Emulator Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

Tech 21 Roto Choir - Speaker Emulator Pedalı

Hiçbir müzisyen, eski bir döner hoparlör kabininin derin, girdaplı görkemini, herhangi bir enstrümana hayat veren o eşsiz gür, titreşen tonu inkar edemez. Öyleyse neden herkes bir tane kullanmıyor? Hacimli bir buzdolabının boyutu ve ağırlığı olduğundan, büyük paralara mal olurlar ve bir platin divadan daha fazla bakım gerektirirler.

Ancak, tüm bu ilham verici zengin modülasyonu, stüdyo sessizliğinde, yola çıkmaya uygun bir pedalda en son özelliklerle elde ettiğinizi hayal edin. Sadece küçük bir pedal. Şimdi o pedalı gitarla ve doğrudan kayıt için kullanabileceğinizi hayal edin.

Roto Korosu, hem dönen alt hoparlörü hem de tiz rotor kornasını yeniden yaratır - bu karmaşık, çok boyutlu tonu elde etmenin tek yolu. Aslında Roto Korosu, orijinal lambalı güç amplifikatöründen hoparlöre ve yüksek frekanslı rotor kornasına ve onu yakalamak için kullanılan mikrofona kadar tüm sinyal zincirini iletmek için özel olarak formüle edilmiş bir SansAmp teknolojisi kullanır. Bu HD, 3D öykünmedir.

Basit kontroller, çok sayıda seçeneği gizler. Drive, tam olarak doğru miktarda sıkıştırma, harmonik ve kum ekler. Düşük ve Yüksek, güçlü EQ eğrileriyle lambalı amfi öykünmesini şekillendirir. Hızlı/Yavaş ayak pedalı, kullanıcıların dönen hoparlörü hızlandırmasına, yavaşlatmasına ve hatta durdurmasına olanak tanır. Ayrıca rotorunuzun En Yüksek Hızını özel olarak ayarlamak için özel bir kontrol de vardır. Efektin yoğunluğunu değiştirmek ister misiniz? Roto Korosu'nun sanal mikrofonunu kornalara yaklaştırmak veya uzaklaştırmak için Konum kontrolünü ayarlamanız yeterlidir. Diğer özellikler arasında bir biamped/tek hoparlör modu anahtarı, stereo çıkış ve doğrudan kayıt için bir Hoparlör Sim anahtarı bulunur.

Roto Korosu ile içinde kaybolabileceğiniz göksel seslere ulaşmanın kolay yolunu bulun.


ÖZELLİKLER

  • Son derece hassas ve etkileşimli kontroller, daha geniş bir ince ayar aralığı ve maksimum esneklik sağlar.
  • 1megOhm yüksek empedanslı 1/4” giriş.
  • 1kOhm düşük empedanslı 1/4” çıkış, baypasta bile sinyal bütünlüğü kaybı olmadan uzun kabloları sürer.
  • Özel, sessiz anahtarlamalı aktüatör.
  • Tamponlu baypas, "gerçek baypas" ile ilişkili eksiklikleri (çıtlamalar ve tıklamalar ve birden fazla pedal birbirine bağlandığında üst düzey kayıp) ve ayrıca diğer anahtarlama devreleriyle ilişkili sinyal kaybını ortadan kaldırır.
  • Ağır hizmet tipi, tamamı metal konstrüksiyon.
  • 9V alkalin pil (dahil değildir) veya isteğe bağlı DC güç kaynağı ile çalıştırılabilir



Tech 21 Roto Choir Speaker Emulator Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar