×

Vox Joe Satriani Big Bad Dual Wah Wah Pedalı

Vox
Marka: Marka Sahibi : İngiltere
Temin Edilemiyor
Diğer
: Wah

Vox Joe Satriani Big Bad Dual Wah -Wah Pedalı

Joe Satriani'nin yıllar süren deneyiminden yararlanan ve onun özelliklerine göre inşa edilen VOX Big Bad Wah, çift modlu bir pedal olup iki wah moduna geçiş yapılabilen ve geniş bir wah ses aralığı için benzersiz özelliklere sahip bir pedaldır. Satriani, mevcut wah pedallarında duyulmayan birçok fikir katkısı sağladı ve Big Bad Wah'a vintage'dan modern'e kadar eşsiz bir ses aralığı ve kullanıcıların kendi benzersiz seslerini oluşturabilmeleri için kontroller kazandırdı.

Wah One, klasik VOX wah sesini Satriani'nin özelliklerine göre hot-rodded olarak sadakatle çoğaltır. Wah Two, Satriani'nin birçok yıllık wah-pedal bilgisini yanı sıra kendi wah sesinizi özelleştirmenizi sağlar. Drive düğmesi, Wah 1 kazancını en düşük ayarında taklit ederken, en yüksek ayarında agresif, hırıltılı overtonlar için 10dB artış sağlar. Voice anahtarı, geleneksel wah sesinden vintage bir talk box'a benzeyen karanlık, rezonant bir tona anında geçiş yapmanızı sağlar.

Big Bad Wah ayrıca, vintage İngiliz tipi indüktör ve daha modern ABD tarzı arasında seçim yapmanızı sağlar. Ayrıca, pedalın tam tarama boyunca pürüzsüz, müzikal bir ton sağlamak üzere özel olarak Joe Satriani'nin özelliklerine göre tasarlanmış özel bir potentiometre özelliğine sahiptir.

Vox Joe Satriani Big Bad Dual Wah Gitar Efekt Pedalı Özellikleri:

  • Çift modlu tasarım, tek bir pedalda 2 farklı wah sesi sunar
  • Wah One klasik VOX'tur
  • Wah Two, Joe Satriani'nin orijinal sürücü ve ses kontrollerini sağlar ve geniş bir ses oluşturma olasılığı sunar
  • 2 seçilebilir indüktör (ABD ve İngiliz tarzları)

Vox Joe Satriani Big Bad Dual Wah Wah Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar