×

Tascam Model 24 Analogue Mixer With 24-Track Digital Recorder Mikser & Ses Kartı & Kayıt Cihazı

Temin Edilemiyor

Klasik, Yeniden Doğmuş - Analogun sıcaklığına ve en son modern teknolojiye sahip profesyonel hibrit konsol

TASCAM sürekli olarak TASCAM 38 Open Reel 8-track, DA-88 Digital 8-track ve efsanevi Portastudio ailesi Analog Kaset ve Dijital Çok kanallı kaydediciler gibi endüstri lideri kayıt çözümleri sunmaktadır. Şimdi, TASCAM en son ses teknolojisiyle aşılanmış klasik serilerinden biri olan mirasını yeniden keşfediyor; Yepyeni, güzel çok kanallı canlı kayıt konsolu Model 24.

Provalarınız, canlı şovlarınız veya prodüksiyonunuz için Model 24 en ideal gerçek çok kanallı kayıt cihazı, mikser ve ses arabirimidir. Üç işlevli karma kayıt konsolu, günümüzün müzik endüstrisinin taleplerini mükemmel şekilde karşılayacak şekilde gelişti.

**********************************
Basit, Sezgisel Tasarım

İhtiyacınız olan tek şey bir bakışta - Model 24, herkesin kullanması için basit ve sezgisel olacak şekilde geliştirildi. 100 mm fiziksel fader'lar, ses ayarı yapılırken hassasiyete izin verir, miksajda ustalaşmak için erişilebilir 7 bantlı grafik stereo EQ, tanıdık EQ / Aux düğmeleri ve giriş / çıkış jakları hızlı ve kolay erişim için yüzeydedir.

TASCAM’ın devrim niteliğindeki kayıt teknolojisi

Model 24, kullanıcıların bir SD karta, aynı anda 24 bit / 48 kHz'de 24 parçaya doğrudan kayıt yapmasına izin verir ve aynı anda 8 parçayı delip / çıkarabilir. TASCAM’ın devrim niteliğindeki kayıt teknolojisi ile konsol, aynı zamanda bir SD karttan 22 parçayı aynı anda doğrudan oynatabilir. TASCAM’ın 16 yüksek dereceli mikrofon preampı, mümkün olan en saf sesin yakalanmasını garanti edecektir.

Esnek Bağlantı

Model 24 esnek bir şekilde 20 dengeli giriş (12 mono ve 4 stereo), 1 dengesiz stereo girişten oluşan 22 analog giriş ile donatılmıştır. Ayrıca Model 24, en sevdiğiniz DAW'ye USB aracılığıyla bağlanmanıza izin verir. Sahnede ilk akoru çalmadan önce bireysel pratik için prova sesini yayınlamak veya seyirciyi heyecan verici şarkılarla yürütmek için akıllı telefonunuz Bluetooth ™ özelliği ile bağlanabilir.

Dayanıklılık ve Güvenilirlik

Konsol hafiftir - bir stüdyo, prova alanı, mekan veya çalışmak istediğiniz herhangi bir yer arasında kolayca taşıyabilirsiniz ve TASCAM’ın ünlü güvenilirliği konsolun her yerde sorunsuz çalışmasını garanti eder.

Müzik performanslarının veya talk şovların canlı akışı ve podcast prodüksiyonu için en uygun şekilde hazırlanmış

Model 24, podcast kaydını veya yayınını rahat ve kolay hale getiren bir USB stereo karıştırma modu sunar. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey bir dizüstü bilgisayar veya tablet bilgisayar veya uygun bir akış uygulamasına sahip bir akıllı telefon. Arka plan müziği veya diğer ses sinyalleri, canlı sinyallerle birleştirilmek üzere bilgisayarınızdan veya akıllı telefonunuzdan Model 24'e beslenebilir. Karışık ses daha sonra kayıt veya akış için bilgisayara geri aktarılacaktır.

Gerçek bir üçlü tehdit

Her iki dünyanın en iyisi olan TASCAM Model 24, tam özellikli 24 kanallı dijital çok kanallı kayıt cihazı ve entegre analog miksaj özelliklerine sahip 24 kanallı USB ses arabirimidir. Sahneden stüdyoya, Model 24, müziğinizi kullanımı kolay tek bir cihazda bir araya getirmenize yardımcı olur.

Record

Model 24'ün kalbinde efsanevi TASCAM’ın çok kanallı kayıt motoru yer alır. Yalnızca TASCAM'in yapabildiği kalite ve güvenilirlik sunan Model 24, 24 kanal dijital sesin herhangi bir kombinasyonunu kaydetmenize ve oynatmanıza ve ayrıca hızlı ve kolay bir şekilde overdub ve punch-in yapmanıza olanak tanır.

Çaldığınız her canlı performansı kaydedin, şarkılarınızı parçalara göre oluşturun veya önceden kaydedilmiş arka parçaları çalın ve son performansı kaydedin. Model 24, gecikme, sınırlama ve ödün vermeden, sizin çalıştığınız şekilde çalışmak üzere tasarlanmıştır.

Connect

Yolda olduğu gibi bir proje stüdyosunda da evde Model 24, Dijital Ses İş İstasyonunuzun ideal analog karşılığıdır. Tek bir çekimde tüm bandı yakalamak için yeterli girişe sahip olan Model 24, seviyeleri yeniden yamalamak ve yeniden ayarlamak için durmanıza gerek kalmadan bilgisayarınıza hızlı ve kolay sinyal yönlendirmesi sağlar. İlham beklemez ve TASCAM sizi yavaşlatmaz.

Mix

12 Mono giriş kanalı ve 4 Mono / Stereo kanal içeren TASCAM Model 24, sahnedeki çoğu grubu destekleyecek kadar esnektir, ancak konsere taşıyacak kadar kompakttır. Düşük gürültülü, yüksek kazançlı pre amfiler, tek düğmeli kompresörler (belirli kanallarda), esnek yönlendirme, güçlü EQ ve ipeksi pürüzsüz 100 mm fader'lar, gerçekten dinamik, gerçek zamanlı bir karıştırma deneyimi sunmak için bir araya geliyor. Bunu 7 bantlı bir EQ, çift monitör gönderimi ve yerleşik efektlerle birleştirerek Model 24'ü sahneye (veya stüdyoya) hazır, gerçekten güçlü bir taşınabilir miksaj çözümü haline getirin. Kafa karıştırıcı alt menüler yok, kayıp ön ayarlar yok, sadece anında kontrol ve inanılmaz analog ses kalitesi.

Channel Surfing

Yolda ve stüdyoda kullanım için tasarlanan Model 24, dört farklı kanal şeridi konfigürasyonuna sahiptir. İlk iki kanal hem bir XLR girişine hem de değiştirilebilir bir hat / cihaz seviyesi jak girişine sahiptir. Bunları, bir kompresörün, EQ'nun veya diğer efektlerin kolay yamalanması için bir TRS Ekleme konektörü takip eder. Daha sonra, ön amplifikatör kazanç kontrolleri (aşırı yük göstergesi LED ile), 100 Hz düşük kesme için anahtarlar ve hat / cihaz seviyesi seçme anahtarı vardır.

Bunları, tüm kanallar için ortak olan ve seçtiğiniz giriş atama seçimine izin veren yönlendirme modu seçicisi izler - canlı gelen sinyal, bir DAW kanalından geri dönüş veya EQ için dahili çok kanallı kaydediciden her kanala geri dönüş , işleme ve seviye kontrolü. Dikkat edilmesi gereken nokta, düşük kesme anahtarı ve tek düğmeli kompresörün yönlendirme modu seçiminden önce sinyal yoluna bağlanmasıdır. Bu, kaydedilen izlerin düşük kesim ve kompresör ayar özelliklerinden tam olarak yararlanmasını sağlar.

Bu seçicinin hemen altında ve ilk 12 kanalda ortak olan, canlı bir performans sırasında dinamikleri hızlı ve kolay bir şekilde evcilleştirmeye yardımcı olan tek düğmeli bir kompresördür. Ayrıca ilk 12 kanalda ortak olan, taranabilir orta kademe frekanslı müzikal 3 bantlı EQ'dur.

EQ bölümünün ardından, geri katlamalı sistemlere ve efektlere ek yönlendirme sağlayan, Monitör 1, Monitör 2 ve FX etiketli üç yardımcı gönderme seti vardır. Sırada, tüm karıştırıcıda tutarlı olan fader bölümü var. Bu geniş kontrol alanında bir Pan kontrolü, arkadan aydınlatmalı bir Kayıt Etkinleştirme anahtarı ve devreye girdiğini gösteren bir LED ile Sessiz düğmesi bulunur. Bunların altında Model 24, tam bir 100 mm seviye fader seti ve ana miks, alt grup ve ön fade dinlemeye atamak için ayrı seçici anahtarlara sahiptir. Bir kez daha, bunlar tüm kanal şeritlerinde ortaktır.

3–12 arasındaki kanallar, XLR mikrofon ve 6,3 mm hat seviyesi girişleri içerecek şekilde düzenlenmiştir.

13/14 - 19/20 kanalları stereo giriş kanalları olarak yapılandırılmıştır ve bir XLR mikrofon girişinin yanı sıra çift 6,3 mm stereo girişlere sahiptir; sağ giriş konektörü kullanılmadığında sol giriş toplamı mono olur. Bu kanallar tipik olarak klavyeler, davul makineleri, modüler sentezleyiciler ve efekt işlemcileri için kullanılacağından, ses kontrolleri tek düğmeli kompresörü çıkarmak ve sezgisel sabit üç bantlı EQ özelliğine sahip olmak için basitleştirilmiştir.

Son kanal yapılandırması - kanal 21/22, mobil cihazlarla kullanım için optimize edilmiştir ve stereo RCA ve mini jak girişlerinin yanı sıra Bluetooth ™ eşleştirmesine sahiptir. Bu kanal ayrıca, döner yardımcı gönderme kontrolleri aracılığıyla Monitör 1 ve Monitör 2'yi beslemek için optimize edilmiştir.

Master and Commander

Model 24'ün Ana bölümü, canlı performans ve izleme sırasında hızlı ve sezgisel kullanım için tasarlanmıştır. Ana karışım için hem monitörler hem de alt miksajın yanı sıra sessize alma ve atama düğmeleri için birinci sınıf 100-mm fader'lar doğrudan elinizin altında. Doğrudan yukarıda, Reverb, Delay, Chorus, Flanger ve daha fazlasını bir veya daha fazla kaynağa ve hedefe eklemenize izin veren yerleşik dijital efekt işlemcisi için kontroller bulunmaktadır.

Aşağıdakiler, entegre çok kanallı kaydedici, atanabilir 7 bantlı bir grafik EQ ve sistem çıkışları, kulaklıklar ve ayak pedalı için yama paneli.

Parçalar Oluşturun

Entegre 24 kanallı dijital çok kanallı kaydedici, Model 24'ü hem sanatçılar hem de şarkı yazarları için ideal bir seçim haline getirir. Bir düğmeye basılarak, tüm setiniz kaydedilir ve orada karıştırılabilen ayrı parçalar olarak SD karta kaydedilir ve ardından düzenleme, overdub'lar ve mastering için DAW'ye aktarılabilir. Canlı konserler arasında Model 24, tam kayıt, overdub ve punch-in / out yetenekleriyle ideal bir şarkı yazarı arkadaşı olarak görev yapıyor.

Live and Let DAW

Kaydedilmiş parçaları bir DAW'ye ve DAW'dan basitçe taşıma yeteneğinin ötesinde, Model 24 aynı zamanda üstün kaliteli mikrofon preampları ve yerleşik sıkıştırma ile birlikte güçlü bir USB ses arabirimi olarak tasarlanmıştır. Proje stüdyoları için ideal olan Model 24, bilgisayar tabanlı bir kayıt sistemine 24 eşzamanlı giriş sağlayarak, birden fazla müzisyeni aynı anda, kanal sınırlamaları olmadan kaydetmeyi inanılmaz derecede kolaylaştırır.

Model 24 ayrıca, tamamen kutu içinde çalışmayı basitleştirerek veya 22 kanallı uygulamalı kontrol ve gerçek analog ses için parçaları mikserden geri yönlendirerek mikslemede inanılmaz esneklik sağlar.

*************************************
Bir bakışta özellikler

Dahili 24 kanallı kaydedici ve USB ses arabirimine sahip 22 kanallı analog miks konsolu

Mikser özellikleri

  • 22 analog giriş

      - 12 mono ve 4 stereo kanal üzerinde değiştirilebilir fantom gücü (48 V) ile 12 TASCAM Ultra-HDDA mikrofon preampı
      - İki yüksek empedanslı enstrüman girişi (kanal 1 ve 2)
      - 20 dengeli hat girişi (12 mono, 4 stereo)
      - Bluetooth, RCA konektörleri veya stereo mini jak konektöründen giriş için bir çok amaçlı stereo kanal
      - Giriş kanalları 1 ve 2'ye ekler

  • Ana stereo veri yolu, alt stereo veri yolu, iki yardımcı / monitör veri yolu, efekt veri yolu
  • 1-12 arasındaki kanallar için 1 düğmeli kompresör
  • 12 mono kanal için kaydırılabilir mid ile 3 bant ekolayzır, 4 stereo kanalda sabit orta
  • 12 mono ve 4 stereo kanal için değiştirilebilir düşük kesim filtresi
  • 7 bantlı grafik stereo ekolayzır - ana stereo veriyolu veya aux / monitör veriyolu için kullanılabilir
  • Kablosuz oynatma için yerleşik Bluetooth alıcı
  • Yerleşik efekt işlemcisi

     - 16 önceden ayarlanmış efekt türü
     - 12 mono ve 4 stereo kanalda kullanılabilir, alt veri yoluna ve ana stereo veri yoluna gönderilir
    - İsteğe bağlı ayak pedalıyla açılıp kapatılabilir (Tascam RC-1F)

  • Hassas seviye ayarlamaları için büyük 100 mm fader'lar
  • Ana stereo veri yolu için XLR dengeli çıkışlar
  • Alt, kontrol odası, aux 1/2 ve efektler için TRS dengeli çıkışlar gönderilir
  • Seviye kontrollü kulaklık çıkışı (80 mW + 80 mW)


Kaydedici özellikleri

  • Tascam çok kanallı kayıt motoru
  • Kayıt ortamı olarak SD kartları kullanır (512 GB'a kadar)
  • 24 adede kadar kanal (22 giriş kanalı + stereo miks) bir bilgisayara ihtiyaç duymadan kaydedilebilir
  • Kayıt formatı: Doğrusal PCM (WAV formatı, 44.1 / 48 kHz, 16/24 Bit)
  • Oynatma formatı: WAV
  • Overdubbing, punch in / out kaydı (maksimum sekiz kanal)
  • Gelişmiş canlı performans için çok parçalı oynatma


Ses arabirimi özellikleri

  • Windows (ASIO) ve Mac (Core Audio) bilgisayarlarla kullanım için USB 2.0 ses arabirimi
  • Bilgisayara aktarım: 24 kanal (22 girişin tümü + stereo miks)
  • Bilgisayardan aktarım: 22 kanal, her kanal girişine atanabilir
  • Ses çözünürlüğü 44.1 / 48 kHz, 16/24 bit

*****************************

Desteklenen İşletim Sistemleri
Windows

     Windows 10 (Ekim 2020, Sürüm 20H2) Windows 10 (Mayıs 2020 Güncellemesi 2004) Windows 10 (Kasım 2019 Güncellemesi 1909) Windows 8.1 Windows 7

Mac

     macOS Big Sur (11.0) macOS Catalina (10.15) macOS Mojave (10.14) macOS High Sierra (10.13)

iOS

     iOS 14 / iPadOS 14 iOS 13 / iPadOS 13 iOS 12 iOS 11

Specifications

Recorder
Recording media SD (512 MB – 2 GB)
SDHC (4–32 GB)
SDXC (64–512 GB)
Class 10 or higher required
File system FAT16 (SD), FAT32 (SDHC), exFAT (SDXC)
Recording file format WAV
Playback format WAV
Sampling frequency 44.1 kHz, 48 kHz
Bit depth 16 bit, 24 bit
Recordable channels 24 channels max. (22 channels + stereo mix)
Audio inputs and outputs
Microphone inputs (CH 1–12, 13/14–19/20) XLR-3-31, balanced
(1: GND, 2: HOT, 3: COLD)
  Maximum input level +10 dBu
  Nominal input level –8 dBu
  Minimum input level –58 dBu
  Gain adjustable range 0–50 dB
  Input impedance 1.8 k?
Phantom Power DC 48 V
LINE inputs (CH 1–20) 6.3-mm TRS phone jack, balanced
  Maximum input level +22 dBu
  Nominal input level +4 dBu
  Gain adjustable range –10 dB to +40 dB (CH 1–12)
–20 dB to +30 dB (CH 13/14 to 19/20)
  Input impedance 22 k?
INSERT (CH 1–2) 6.3-mm TRS phone jack
(Tip: Send, Ring: Return, Sleeve: GND)
  Nominal input level 0 dBu
  Maximum input level +18 dBu
  Input impedance 10 k?
  Nominal output level 0 dBu
  Maximum output level +18 dBu
  Output impedance 100 ?
STEREO inputs (CH 21–22) RCA pin jack, unbalanced
3.5-mm stereo mini jack, unbalanced
  Maximum input level +8 dBV
  Nominal input level –10 dBV
  Input impedance 10 k?
MAIN output XLR-3-32, balanced
(1: GND, 2: HOT, 3:COLD)
  Maximum output level +4 dBu
  Nominal output level +22 dBu
  Output impedance 100 ?
SUB OUT, MONITOR, FX OUT, CONTROL ROOM OUT 6.3-mm TRS, balanced
(Tip: HOT, Ring: COLD, Sleeve: GND)
  Nominal output level –2 dBu
  Maximum output level +16 dBu
  Output impedance 100 ?
PHONES OUT 6.3-mm stereo phone jack
  Maximum output power 80 mW + 80 mW (at 32 ?)
Other inputs and outputs
Footswitch connector 6.3-mm TS phone jack (Tascam genuine footswitch RC-1F recommended)
USB connector USB B-type, 4-pin

Tascam Model 24 Analogue Mixer With 24-Track Digital Recorder Mikser & Ses Kartı & Kayıt Cihazı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Son Gezdiğiniz Ürünler

Mikser Çok Satanlar