×

Audio Pro A38SW-5 Multiroom Beyaz Akıllı Ev Hoparlörü Seti

Marka: Marka Sahibi : İsveç
64573

68.800,00 TL

%10 kampanyalı fiyatı

61.920,00 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Dinamik Müzik, Oyun ve TV Sesi için İhtiyacınız Olan Her Şeye Sahip Zarif Kule Hoparlörler Audio Pro A38 Sizin için Eksiksiz Bir Çözüm Sunar

 TV, Müzik ve Filmler için Daha İyi Ses

'Hissettiğiniz' bir ses üretmek söz konusu olduğunda Audio Pro A38 gibi ayaklı, kule tipi hoparlörlerin yerini tutacak çok az şey vardır. HDMI ARC ve optik bağlantılar, bu Audio Pro aktif kule hoparlörleri TV'niz ile mükemmel bir uyum sağlar. Çok çeşitli stream servisleri desteği ve üç sistemli çoklu oda uyumluluğu, A38'lerin tüm müzik seçenekleriniz için de ideal olduğu anlamına gelir.

Derin, Güçlü Bas

Her bir kule hoparlörde bulunan ikiz bas woofer'lar, size genellikle bir subwoofer ile ilişkilendireceğiniz derin ve güçlü bir ses verir. Daha düşük ses seviyelerinde bile, daha büyük kabinler daha dengeli bir ses üretir ve baslar daha küçük hoparlörlere göre daha belirgindir. Daha da fazla bas istiyorsanız, özel bir subwoofer çıkışı, seçtiğiniz herhangi bir aktif subwoofer'ı bağlamanızı sağlar.

Odayı Dolduran, Stereo Ses

Tek bir hoparlör yerine bir çift hoparlörün en büyük avantajı tam bir stereo sestir. Tek bir hoparlör ne kadar iyi tasarlanmış olursa olsun, gerçek stereo hoparlörler her zaman daha geniş bir ses sahnesi sunar - tıpkı canlı bir konser veya gösteride olduğu gibi.

TV ile Mükemmel

HDMI ARC ve optik girişlere sahip olan A38'ler, TV'niz ve oyun konsolunuz veya Blu-ray/DVD oynatıcınız ile zahmetsizce bağlantı kurar. HDMI ARC kontrolü, ses seviyesini değiştirmek için TV'nizin uzaktan kumandasını kullanabileceğiniz anlamına gelir - kullanım kolaylığını en üst düzeye çıkarır.

Müzik Servisinize Bağlanın

Audio Pro A38 hoparlörler TV'nizle mükemmel bir şekilde çalışmanın yanı sıra müzikle de harikalar yaratıyor. Spotify Connect (premium hesap gereklidir) ve TIDAL Connect ile uyumlu olan hoparlörler, favori müzik servisinizle sorunsuz bir şekilde uyum sağlar. Bulut tabanlı akışı kullanarak, çok çeşitli müzikler her zaman elinizin altında.

3 Yönlü Çoklu Oda

Apple AirPlay 2, Google Cast ve Audio Pro'nun kendi çok odalı sistemleriyle uyumlu olan A38'ler son derece esnektir. Özel Audio Pro sistem uygulamasını kullanın ve hatta bir A serisi veya C serisi ürünü ana hoparlör olarak kullanarak yalnızca Bluetooth özellikli eski Audio Pro Addon hoparlörleri* de sisteme dahil edebilirsiniz. (*İşlev desteği için Audio Pro ADDON Link 1 gereklidir).

Kaliteli Müzik Akışı için Bluetooth 4.2

Yerel, kablosuz akış için A38 ayrıca Bluetooth özelliğine sahiptir. Çok çeşitli Bluetooth cihazlarıyla uyumlu olan bu özellik, bir arkadaşınızın akıllı telefonu gibi bir kaynağı hızlı bir şekilde bağlamak ve müziklerini çalması için mükemmel bir yoldur.

Beş Ön Ayar

Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda İnternet radyo istasyonu, podcast ve çalma listesi ile A38, beş kullanışlı ön ayara sahiptir. Uzaktan kumandadaki bir düğmeye dokunarak, en sevdiğiniz müzikleri ve podcast'leri anında geri çağırabilirsiniz.

Şık Stil

Minimalist İskandinav tarzı, bu zarif kule hoparlörlerin ortamınıza kolayca uyum sağlayacağı anlamına gelir. Plastik yerine alüminyumdan yapılmış uzaktan kumandaya kadar her ayrıntı güzel bir şekilde tamamlanmıştır. Evinizle en iyi uyumu yakalamak için siyah veya beyaz kaplamalardan birini seçin. 

Audio Pro A38 ile tüm müziklerinize, filmlerinize ve oyunlarınıza mükemmel bir bas desteği ile hayat verin. Tamamen İskandinav dizaynı.

Boyutuna Göre Etkili Performans

Audio Pro tarafından kırk yılı aşkın süredir üretilen ve büyük beğeni toplayan subwoofer serisinin bir kardeşi var; SW-10'un küçük kardeşi SW-5. Ancak adı veya boyutları sizi yanıltmasın, bu subwoofer  boyutundan çok daha büyük birçok subwoofer'ın sunabileceğinden çok daha büyük bir bas gücü sunuyor. SW-5 ile paranızın karşılığını fazlasıyla alırsınız.

Olağanüstü Bas ve Sub Çıkışı Olan Tüm Hoparlörlere Bağlantı

Bu, yeni bir dijital amplifikatöre sahip, ödüllü Addon SUB'ın yeni neslidir. Bu subwoofer, C5, C10 veya  A serisi gibi Audio Pro hoparlörler ve SUB çıkış bağlantısı olan diğer tüm hoparlörler ile birlikte mükemmel uyumlu bir şekilde çalışacaktır. Tamamen İskandinav dizaynı.

TEKNİK ÖZELLİKLER SW-5
BİLEŞENLER  
Amplifikatör Dijital Sınıf D – 150 W DSP kontrollü
Woofer 8 " Long Throw
GİRİŞLER  
RCA Girişi Evet
FREKANS  
Frekans Aralığı 35-130Hz
Frekans Geçişi 50-130Hz

 

TEKNİK ÖZELLİKLER A38
Amplifikatör Dijital Sınıf D – 2 x 75 W
Tweeter 1" tekstil kubbe
Woofer 2 adet 4.5"
GİRİŞLER  
ARC/HDMI Evet
WiFi 2,4 GHz Evet
WiFi 5 GHz Evet
Bluetooth Evet
RCA in Evet
TOSLINK Optical Evet
ÇIKIŞLAR  
RCA Sub Evet
FREKANS ARALIĞI  
Frekans aralığı 32-25000Hz
SES DESTEĞİ  
Apple lossless Evet
MP3 Evet
WMA Evet
AAC Evet
FLAC Evet
GÜÇ BİLGİSİ  
Güç tüketimi 1,85 W
Güç tüketimi AÇIK 5,2 W
BAĞLANTI UYUMLULUĞU  
Spotify Connect Evet
Tidal Connect Evet
MULTIROOM UYUMLULUĞU  
Multiroom Audio Pro Evet
Multiroom AirPlay2 Evet
Multiroom Google Cast Evet

Audio Pro A38SW-5 Multiroom Beyaz Akıllı Ev Hoparlörü Seti Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Ev Tipi Hoparlörler Çok Satanlar