×

Yanagisawa T-WO2 Bronze Tenor Saxophone Tenor Saksofon

Marka: Marka Sahibi : Japonya Üretim: Üretim Yeri : Japonya
Temin Edilemiyor
Tür
: Tenor

Saksofon Yanagisawa T-902/T-WO2 low Bb High F# lacquered bronze Tenör

Özel Materyaller

Yanagisawa, enstrümanın sesini geliştirmek için saksofonun materyallerini geliştirmiştir. Bu özel model, hem başlangıç seviyesindeki hem de profesyonel müzisyenlere uygun çarpıcı bir bronz gövdeye sahiptir. Bu modelde ayrıca, geliştirilmiş ses ve tonlama için yeni tasarlanmış, yeni mühendislik uygulanmış ve özel olarak seçilmiş bir pirinç malzeme bulunur. Tuşlara, saksofonu daha çekici kılmak ve teknik bir bölüm sırasında çalgıcının parmaklarının kayma olasılığını azaltmak için beyaz kabuk kaplama eklenmiştir. Sağ küçük parmak tuşunun açısı, müzisyenlere daha akıcı bir parmak hareketi deneyimi sunmak ve sağ yan tuşa ek ayak eklenerek çalma sırasında daha iyi bir his sağlamak üzere geliştirilmiştir.

Bronz Gövde

Two2 saksofon, enstrümana mükemmel, hafif müzik için ideal olan koyu ve zengin tonlar sunan çarpıcı bir bronz gövdeye sahiptir. Bronz gövde ve pirinç mekanizmalar arasındaki renk farkı, hoş bir estetik dokunuş sağlar.

Pivot Vida & Çan Brace

Yanagisawa saksofonlar, tüm kolların merkezinde özel noktalı pivot vidaları özelliği gösterir. Bu vidalar, merkez kolların stabilitesini hassas bir şekilde kontrol eder ve yüksek hassasiyetli bir hareket elde etmeye yardımcı olur.

Saksofonun çanı ve gövdesi, yapısal güvenlik sağlar ve güçlü bir rezonans elde ederken, fortissimo aranmasına rağmen üç noktalı, dengeli bir brace ile birleştirilmiştir.

El Oyması & Ebonite Ağızlık

Lüks bir son dokunuş için Yanagisawa tenor saksofonları, enstrümanın gövdesinde çekici ve benzersiz şekilde stilize edilmiş el oyma bir desene sahiptir. Ayrıca, bir Yanagisawa markalı ebonite ağızlık da dahildir - saksofon çalanların favorisi. Güzel sıcak tonları üretmeleri ve bir topluluğa sorunsuz bir şekilde uyum sağlamaları nedeniyle popülerdirler.

Ihtiyacınız Olan Her Şey

Two2 Yanagisawa tenor saksofon, dış cephesi ideal olan ve seyahat eden bir müzisyen için mükemmel olan sırt askılarına sahip bir üstün kumaş kaplı sert kılıf içerir. Kılıf, enstrümanı güvende saklar, böylece prova ve konserler arasında zarar görmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Yanagisawa, kalitelerinden tamamen emin olmak için bu güvendiği saksofonları gönderilmeden önce tek tek çalma testine tabi tutmuştur.

Özellikler

  • Anahtar: Bb
  • Aralık: Düşük Bb'den Yüksek F#'a
  • Gövde: Bronz
  • Yay: Bronz
  • Çan: Bronz
  • Anahtarlar: Pirinç
  • Bitiş: Lake
  • Boyun: Bronz
  • Boyun Tipi: Sökülebilir Boyun
  • Dahil Olan Aksesuarlar: Dış Cep ve Sırt Askılı Kumaş Kaplı Ahşap Kabuklu Kılıf + Yanagisawa Markalı Ebonite Ağızlık ve Ligatür

Yanagisawa T-WO2 Bronze Tenor Saxophone Tenor Saksofon Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.