×

Vic Firth American Classic 5A HingeStix Baget

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor
Kullanılan Materyal
: Hickory
Sık Kullanılan Modeller
: 5A

Vic Firth American Classic 5A HingeStix (5AHS) - Baget

HingeStix®, davulcuların davul bagetlerini doğru şekilde tutmalarını sağlamak amacıyla, davulcu, perküsyoncu, klinikçi ve yazar Sam Ruttenberg tarafından bir öğrenme aracı olarak tasarlanmıştır. Ayarlanabilir plastik döner pedler baş parmak, işaret parmağı ve orta parmağı mükemmel destek noktasına yerleştirir. Kullanıcı her seferinde bu çubukları aldığında tam denge noktasına ulaşılır. Ayrıca, kullanıcı doğru parmak tekniği geliştirir ve davul bagetidin doğal geri tepmesini hissetmeyi öğrenir. Bunların hepsi, el yorgunluğu korkusu olmadan pürüzsüz ve rahat bir çalma yaklaşımına yol açar. HingeStix® Pratik Davul Bagetlerinin eşsiz tasarımıyla bagetleri yanlış tutmak imkansızdır!

HingeStix®, dünyanın en popüler modellerinden olan American Custom® SD1 ve American Classic® 5A modellerinde sunulmaktadır. Her model için, iki adet plastik döner ped sökülebilir ve ikincil bir delik konumuna ayarlanabilir. Bu, kullanıcının elinin boyutuna en uygun denge noktasını seçmesine olanak tanır.

American Classic® 5A HingeStix®

  • HingeStix teknolojisiyle dünyanın en popüler bageti
  • Doğru kavrama tekniğini zorlamak için bir öğrenme aracı olarak tasarlandı
  • "Baştan doğru yapmak için" mükemmel bir seçim

  • Uzunluk (L): 16 inç
  • Çap (Dia.): 0.565 inç
  • Ahşap uç - 5A


Genel olarak, HingeStix® pratik davul bagetleri, davulculara kavrama tekniğini, parmak kontrolünü ve genel davul çalma performansını iyileştirmek için pratik bir araç sunar.

Vic Firth American Classic 5A HingeStix Baget Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bagetler Çok Satanlar