×

Vox DelayLab Delay Pedalı

Vox
Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor
Diğer
: Loop
RVRB/DLY
: Delay

Vox DelayLab

Vox DelayLab efekt pedalı ile pedalboard'unuza bir gecikme dünyası ekleyin. Bu tek numara bir midilli değil! Gecikme modelleri bugünden çok eski günlere parmaklarınızın ucunda. Bucket Brigade'den dijital gecikme modellerine bant yankısı alırsınız. Sahnede ve stüdyoda kullanmak için 30 adede kadar gecikme ön ayarı oluşturun ve saklayın. DelayLab'de yerleşik olarak bulunan 28 saniyelik güçlü bir looper, size yeni yaratıcı performans olanakları sağlar. Yüksek kaliteli 24 bit/48 kHz ses örneklemesi, size profesyonel stüdyo ekipmanlarına rakip olacak şekilde kristal netliğinde ve doğru sesler verir. Gecikme kitaplığınızı Vox DelayLab ile genişletin.

Bir Bakışta Vox DelayLab Effects Pedalı:

  • Klasik ve modern gecikmeler
  • Dahili Döngüleyici
  • Klasik şarkı programları


Klasik ve modern gecikmeler

Yıllar boyunca teyp yankılarından dijital gecikmelere kadar pek çok gecikme birimi olmuştur. Vox Delaylab'ın titiz modelleri sayesinde devasa bir gecikme koleksiyonuna sahip olabilirsiniz. Teybin tüm sıcaklığını, belirgin distorsiyonları, Bucket Brigade ton değişikliklerini ve hatta onlarca yıllık cihazlardan gelen lo-fi seslerini elde edin. 30 yeniden yazılabilir ön ayarlı program ile gecikme ihtiyaçlarınız için mükemmel koleksiyonu bir araya getirebilirsiniz. Vox DelayLab, gecikmeler için tek durak noktasıdır.

Dahili Döngüleyici

Size geleneksel looper'lardan daha yaratıcı seçenekler sunmak için Vox DelayLab'deki 28 saniyelik looper'ı gecikme efektleriyle birlikte kullanabilirsiniz. Lüper ile aynı anda kullanabileceğiniz üç tür gecikme vardır. Sesleri basitçe katmanlamanın ötesinde, tetiklemeli çalma, ters çalma ve bir ifade pedalı ile parametreleri kontrol etme gibi yeni olasılıklar yaratabilirsiniz. Öne çıkan performanslar oluşturmak için döngüleri ve gecikme efektlerini birleştirin.

Klasik şarkı programları

Günümüzde müzikte gecikme kullanımını tanımlayan bazı melodiler için mükemmel ön ayarı hızlı ve kolay bir şekilde elde edin. Vox, DelayLab'e 10 klasik şarkı ön ayarı ekledi ve bir düğmeye dokunarak bunlara sahip olabilirsiniz. Ezgiler arasında "Dover Kayalıkları", "Ay'da Yürüyüş", "2112", "Sokakların Adının Olmadığı Yer" ve daha fazlası yer alır.

Vox DelayLab Effects Pedal Özellikleri:

  • 30 çeşit gecikme efekti
  • 28 saniyelik stereo döngüleyici
  • Yüksek kaliteli 24 bit/48 kHz ses örneklemesi
  • 10 Klasik şarkı ön ayarı
  • 30 yeniden yazılabilir hazır program
  • Atanabilir pedal kontrol girişi
  • Konsere hazır metal gövde
ÖZELLİKLER Detail
Type Delay
Girişler 2 x Instrument
Çıkışlar 2 x 1/4"
Güç Desteği
Mevcut değil
Piller 6 x AA (Included)
Yükseklik
2.59"
Derinlik 6.45"
Genişlik 10.23"
Ağırlık 3.3 lbs.


Vox DelayLab Delay Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar