×

Tech 21 SansAmp Character Series VT Bass Amp (2. Versiyon) Bass Preamp/Overdrive Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor

Tech 21 SansAmp Character Series VT Bass Amp (2. Versiyon)

Tech 21 SansAmp Karakter Serisi VT Bass V2 pedalı, basçılara farklı amfi sesleri elde etmek için harika bir aracın yanı sıra benzersiz bir doğrudan PA'ya ve kayıt aracı sunar. VT Bass V2'de bulunan altı etkili kontrolü (Seviye, Orta, Karakter, Sürücü, Düşük ve Yüksek düğmeleri) kullanarak amfilerin özelliklerini ayarlayabilirsiniz. Karakter Serisindeki tüm pedallar, basit bir pedaldan çok daha fazlasıdır; bunları preamp olarak kullanabilir veya sessiz, sorunsuz kayıt için yerleşik hoparlör emülasyonundan (10" bas amfi tarzı hoparlörler gibi ses çıkaracak şekilde tasarlanmış) yararlanabilirsiniz. VT Bass V2 pedalı!

Bir Bakışta Tech 21 SansAmp Karakter Serisi VT Bass V2 Pedal:

  • İçinde klasik bir amfinin kalbi
  • SansAmp teknolojisi, yerleşik hoparlör öykünmesi
  • Kanıtlanmış teknoloji, harika ürünler


İçinde klasik bir amfinin kalbi

Karakter Serisindeki her pedal, belirli bir amplifikatör stili için tonal DNA ile yüklenir. Birkaç düğmeyi çevirerek, SansAmp VT Bass V2 pedalıyla aranan bas tonlarını yaratabilirsiniz. Flip toplardan itilmiş 8x10" canavarlara kadar her varyasyon, o bas amfi stilinin ayırt edici seslendirmesinde sunulur. VT Bass V2'nin sezgisel amfi benzeri kontrolleri, onlarca yıllık düşük seviyeli amfiyi keşfetmek için en başından ellerinizi kirletmenizi sağlar. tonlar.

SansAmp teknolojisi, yerleşik hoparlör öykünmesi

Gerçek bir SansAmp olan Karakter Serisi pedallar, bir pedaldan çok daha fazlasıdır. VT Bass V2, bir güç amfisini, bir stüdyo mikserini veya bir PA sistemini çalıştırmak için bağımsız bir bas preamp olarak kullanılabilir ve muazzam ses veren zengin SansAmp kabin öykünmesi ile - doğrudan bir bilgisayar ses kartına bile. Veya tonunuzu özel bir yere götürmek için SansAmp VT Bass V2 pedalını bas donanımınıza takın.

Kanıtlanmış teknoloji, harika ürünler

İlk SansAmp'ın 1989'da piyasaya sürülmesinden bu yana, Tech 21's her uygulamayı kapsayacak etkileyici bir ürün serisi geliştirdi. Her bir SansAmp ürünü, diğer büyük üreticilere lisanslanmış yumuşak özel aktüatörlerimiz gibi mümkün olan en iyi malzemeler ve özel bileşenler kullanılarak ABD'de hâlâ elde üretilmektedir. Tech 21'in ürün yelpazesi, ton mükemmelliği için kritik bir kulak ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına açık bir kulak ile geliştirilmiştir.

Tech 21 SansAmp Karakter Serisi VT Bass V2 Pedal Özellikleri:

  • SVT'den flip top'a ve modern rock'a kadar otantik ses veren bas tonları
  • Altı seviye, ton ve sürücü şekillendirme kontrolü (Seviye, Orta, Karakter, Sürüş, Düşük ve Yüksek düğmeleri)
  • Yerleşik yenilebilir hoparlör öykünmesi
  • Bir pedal, preamp veya bağımsız kayıt aracı olarak kullanın
  • Kanıtlanmış SansAmp kalitesi ve güvenilirliği

Tech 21 SansAmp Character Series VT Bass Amp (2. Versiyon) Bass Preamp/Overdrive Pedalı Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Bir dönem kullanmış
Müzik Deneyimi
grupta çalıyor
Müzik Tarzı
post progressive hardcore

Herkese tavsiye edebilirim. Sonuçta pedal demek ton demek ve zevk meselesidir. Herkesinde farklı zevkleri vardır. Ama en azından herkesin denemesi gerekn bir alet. Ayrıca aleti elektro gitar ilede kullandık ve bas amfimde tool tonları bile aldık tabi gitarında farklı olması önemliydi ama vt bass çok fazla iş gören bir alet. Özellikle sahnede bende varım demek isteyen basçılar için.

Kullanım Kolaylığı
Ses Kalitesi
Kullanılan Malzeme & Sağlamlık
Genel Değerlendirme
Kullanıcı desteği

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 3 Hayır : 0

Bas Gitar Pedalları Çok Satanlar