×

Zoom MSH-6 MS Capsule H5 ve H6 Kayıt Cihazı için Stereo Mikrofon Kapsülü

Marka: Marka Sahibi : Japonya
Temin Edilemiyor

Zoom MSH-6 MS Capsule Stereo Mikrofon

MS ("Mid-Side") kayıt: kaydedildikten sonra stereo görüntünün genişliğini gerçekten ayarlamanıza olanak sağlayan inanılmaz bir teknik, bu özellikle film, video ve televizyon projeleri için çok kullanışlıdır. Büyü gibi mi geliyor? Okumaya devam edin.

MSH-6, H6 ile standart olarak gelir ve H5 ile de kullanılabilir.

MSH-6 MS kapsülü tek bir mikrofon gibi görünse de, aslında birbirinin üzerinde konumlandırılmış iki mikrofon elemanı içerir. MSH-6'daki mikrofonlardan biri tek yönlüdür (yani, çoğunlukla doğrudan ön taraftan gelen sinyale duyarlıdır ve arkadan ya da yanlardan gelen sinyale daha az duyarlıdır) diğeri ise çift yönlüdür (yani, çoğunlukla doğrudan ön taraftan ve doğrudan arkadan gelen sinyallere duyarlıdır ve yanlardan gelen sinyale daha az duyarlıdır).

MS kaydının temel konsepti, Orta mikrofonun merkezden gelen sinyali yakaladığı ve Yan mikrofonun, bir taraf ya da diğer tarafından bilgi ekleyerek veya çıkararak ambiyans ve yönlülük oluşturduğudur.

Mid-Side tekniği, değişken miktarda oda sesine ihtiyaç duyduğunuz her durumda iyi çalışır. Ayrıca stüdyo kaydı için de kullanılabilir ve kolaylığı ve esnekliği, prova ve canlı konser kaydı için iyi bir seçenek yapar. Bir diğer avantajı, tam mono uyumluluğu sağlamasıdır, bu da onu, belki de bir gün mono olarak geri oynatılacak stereo kayıtlar için mükemmel bir seçenek yapar, örneğin televizyon yayınları.

H6 MS kapsülünün içinde, yönlü ("Mid") mikrofon ileriye doğru bakarken, çift yönlü ("Side") mikrofon ona dik olarak yerleştirilmiştir, şu şekilde:

Zoom MSH-6 MS Capsule H5 ve H6 Kayıt Cihazı için Stereo Mikrofon Kapsülü Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.