×

Artec Giovanni Custom GCH-1 Bridge Humbucker Manyetik

Marka: Marka Sahibi : Kore Üretim: Üretim Yeri : Kore
Temin Edilemiyor

Artec Giovanni Custom GCH-1 - Humbucker Manyetik

Eğer klasik sıcak pürüzsüz humbucker tonunu harika sürdürme özellikleriyle birlikte artan dinamik aralık ve varlık sunan küçük bir şey istiyorsanız, GCH-1 tam size göre! Sadece en kaliteli parçaları kullanarak üretilen ve tam özelliklere sahip olan gerçekten butik bir pickup olan ARTEC, uygun fiyatlı bir humbucker ve ciddi bir butik tonuyla iddialı bir açıklama yapıyor.

Alnico 5 mıknatıslar ile belirli bir gauss ile başlayın ve her birini özel ABS bobininde doğru kutup parçası yüksekliğini sağlamak için motorlu bir vida enjektörü ile yerleştirin. Ekstra punch için yüksek kaliteli Alman gümüşü taban plakası ekleyin, ardından hassas DC direnci için ağır kalınlıkta Formvar kullanarak bilgisayar kontrollü sarım ekleyin. Şimdi, mikrofonik geri bildirimi ortadan kaldıran özel bir oranda arı ve parafin mumunda vakum ortamında iki kez mumlanırlar. Son olarak, vintage tarzı kumaş uçlar, bir adet iyi manyetik yapar!

GCH-1 ayrıca, her bobinin gücünü kullanma esnekliği sağlayan 4 yol iletkendir tel ile bir bobin ayrıştırması sunar. Bir mini anahtar veya iki ekleyin ve her bobinin gücünü tıklatma konusunda ciddi bir esnekliğe sahip olacaksınız.

Özellikler

  • Boyun - 8.0K çıkış
  • Köprü - 8.8K çıkış


Boyun ve köprü pickup'ları, klasik sıcak canlı bir ton için olağanüstü dengeli bir şekilde tasarlanmıştır. Yorgun mevcut humbucker'ların veya sonraki özel yapımınızın mükemmel değiştiricileri.

Artec Giovanni Custom GCH-1 Bridge Humbucker Manyetik Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 2 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Orta Seviye
Müzik Tarzı
Çeşitli

Yukarıda da uzun uza açıkladığım gibi özellikle stok manyetiklerinin tonundan sıkılan fakat gitarını değiştirecek durumu olmayan kişiler için bir çözüm olabilir. Sesleri tatmin edici. Vidalı kısımdan iç vida yüksekliği ile tonal oynamalar yapmanız mümkün. Joker manyetik olarak adlandırmak yanlış olmayacaktır çünkü nereye çekseniz oraya gelebilecek manyetikler ki ayrıca split imkanı ile baya bir ton yelpazesi genişletiyor. Genel itibariyle neck için blues, köprü için rock tonları hakim demek yerinde olacaktır. Pişman olacağınızı sanmıyorum.

Montaj
Ses
Genel Değerlendirme
Yorumcunun Tecrübe Düzeyi
Diğer

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 1 Hayır : 0
Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Belirtilmemiş
Müzik Tarzı
Belirtilmemiş

Bir daha olsun birdaha alırım ki zaten SX telecasterıma da alıcam ARTEC

Montaj
Ses
Genel Değerlendirme
Yorumcunun Tecrübe Düzeyi
Diğer

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 1 Hayır : 1

Son Gezdiğiniz Ürünler

Elektro Gitar Manyetikleri Çok Satanlar