×

Behringer MA400 Monitör Kulaklık Amfisi

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Çin
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 72,95 TL

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
  • Stüdyo ve sahne uygulamaları için ultra kompakt monitör kulaklık amplifikatörü
  • Kişisel "more me" mikseri - mikrofon ve monitör sinyalini karıştırın ve kulaklıkla dinleyin
  • Esnek Mikrofon Girişi ve Mikrofondan Geçiş konektörleri artı Ground Lift switch anahtarı
  • Özel Monitör Seviyesi kontrolü ve Mono / Stereo anahtarlı Stereo Monitör girişi    1/4 `` ve 1/8 '' jak konektörlerinde yüksek güçlü kulaklık çıkışı
  • DC 12 Adaptör dahil
  • Almanya'da tasarlandı


MICROMON MA400

Ultra kompakt MICROMON MA400, her zaman “daha fazla” isteyen sanatçı için ideal bir kişisel monitör mixleyicidir. Esnek bir Mic Girişi ve Mic Thru konektörleri ve Ground Lift switch anahtarı ve özel Monitör Seviyesine sahip stereo Monitör girişi kontrolü ve Mono / Stereo anahtarı olan MA400, sahnede en zorlu sanatçıları bile tatmin etmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.

Bağlantılar

MA400, XLR Thru jaklarına sahiptir ve mükemmel gürültüsüz çalışma sağlar. Sadece Mic Girişine bağlayın ve Mic Thru'dan ana mikserinize bir hat gönderin. Mikseriniz çok donanımlıysa MA400 +48 V fantom gücünü geçeceğinden stüdyo sınıfı kondansatör mikrofonlarını bile kullanabilirsiniz. Kulaklık jakları hem ¼ "hem de 1/8" kulaklık ve kulaklık bağlantılarını kabul ederek MA400'ü şarkı söyleyen davulcular ve klavye uzmanları gibi kablolu IEM (kulak içi monitör) uygulamaları için ideal hale getirir. MA400, özel bir 12 V DC güç kaynağı ve ne zaman açıldığını gösteren bir LED ile birlikte gelir.

Ustaca Monitör Karıştırma

Stereo veya mono işlem yapabilen MA400, mikrofon ve ana mikserden monitör beslemesi gibi iki bağımsız kaynağı kontrol etmenizi sağlayan güçlü bir küçük mikserdir. MA400'ün Monitör Seviyesi kontrolünü kolayca ayarlayın

Küçük ve Süper

MA400, hem sahnede hem de stüdyoda “daha fazla ben” sendromu için ideal bir tedavi yöntemidir. Esnek yönlendirme seçenekleri ve yüksek güçlü kulaklık çıkışı ile MA400 mükemmel bir stüdyo aracı yapar. Eşleştirmek için bir fiyat etiketi ile cebinize sığacak kadar küçük! BEHRINGER satıcınızdaki MICROMON MA400'e göz atın veya bugün çevrimiçi olun - gruptaki herkes size teşekkür edecek!

Behringer MA400 Monitör Kulaklık Amfisi Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Belirtilmemiş
Müzik Tarzı
Belirtilmemiş

250ohm (DT 770) ve 600 ohm (k240df) luk 2 kulaklık taktım ikisinin de sesinde bir değişim yok. Ürünü amfilemek için alacak arkadaşlara önermiyorum elimden çıkarmaya uğraşıyorum.

Ürün hakkındaki yorumunuz?

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 1 Hayır : 0

Kulaklık Preamp Çok Satanlar