×

Audio Pro A28SW-5 Multiroom Siyah Akıllı Ev Hoparlörü Seti

Marka: Marka Sahibi : İsveç
64572

52.600,00 TL

%10 kampanyalı fiyatı

47.340,00 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Audio Pro A28 Performansıyla Soundbarlara Son!

Audio Pro A28 aktif hoparlörler o kadar yeteneklidir ki, bir soundbar ihtiyacını yeniden düşünmek isteyebilirsiniz.

Tv Dahil Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayacak Bir Hoparlör

HDMI/ARC dahil çok çeşitli bağlantılarla Audio Pro A28 hoparlörler, sisteminizin tam kalbine rahatça oturur. Etkileyici bir şekilde, çoklu akış seçenekleri ve üç sistemli çoklu oda uyumluluğu, bu Audio Pro aktif hoparlörlerini tüm müzik dinleme seçenekleriniz için mükemmel kılar.

Stereo Ses Avantajı

Tek bir hoparlör yerine bir çift hoparlör kullanmanın en büyük avantajı tam dolu stereo sestir. Tek bir hoparlör ne kadar iyi tasarlanmış olursa olsun, gerçek stereo hoparlörler her zaman daha geniş bir ses alanı sunar - tıpkı canlı bir konserde veya gösteride olduğunuz gibi.

Güçlü Bas

Dahili 2 x 75 watt amplifikatör tarafından desteklenen stereo woofer üniteleri, A28 hoparlörlerini kompakt bir güç merkezi haline getirir. Mükemmel dengelenmiş sistem, bir stadyum konserinden aksiyon filmine kadar her şeyin hakkını veren derin, zengin bir ses üretir. Daha da derin bas için, özel çıkış aracılığıyla seçtiğiniz aktif subwoofer'ı eklemeniz yeterlidir.

 
TV ile Mükemmel Uyum

HDMI/ARC ve optik girişlere sahip olan A28, TV'niz ve oyun konsolunuz veya Blu-ray/DVD oynatıcınız ile zahmetsizce bağlantı kurar. HDMI/ARC kontrolü, ses seviyesini değiştirmek için TV'nizin uzaktan kumandasını kullanabileceğiniz anlamına gelir ve kullanım kolaylığını en üst düzeye çıkarır.

Müzik Hizmetinizle Bağlantı Kurun

Audio Pro A28 hoparlörler, TV'nizle mükemmel şekilde çalışmanın yanı sıra müzik konusunda da harikadır. Spotify Connect (premium hesap gereklidir) ve TIDAL Connect ile uyumludur ve favori müzik hizmetinizle sorunsuz bir şekilde uyum sağlar. Bulut tabanlı akışı kullanarak, geniş bir müzik yelpazesi her zaman elinizin altındadır.

3 Zonlu Çok Odalı Sistem Desteği

Apple AirPlay 2, Google Cast ve Audio Pro'nun kendi çok odalı sistem yazılımları ile uyumlu olan A28 son derece esnektir. Özel Audio Pro sistem uygulamasını kullanın ve bir A-serisi veya C-serisi ürünü ana hoparlör olarak kullanarak yalnızca Bluetooth özellikli eski Audio Pro Addon hoparlörlerini*  de dahil edebilirsiniz. (*İşlev desteği için Audio Pro ADDON Link 1 gereklidir).

 Kaliteli Müzik Akışı için Bluetooth 4.2

Yerel, kablosuz akış için A28 ayrıca Bluetooth özelliğine sahiptir. Çok çeşitli Bluetooth cihazlarıyla uyumlu olan A28, bir arkadaşınızın akıllı telefonu gibi bir kaynağa hızlı bir şekilde bağlanmanın ve müziklerini dinlemenin mükemmel bir yoludur.

Beş Ön Ayar

Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda İnternet radyo istasyonu, podcast ve çalma listesi ile A28, beş kullanışlı ön ayara sahiptir. Uzaktan kumandadaki bir düğmeye dokunarak en sevdiğiniz müzikleri ve podcast'leri anında oynatabilirsiniz.

Şık Stil

Minimalist İskandinav tarzı, A28 hoparlörlerin ortama kolayca uyum sağlaması anlamına gelir. Plastik yerine alüminyumdan yapılmış uzaktan kumandaya kadar her ayrıntı güzel bir şekilde tamamlanmıştır. Dekorunuzla en iyi uyum için siyah veya beyaz kaplamalardan birini seçin.Audio Pro A28 ile ses sisteminizi yeniden şekillendirin. Tamamen İskandinay dizaynı.

 
Boyutuna Göre Etkili Performans

Audio Pro tarafından kırk yılı aşkın süredir üretilen ve büyük beğeni toplayan subwoofer serisinin bir kardeşi var; SW-10'un küçük kardeşi SW-5. Ancak adı veya boyutları sizi yanıltmasın, bu subwoofer  boyutundan çok daha büyük birçok subwoofer'ın sunabileceğinden çok daha büyük bir bas gücü sunuyor. SW-5 ile paranızın karşılığını fazlasıyla alırsınız.

Olağanüstü Bas ve Sub Çıkışı Olan Tüm Hoparlörlere Bağlantı

Bu, yeni bir dijital amplifikatöre sahip, ödüllü Addon SUB'ın yeni neslidir. Bu subwoofer, C5, C10 veya  A serisi gibi Audio Pro hoparlörler ve SUB çıkış bağlantısı olan diğer tüm hoparlörler ile birlikte mükemmel uyumlu bir şekilde çalışacaktır. Tamamen İskandinav dizaynı.

TEKNİK ÖZELLİKLER SW-5
BİLEŞENLER  
Amplifikatör Dijital Sınıf D – 150 W DSP kontrollü
Woofer 8 " Long Throw
GİRİŞLER  
RCA Girişi Evet
FREKANS  
Frekans Aralığı 35-130Hz
Frekans Geçişi 50-130Hz

 

TEKNİK ÖZELLİKLER A28
Amplifikatör Dijital Sınıf D – 2 x 75 W
Tweeter 1" tekstil kubbe
Woofer 1 adet 4.5"
GİRİŞLER  
ARC/HDMI Evet
WiFi 2,4 GHz Evet
WiFi 5 GHz Evet
Bluetooth Evet
RCA in Evet
TOSLINK Optical Evet
ÇIKIŞLAR  
RCA Sub Evet
SES DESTEĞİ  
Apple lossless Evet
MP3 Evet
WMA Evet
AAC Evet
FLAC Evet
GÜÇ BİLGİSİ  
Güç tüketimi 1,85 W
Güç tüketimi AÇIK 5,2 W
BAĞLANTI UYUMLULUĞU  
Spotify Connect Evet
Tidal Connect Evet
MULTIROOM UYUMLULUĞU  
Multiroom Audio Pro Evet
Multiroom AirPlay2 Evet
Multiroom Google Cast Evet

Audio Pro A28SW-5 Multiroom Siyah Akıllı Ev Hoparlörü Seti Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Ev Tipi Hoparlörler Çok Satanlar