×

Zoom CBA-96 Creator Bag Creator Taşıma Çantası

Marka: Marka Sahibi : Japonya
Temin Edilemiyor

Zoom CBA-96 Creator Taşıma Çantası

Teknik Özellikler

  • Farklı gözlerden oluşan ve tüm ekipmanlarınızı rahatça sığdırabileceğiniz bir tasarım.
  • Laptop, Gitar Pedalları, iPad ve daha fazlasını alabilecek genişliktedir.
  • Zoom ARQ Aero RhythmTrak Ar-96 için tam ölçekli uyumluluk.
  • Koruma Padleri ile üstün koruma, ayarlanabilir askılar ile konforlu kullanım.

Yaratıcı ekipmanlarınızın tamamını Zoom Creator Çantası'na paketleyin. Creator Çantası, ARQ gibi taşınabilir kameralardan el tipi kaydedicilere ve enstrümanlara kadar her şeyi taşıyabilen çok amaçlı, esnek bir sırt çantasıdır.

Stil ile Donanımlı Olun
Çanta kendisi işlevsel ve şıktır, böylece tüm ekipmanlarınızı kolayca herhangi bir konser veya performansa taşıyabilirsiniz. Creator Çantası'nın ana bölmesi, Zoom pedallarınızı ve arayüzlerinizi, kişisel laptopunuzu veya iPad'inizi sığdıracak kadar geniştir. Fermuarlı iç cep, küçük kablolarınızı, güneş gözlüklerinizi ve gitar tellerinizi güvende tutmak için mükemmeldir.

Bol Depolama Alanı
Ana bölmenin sol ve sağ tarafındaki yan cepler, drumstick'ler, mini tripodlar ve daha fazlası gibi küçük aksesuarları taşımak için harikadır. Büyük bir üst kapak, ana bölme hızlı erişim sağlarken ekipmanlarınızı güvenli bir şekilde içinde tutar. Ana bölmenin üstünde bulunan kordonlar ekstra güvenlik sunar.

ARQ'nuz İçin Tam Doğru Boyutta
Bir fermuarlı ön cep, bir Zoom ARQ'yu sığdırmak için mükemmel boyuttadır, ancak aynı zamanda küçük aksesuarları depolamak için de kullanılabilir. Kolay erişim için geniş ve açık olan ikinci bir ön cep bulunmaktadır.

Taşımak Kolay ve Rahattır
Creator Çantası'nın iki adet dolgulu omuz askısı vardır ve ayarlanabilirler, ayrıca kolay taşıma için bir üst sapı vardır. Çantanın arkası da omzunuzun üzerinde taşıdığınızda ekstra rahatlık sağlamak için dolguludur.

Zoom CBA-96 Creator Bag Creator Taşıma Çantası Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.