×

Cort G280DX Java Sanset Elektro Gitar

Marka: Marka Sahibi : Kore Üretim: Üretim Yeri : Endonezya
Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

İlgili Opsiyon
: Java Sanset
Bağlantı Şekli
: Bolt-on
Diğer Seçenekler
: Coil Tap
Gövde Ağacı
: Alder Body
Kapak
: Flame Maple Top
Kasa/Dizayn
: Double Cut
Kasa/Dizayn
: ST Kasa
Klavye/Tuşe
: Maple Fingerboard
Köprü
: Tremolo
Manyetik Kombinasyonu
: HSS
Perde Sayısı
: 22
Sap Ağacı
: Maple Neck
Tel Sayısı
: 6 Telli
Tel Uzunluğu
: 25.5 inch (647.7 mm)
Truss Rod
: Modern Style

CORT G280DXJSS ELEKTRO GİTAR, G SERİSİ, RENK: JAVA'DA GÜN BATIMI

Yenilenen G Serisinin yeni amiral gemisi modeli G280DX, Cort'un en seçkin inşaatçılarının titiz işçiliğinin yanı sıra en yüksek kaliteli malzeme ve bileşenlere sahiptir. Mümkün olan en iyi çalınabilirlik ve ses performansı göz önünde bulundurularak tasarlanan G280DX, hem klasik hem de modern müzik türleri için kullanılabilen çok yönlü bir ses için Alev Akçaağaç üst kısım ve Kanada sert Akçaağaç sap ile Alder gövdesinden oluşur.

  • KIZILAĞAÇ GÖVDE, ALEVLİ AKÇAAĞAÇ ÜST

    Kızılağaç gövdesi sıcak ve dolgun bir ton sağlarken, Alevli Akçaağaç üst kısım yalnızca güzellik katmakla kalmaz, aynı zamanda güçlü yüksek orta aralık ve parlaklık ile genel sesi sıkılaştırır. Kızılağaç klasik tonu sağlarken, Akçaağaç gitarın genel sesine modern bir unsur ekler. Üstün ses çok yönlülüğü için kanıtlanmış bir ahşap kombinasyonudur.

  • KANADA SERT Akçaağaç SAPLI, UYGUN BAŞLIKLI

    Sapın gitarın genel sesinin hayati bir bileşeni olduğu göz önüne alındığında, sap ağaçlarının kalitesi hayati önem taşır. Kanada sert Akçaağaç sapı, güçlü bir üst orta aralık ile güçlü ve vurucu bir tona katkıda bulunmanın yanı sıra güç ve denge sağlar. Eşleşen renkli mesnet, gitarın genel görünümüne üst düzey bir sınıf yayar.


  • ZAMANLI KİLİTLEME MAKİNE KAFALARI

    Kademeli kilitleme makine kafaları, ayarlama kolaylığının yanı sıra büyük ölçüde geliştirilmiş ayar kararlılığı sağlar. Artık makine kafasının direğinin etrafında iplerin sarılması yoktur. Telleri direklerdeki delikten geçirin, ipi arkadaki tekerlekle kilitleyin ve akort etmeye başlayın. Basit, zarif ve etkilidir ve çalmaya odaklanmanızı sağlar.


  • SESLENDİRİLMİŞ TON VTS-63 & VTH-59 MANYETİK SETLERİ

    Yeni Voiced Tone VTH-59 köprü humbucker ve VTS-63 tek bobinli manyetikler, gitarın büyük, güçlü akustik sesini modern netlik, şeffaflık ve nostaljik sıcaklıkla mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Cort'un mühendisleri tarafından onlarca yıllık manyetik sarma deneyiminden yararlanılarak özenle geliştirilen Voiced Tone manyetikleri, gitarın doğal karakterinin amfiye sadık bir şekilde iletilmesini sağlamak için en yüksek sınıf bileşenlere ve sarma tekniklerine sahiptir.


  • Kollu eşik sıcak çubuk kiriş çubuğu, sap yayının düzgün ve hassas bir şekilde ayarlanmasını sağlar. Birçok gitarist tarafından genellikle göz ardı edilen sap yayı (veya kabartması), mümkün olan en iyi çalınabilirlik için çok önemlidir. Bu yeni truss rod ayarlama özelliği, gitaristin tekniğine ve çalma stiline bağlı olarak tam olarak doğru miktarda sap yayı çevirmesine olanak tanır. İster hafif bir dokunuşa sahip bir legato füzyon gitaristi olun, ister alt sicildeki tellere sertçe giren bir Texas blues ustası olun, bu yeni makas çubuğu, tarzınıza uyacak şekilde tam olarak yay miktarını çevirmenize izin verecektir.


ÖZELLİKLER

 
YAPIBolt-On
CUTAWAYDouble Cutaway
GÖVDEKızılağaç Gövde / Alevli Akçaağaç Kapak
ÜST EŞİK GENİŞLİĞİ
42mm (1.65")
KAPAKAlevli Akçaağaç
SAPKanada Sert Akçaağaç
KLAVYEAkçaağaç
PERDELEROrta Jumbo (2.7mm), 22 Adet Perde
TEL UZUNLUĞU
25.5” (648mm) Tel Uzunluğu
INLAYDot Inlay
AKORT CİHAZI
Cort Staggered Locking Tuners
KÖPRÜCort CFA-III Tremolo (Stainless Steel Saddle, Steel Plate, Steel Block)
MANYETİKLERVoiced Tone VTS-63 & VTH-59 Pickup Sets ( H-S-S )
DONANIM
Krom
TELLERD’addario EXL-120 Strings (009-042)
DİĞERCoil Tap Switch

 

Cort G280DX Java Sanset Elektro Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitarlar Çok Satanlar