×

Cort B4 Element OPTB - Open Pore Trans Black Bas Gitar

Marka: Marka Sahibi : Kore Üretim: Üretim Yeri : Endonezya
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: OPTB - Open Pore Trans Black
Bağlantı Şekli
: Bolt-on
Gövde Ağacı
: Mahogany Body
Klavye/Tuşe
: Maple Fingerboard
Manyetik Kombinasyonu
: HH
Perde Sayısı
: 24
Sap Ağacı
: Walnut Neck
Tel Sayısı
: 4 Telli
Tel Uzunluğu
: 34 inch (863.6 mm)
Truss Rod
: Modern Style

Artisan B4 Element, 5 adet panga-panga / ceviz sap üzerinde kavrulmuş akçaağaç klavye, Bartolini® MK-1 manyetikler ve Bartolini® MK- dahil olmak üzere son derece popüler Artisan B sınıfı basların yalnızca en iyi öğelerini bir araya getiren tamamen yenilenmiş bir bas grubudur. 1 preamp seti ve Hipshot® Ultralite akort cihazları. Yeni eklenenler, rezonansı ve ton aktarımını büyük ölçüde geliştiren çift telli yükleme sistemine sahip yeni yüksek kütleli MetalCraft M4 köprüleri ve 3 farklı renk seçeneğiyle gelen güzel şekilli dişbudak tepesi ile daha yuvarlak, ergonomik maun gövde. Cort'un kaliteye olan bağlılığıyla birlikte doğru öğelerin birleşimi, Artisan B4 Element'i hem profesyonel müzisyenler hem de müzik tutkunları için olağanüstü bir seçim haline getiriyor.

Maun Gövde Üzeri Dişbudak

Maun gövde üzerindeki dişbudak tepesi, daha doğal bir estetik için dişbudak ağacının güzel ahşap damarı bir yana, sıcak ama dolgun ve vurucu sondajlar ile parlak, net ve şeffaf yüksekler arasında harika bir denge sağlar.


Bartolini® MK-1 Manyetikler

Bartolini markası sesi MK-1'de korunurken üstün ses kalitesi ve değeri sağlar. MK-1, süper dengeli bir ses için şeffaf ve parlak tizlerin yanı sıra bol miktarda vurucu ve sıcak orta tonlar sunar.


Bartolini® MK-1 Preamp

Bartolini'nin ünlü MK-1 ön amfisi, ticari markası olan keskin high-end ile birlikte güçlü ama şeffaf bir güçlendirme sağlar. MK-1, stüdyo kayıtlarından büyük konser salonlarına kadar çeşitli uygulamalar için basın doğal canlılığını esnek bir 3 bant ekolayzır aracılığıyla aktarır. Ayrıca, güçlü bir modern aktif ses veya organik bir geleneksel pasif ses için değiştirilebilir bir aktif/pasif mod sağlar.


MetalCraft M Köprüsü

Sağlam, yüksek kütleli MetalCraft M köprüsü, kullanım kolaylığı ve daha fazla ton aktarımına daha fazla odaklanılarak geliştirildi. Tellerin kalınlığına bağlı olarak, çift telli yükleme sistemi, tellerin en uygun tel gerginliğini bulmak için gövdeden veya üstten yüklenmesine izin verir, bu da gelişmiş sustain, daha fazla çalınabilirlik ve odaklanmış ses sağlar. Ton aktarımı için bir başka büyük gelişme, eyerleri kaya gibi sıkı tutan, istenmeyen hareketleri önleyen ve tel titreşimlerinin gövdeye doğru şekilde aktarılmasını sağlayan derin bireysel yuvalardır. MetalCraft M4 ve M5 artık 4 telli M4 için 19 mm ve 5 telli M5 için 18 mm (0,750”) tel aralığı ile geliyor.


5li Panga Panga & Ceviz Sap

Panga Panga ve Ceviz kombinasyonunun vurgusu, bas spektrumunu tamamlayacak ideal dengeli bir ses için Maun gövdenin parlak ve geniş tonal doğasını tamamlayan sıkı ve tanımlanmış orta aralıktadır.


Hipshot® Ultralite

B4 Element, akort doğruluğu ve kararlılığı için standart donanım olarak Hipshot Ultralite tunerlere sahiptir.


Kavrulmuş Akçaağaç Klavye

Akçaağacı oksijensiz bir fırında yüksek sıcaklıkta işleyerek, ahşap stabilize olur ve gelişmiş stabilite için altın-kahverengimsi bir görünümün yanı sıra daha vintage bir görünüm ve daha büyük bir ton geliştirir.

 

Özellikler

  • Yapı: Bolt-On
  • Gövde: Maun
  • Kapak: Dişbudak
  • Sap: 5 adet Ceviz & Panga Panga
  • Klavye: Kavrulmuş Akçaağaç
  • Yarıçap: 15,75"(400?)
  • Perdeler: 24
  • Tel Uzunluğu: 34"(864?)
  • Akort Burguları: Hipshot® Ultralite
  • Köprü: MetalCraft M4
  • Manyetikler: Bartolini® MK-1 Manyetik Seti
  • elektronik: Bartolini® MK-1 Elektronik
  • Donanom: Siyah
  • Teller: D'Addario® EXL165

Cort B4 Element OPTB - Open Pore Trans Black Bas Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bas Gitarlar Çok Satanlar