×

Behringer EURODESK SX3242FX Mikser

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
  • Premium ultra düşük gürültü, yüksek dinamik aralıklı analog mikser
  • 24 son teknoloji XENYX Mikrofon Ön Yükselteci, bağımsız butik ön yükselteçlerle karşılaştırılabilir
  • Neo-klasik "İngiliz" 3-bant EQ, sıcak ve müzikal bir ses için yarı parametrik orta bant ile
    99 muhteşem ön ayar içeren 2 bağımsız stüdyo kalitesinde 24-bit stereo FX işlemcisi: yankı, korus, flanger, gecikme, pitch shifter ve çeşitli çoklu efektler
  • Yüksek hassasiyetli 9-bant stereo grafik EQ, monitör veya ana karışımların frekans düzeltmesine olanak tanır
  • Devrim niteliğindeki FBQ Geribildirim Tespit sistemi kritik frekansları anında gösterir
  • Tüm kanallarda Tepe LED'leri, Sessizleştirme, Ana karışım ve alt grup yönlendirme anahtarları, Solo ve PFL işlevleri
  • 4-bant EQ'lu 2 tam özellikli stereo giriş kanalı ve Level ve önceden perdeleme Aux kontrolleri ile 2 ek stereo giriş kanalı
  • Esnek dış ekipman bağlantısı için her mono kanal ve ana karışımda ekleme noktaları
  • Subwoofer uygulaması için süpürülebilir Düşük Geçiş filtresine sahip 4 Alt grup çıkışı ve ekstra Mono çıkışı
  • Kanal başına 4 Aux gönderme: izleme/FX uygulamaları için 2'si öncesi/sonrası perde anahtarlama, 2'si sonrası perde (iç FX için veya dış gönderi olarak)
  • ¼" jak ve altın kaplama XLR konnektörleri ile dengeli Ana karışım çıkışları, ayrı Kontrol odası, Kulaklık ve stereo Teyp çıkışları
  • Solo-Yerinde ve Öncesi-Perde-Dinle işlevleri artı tam özellikli Geri Konuşma bölümü
    Bekleme anahtarı, ara sıra tüm kanalları sessize alırken arka plan müziği CD/Teyp girişleri aracılığıyla sağlanır
  • Uzun ömürlü 60 mm logaritmik eğimli faderlar ve sızdırmaz döner kontroller
  • Maksimum esneklik için dahili otomatik ayarlı güç kaynağı (100 – 240 V~), gürültüsüz ses, üstün geçici tepki ve enerji tasarrufu için düşük enerji tüketimi
  • Almanya'da tasarlandı ve mühendislik yapıldı
  • 32 Girişli, 4 Yollu EURODESK SX3242FX, 24 adet stüdyo sınıfı XENYX Mikrofon Preamp'larımız, 4 bantlı EQ'lu 2 tam stereo kanal ve 2 ek stereo giriş kanalı sayesinde zahmetsizce üstün kaliteli ses elde etmenizi sağlar Seviye ve Aux kontrolleri ile.

Tüm mono kanallar, en üst düzey ses şekillendirme için yarı parametrik bir orta bantla tamamlanan ultra müzikal, 3 bantlı "İngiliz" kanal EQ'larımıza sahiptir. Buna bir değil, reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter ve çeşitli çoklu efektler dahil olmak üzere 99 harika ön ayara sahip 24-bit çift motorlu stereo FX işlemcilerimizden ikisini ekleyin - ve SX3242FX sizin için inanılmaz derecede çok yönlü bir mikser haline gelir. kayıt projeleri ve canlı performanslar.

Sonically Üstün Mikrofon Preampları

SX3242FX, dünyanın her yerindeki ses mühendisleri tarafından övülen efsanevi, yüksek tavan boşluklu XENYX mikrofon pre amfilerimize sahiptir. Bu son teknoloji mikrofon presleri, ses teknolojisinin evriminde önemli bir adımı temsil ediyor ve en pahalı bağımsız mikrofon preamp'larıyla karşılaştırıldığında bile kolayca kendi başlarına tutabilirler. XENYX ön amplifikatörleri, 10 Hz'nin altından 200 kHz'in çok üstüne uzanan bir bant genişliği ile şaşırtıcı bir 130 dB dinamik aralık sunar. Bu olağanüstü mikrofon pre amfileriyle donanmış olan SX3242FX, öylesine şeffaf, kristal netliğinde bir performans sağlar ki, siz bakmıyorken birinin mikrofonunuzu yükselttiğini düşünebilirsiniz.

Yüce Müzikal İngiliz EQ

1960'ların ve 70'lerin İngiliz konsolları rock'n roll'un sesini değiştirdi - onlarsız İngiliz İstilası olmazdı. Bu efsanevi miksaj masaları kısa sürede tüm dünyadaki mühendislerin ve üreticilerin gıpta ettiği bir hale geldi. XENYX mikserlerimizdeki kanal EQ, sinyalleri inanılmaz sıcaklık ve ayrıntılı müzikal karakterle aşılamanıza izin veren aynı devre sistemine dayanmaktadır. Cömertçe uygulandığında bile, bu dengeleyiciler tatlı affedicilik ve mükemmel ses kalitesi sergiler.

Etkili FX

Her SX3242FX mikser, yankı, koro, flanger, gecikme, perde değiştirici ve çeşitli çoklu efektler dahil olmak üzere 99 harika ön ayara sahip 24 bit çift motorlu stereo FX işlemcilerimizden birini değil ikisini içerir. Son derece hassas bir giriş ölçer ile tamamlanan bu stüdyo sınıfı efektler, şaşırtıcı derecede profesyonel sonuçlar sağlar ve çok çeşitli hedeflere yönlendirilerek çok yönlülükte en üst noktayı sağlar.

FBQ - Tamamen Geri Bildirim Ücretsiz

BEHRINGER, 20 yıldan fazla bir süredir en başarılı FBQ Feedback Eliminination işlemcilerinden bazılarını tasarladı ve üretti. Devrim niteliğindeki FBQ Geri Bildirim Tespit Sistemini bu ürüne entegre ettiğimiz için artık bu teknolojinin avantajlarına sahip olabilir ve bundan yararlanabilirsiniz, böylece ses sisteminiz tamamen geri bildirimsizdir ve performansınıza odaklanmanıza olanak tanır. Ultra hızlı bir geri besleme algılama sistemi kullanan bu ustaca devre, geri besleme frekanslarını hemen tanımanıza ve evcilleştirmenize yardımcı olur. Geri besleme belirli bir frekans aralığında algılandığında, ilgili EQ fader üzerindeki LED yanarak size bir bakışta geri bildirimin üstesinden gelmek için hangi azaltıcının düşürülmesi gerektiğini gösterir. Bu kadar basit!

Özel Özellikler…

32 Girişli SX3242FX, efsanevi Phantom destekli XENYX Mikrofon Preamp'larımızdan 24'ü, 4 stereo Giriş kanalı, 2 Aux Gönderimi ve 2 stereo FX Dönüşü ve ayrıca tüm mono kanallarda Ekler ile donatılmıştır. Diğer özellikler şunlardır: Çok yönlülüğü karıştırmak için 4 Alt grup; Ana Ekler (grafik eşitleyicileri veya kompresör / sınırlayıcıları bağlamak için ideal yol); Aktif subwoofer'lara doğrudan bağlantı için silinebilir Düşük Geçiş Filtreli Mono Çıkışı ve yetenekle iletişim kurmak için yerleşik mikrofonlu özel bir Talkback kanalı.

Değer

Ses miksajınızın neye ihtiyacı olursa olsun, SX3242FX, sizi şaşırtacak bir fiyata, yeteneğinizi bir sonraki seviyeye taşıyabilecek performans ve özellikleri sağlar. Profesyonel ses kalitesi, 24 efsanevi XENYX Mikrofon Preamp'ımızla 32 Giriş, 3 bantlı İngiliz kanallı EQ'lar, çift 24-Bit Multi-FX İşlemciler ve devasa bağlantı, EURODESK SX3242FX 4-Bus mikserini hem canlı konserleriniz hem de kayıtlarınız için ideal hale getirir projeler.

Behringer EURODESK SX3242FX Mikser Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Mikser Çok Satanlar