×

Cort Classic TC Natürel Elektro Gitar

Marka: Marka Sahibi : Kore Üretim: Üretim Yeri : Endonezya
47653

20.385,17 TL (614,75 $)

%10 kampanyalı fiyatı

18.346,60 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Elektro gitarınıza, tel desteği bizden!

Aşağıdaki ürünlerden birini uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Pitbull Silver Series SEG 10-46 L Takım Tel

A
Özel Stoğumuzda 11 Adet Mevcuttur
247,75 TL 198,96 TL

D'Addario EXL120 Nickel Wound, Super Light Takım Tel

A
Özel Stoğumuzda 14 Adet Mevcuttur
347,84 TL 265,28 TL

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

İlgili Opsiyon
: Natürel
Bağlantı Şekli
: Bolt-on
Diğer Seçenekler
: String Tree
Gövde Ağacı
: Ash Body
Kasa/Dizayn
: Single Cut
Kasa/Dizayn
: T Kasa
Klavye/Tuşe
: Rosewood Fingerboard
Köprü
: Sabit Köprü
Manyetik Kombinasyonu
: SS
Perde Sayısı
: 22
Sap Ağacı
: Maple Neck
Tel Sayısı
: 6 Telli
Tel Uzunluğu
: 25.5 inch (647.7 mm)
Truss Rod
: Modern Style

Classic TC'de zamansız bir klasik tasarıma sahip, ancak evrimin doğru unsurlarına sahip bir enstrüman bulacaksınız. Birleşik Krallık'ta Hugh Manson ve onun Manson Guitar Works ekibi tarafından özenle tasarlanan Classic TC, taktığınız anda tutkuyu ortaya çıkarıyor. Aşağıda, bu mükemmel şekilde geliştirilmiş klasiği yapmak için atılan dikkatli adımları keşfedebilirsiniz.

Manson Gitar İşleri

Hugh Manson, 30 yılı aşkın bir süredir özel gitarlar yapıyor ve Led Zeppelin'den John Paul Jones ve Matthew da dahil olmak üzere dünyanın en iyi bilinen rock & roll süper yıldızlarından bazılarına elektro gitarlar yaparak gitar camiasında yenilik ve kalite konusunda imrenilecek bir ün kazandı. Muse'dan Bellamy. İki harika yeni enstrüman yaratmak için Hugh ile işbirliği yaptık.


ERGONOMİK GÖVDE KONTURU

MS Serisi gitarların gövde tasarımı, Hugh Manson tarafından bu enstrümanlar için her detay düşünülerek tasarlanmıştır. Hem konfor hem de görünüm, üst kısımda zarif bir şekilde şekillendirilmiş kol kesimi ile geliştirilmiştir. Sırtta, önemli bir rahatlık geliştirme özelliği olarak "karın kesimi" vardır. Arka kısımdaki bu modifikasyon, gereksiz miktarda ahşabı çıkarmadan maksimum konfor için MS gitarların gövdelerine dikkatlice yerleştirilmiştir. Manson tarafından tasarlanan gövdenin hatları, estetik güzelliğin yanı sıra ergonomik hususlar için de zariftir.

KONTROL PLAKASI & DONANIM

Çoğu zaman gözden kaçan kontrol plakası ve donanımı, yalnızca işlevsellik sağlamakla kalmaz, aynı zamanda gitarın sesine ve gelişmiş çalma deneyimine önemli ölçüde katkıda bulunur. Bu tarz gitarlarda çok yaygın olan blade 3 yollu anahtar, bir geçiş anahtarı ile değiştirilmiştir. Anahtarın tam hareketi bile oynanabilirliği en üst düzeye çıkarmak için Bay Manson tarafından tam olarak tanımlandı. Classic TC için seçilen köprü, tonlamayı ve tel yükseklik ayarını geliştirmek için tasarlanmış altı ayrı seleye sahiptir.


Classic TC Feature MANSON T TEKLİ BOBİNLİ ALICI SETİ

Hugh, Classic TC'nin manyetikleri için yüksek bir standart belirledi. Tüm enstrümanlarında yaptığı gibi, bu özel enstrüman için manyetikleri tasarladı ve seslendirdi. Manyetiklerin sadece beklenen klasik ses profili olmanın ötesine geçmesini talep etti. Classic TC'nin tasarlanıp hayata geçirildiği Manson Guitar Works İngiltere genel merkezinde, ekip, moderniteye bir selam eklemeyi bekleyebileceğiniz klasik vintage tonlarını her ikisini de kapsayabilecek bir manyetik seti yaratma zorluğunu üstlenmek istedi.


Klasik TC Özelliği KAFES ÇUBUĞU

Kollu eşik sıcak çubuk kiriş çubuğu, sap yayının düzgün ve hassas bir şekilde ayarlanmasını sağlar. Birçok gitarist tarafından genellikle göz ardı edilen sap yayı (veya kabartması), mümkün olan en iyi çalınabilirlik için çok önemlidir. Bu yeni truss rod ayarlama özelliği, müzisyenin tekniğine ve çalma stiline bağlı olarak tam olarak doğru miktarda sap yayı çevirmesine olanak tanır. İster hafif bir dokunuşa sahip bir legato füzyon gitaristi olun, ister alt sicildeki tellere sertçe giren bir Texas blues ustası olun, bu yeni makas çubuğu, tarzınıza uyacak şekilde tam olarak yay miktarını çevirmenize izin verecektir.


ÖZELLİKLER:

  • YAPI: Bolt-On
  • CUTAWAY :Tek Kesit
  • GÖVDE: Kül
  • SAP: Kanada Sert Akçaağacı
  • KLAVYE: Gülağacı (Bileşik Yarıçap: 1F: 305mm (12") yarıçap, 24F : 400mm (15.75") yarıçap
  • PERDELER: 22 Perde
  • TEL UZUNLUĞU: 25,5” (648 mm) Ölçek
  • KAKMA: nokta
  • AKORT CİHAZI: Basınçlı Döküm
  • MANYETİKLER: Manson Tek Bobinli Manyetikler
  • ELEKTRONİK: 1 Ses, 1 Ton, 3 Yollu Alıcı Seçici
  • DONANIM: Krom
  • TELLER: D'Addario Dizeleri



Cort Classic TC Natürel Elektro Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitarlar Çok Satanlar