×

Cort G290 FAT AVB - Antique Violin Burst Elektro Gitar

Marka: Marka Sahibi : Kore Üretim: Üretim Yeri : Endonezya
Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

İlgili Opsiyon
: AVB - Antique Violin Burst
Bağlantı Şekli
: Bolt-on
Gövde Ağacı
: Ash Body
Kapak
: Flame Maple Top
Kasa/Dizayn
: Double Cut
Klavye/Tuşe
: Maple Fingerboard
Köprü
: Tremolo
Manyetik Kombinasyonu
: HH
Perde Sayısı
: 22
Sap Ağacı
: Maple Neck
Tel Sayısı
: 6 Telli
Tel Uzunluğu
: 25.5 inch (647.7 mm)
Truss Rod
: Modern Style

Butik tipi tasarım ve stilin yanı sıra oturum tarzı gitar için makul bir fiyata sunulan genişletilmiş ton seçenekleri, yeni G290 FAT'ın ayırt edici özellikleridir. Daha yüksek dereceli malzemeler ve donanım bileşenlerinin yanı sıra geliştirilmiş yapım süreçleri, daha lüks bir his ve görünüm sağlar. İki humbucker için 5 yollu bir anahtar, sonik çok yönlülüğün en üst düzeyi için ton seçeneklerini kalın ve etli humbucker seslerinden camsı ve ışıltılı tek bobinli seslere genişletir.

ALEVLİ Akçaağaç ÜST
Bataklık Dişbudağı Gövdesinde

Temel bir elektro gitar ton ağacı olan Bataklık Dişbudağı hafiftir ancak vurgulu yüksek orta tonlarla ciddi bir etki sağlar.

SESLENDİRME TONU VTH-77
MANYETİK SETİ

Bu yeni VTH-77 manyetikler, günümüzün yüksek enerjili müziği için modern yüksek çıkış sağlamanın yanı sıra, çok çeşitli müzik türlerini ve çalma tarzlarını kapsayacak şekilde harika klasik rock ve blues tonları elde etmek için güzel bir şekilde temizler.


Cort® CFA-III TREMOLO

Bu tavizsiz tremolo sistemi, büyük ölçüde iyileştirilmiş sustain, daha hızlı ve daha etkili pena atağı ve daha tutarlı ve dengeli bir temel ton sağlamak için paslanmaz çelik eyerler, sağlam işlenmiş çelik blok ve çelik taban plakasına sahiptir.


Cort® AŞAMALI
KİLİTLİ MAKİNA KAFALARI

Lüks kilitlemeli makine kafaları, hassas ve güvenilir akortlamanın yanı sıra daha kolay ve daha hızlı tel değişimleri sunar.


1 SES & 1 TON
5 YOLLU ANAHTAR

5 yollu anahtar, 2. ve 4. konumlarda camsı ve ışıltılı tek bobinli seslerin yanı sıra köprü, orta ve sap konumlarında tam gövdeli ve güçlü humbucker sesleri sağlamak için özel olarak kablolanmıştır.


KUŞGÖZÜ Akçaağaç
SAP & TUKALA

Elle seçilmiş Birdseye Akçaağaç sap ve klavye, lüks bir görünümün yanı sıra karışımı kesmenize yardımcı olan güçlü bir yüksek orta aralık sağlar.


BİLEŞİK YARIÇAP
KLAVYE(12-15.75”)

Düşük kayıtta kolay akordan yüksek hızlı soloya ve üst kayıtta gelişmiş tel bükmeye geçmek isteyen müzisyenler için lüks bir özellik olan bileşik yarıçap, daha kolay çalınabilirliği kolaylaştırır, böylece çalmanıza odaklanabilirsiniz.


ERGO-V SAP PROFİLİ

Yeni tasarlanmış Ergo-V sap profili ve şekli, daha fazla çalınabilirlik için tüm sap boyunca herhangi bir pozisyonda daha fazla konfor sağlar.

Kollu eşik sıcak çubuk kiriş çubuğu, sap yayının düzgün ve hassas bir şekilde ayarlanmasını sağlar. Birçok gitarist tarafından genellikle göz ardı edilen sap yayı (veya kabartması), mümkün olan en iyi çalınabilirlik için çok önemlidir. Bu yeni truss rod ayarlama özelliği, müzisyenin tekniğine ve çalma stiline bağlı olarak tam olarak doğru miktarda sap yayı çevirmesine olanak tanır. İster hafif bir dokunuşa sahip bir legato füzyon gitaristi olun, ister alt sicildeki tellere sertçe giren bir Texas blues ustası olun, bu yeni makas çubuğu, tarzınıza uyacak şekilde tam olarak yay miktarını çevirmenize izin verecektir.

ÖZELLİKLER


YAPI Bolt-On
GÖVDEFlamed Maple Top on Swamp Ash Body
SAPBirdseye Maple
KLAVYEBirdseye Maple
PERDELER22
TEL UZUNLUĞU
648(25.5")
AKORT CİHAZI
Cort® Staggered Locking Machineheads
KÖPRÜCort® CFA-III Tremolo
MANYETİKLERVoiced Tone VTH-77 Set
ELEKTRONİK1 Volume & 1 Tone, 5 Way Switch
DONANIMChrome
TELLERD'Addario® EXL120

Ürünle ilgili bağlantılar

Cort G290 FAT AVB - Antique Violin Burst Elektro Gitar Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Mağazada denemiş
Müzik Deneyimi
Belirtilmemiş
Müzik Tarzı
Belirtilmemiş

PRS ve İbanez gitarlarla karşılaştırdığınızda tam bir fiyat performans ürünü. Kaybolsa veya çalınsa tekrar tercih ederim.

Özellikleri/Kullanım Kolaylığı
Ses Kalitesi
Kullanılan Malzeme & Sağlamlık
Genel Değerlendirme

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 2 Hayır : 1

Elektro Gitarlar Çok Satanlar