×

Cort G300 Pro BK - Black Elektro Gitar

Marka: Marka Sahibi : Kore Üretim: Üretim Yeri : Endonezya
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: BK - Black
Bağlantı Şekli
: Bolt-on
Gövde Ağacı
: Basswood Body
Kapak
: Maple Top
Kasa/Dizayn
: Double Cut
Klavye/Tuşe
: Maple Fingerboard
Köprü
: Tremolo
Manyetik Kombinasyonu
: HH
Perde Sayısı
: 24
Sap Ağacı
: Maple Neck
Tel Sayısı
: 6 Telli
Tel Uzunluğu
: 25.5 inch (647.7 mm)
Truss Rod
: Modern Style

G300 Pro, mükemmel çalınabilirlik, sonik çok yönlülük ve estetik tasarım ihtiyaçlarını karşılamak için Cort'un sunabileceklerinin en iyisini temsil eden modern geliştirmelere sahip butik tarzı bir gitar olan ikonik G Serisinin yeni amiral gemisi modelidir. Özellikler arasında 6 mm (1/4”) akçaağaç üst, kavrulmuş akçaağaç sap ve Luminlay yan nokta işlemeli klavye, paslanmaz çelik perdeler ve 5 yollu manyetiğimizle eşleştirilmiş iki Seymour Duncan® humbucker ile birinci sınıf Amerikan Ihlamur ağacı gövde yer alır.G Serisi için ilk kez, G300 Pro tam 24 perdeyle birlikte gelir ve bu da onu daha yüksek perde pozisyonlarında solo çalmaktan keyif alan gitaristler için gerçekten modern bir gitar haline getirir.

AMERİKAN IHLAMUR GÖVDESİ
(1/4”) AKÇAAĞAÇ KAPAK

Modern tip gitarlar için kanıtlanmış bu ahşap kombinasyonu, Amerikan Ihlamurağacı gövdesinden dengeli ve zengin bir orta ton ve akçaağaç tepesinden parlak bir ışıltı sağlayarak, gitarın solo çalma için optimize edilmiş tonla miksajı kesmesini sağlar.


SEYMOUR DUNCAN® SH2N VE TB4 MANYETİKLER

Seymour Duncan TB4 köprü humbucker ve SH2N boyun humbucker, özel 5 yollu kablolama ile bir araya gelerek temiz ve basit bir kontrol düzeni ile eşsiz çok yönlülük için tüm harika modern ve klasik humbucker tonlarını ve iki istisnai tekli bobin sesini sunar. Abartılı metal ve shred'den cazibeli sıcaklığa ve ışıltılı temizliğe kadar, sesler her zaman hem netlik hem de derinlikle müzikaldir.


ÖZEL KABLOLU ELEKTRONİK

Basit ama çok yönlü kontrol düzeni, oyuncunun ihtiyaç duyduğu tüm sesleri sağlarken, oyuncunun çalmaya ve müzik yapmaya odaklanmasına izin verir. 5 yollu anahtar, 2. ve 4. konumlarda camsı ve ışıltılı tek bobinli seslerin yanı sıra köprü, orta ve sap konumlarında tam gövdeli ve güçlü humbucker sesleri sağlamak için özel olarak kablolanmıştır.


KARVURLMUŞ AKÇAAĞAÇ SAP VE KLAVYE

Akçaağaç ahşabını oksijensiz bir fırında yüksek sıcaklıkta işleyerek, ahşap stabilize olur ve gelişmiş stabilite için altın-kahverengimsi bir görünümün yanı sıra daha eski bir görünüm ve daha büyük bir ton geliştirir.


BİLEŞİK YARIÇAPLI KLAVYE (12-15.75”)

Düşük kayıtta kolay akordan yüksek hızlı soloya ve üst kayıtta gelişmiş tel bükmeye geçmek isteyen müzisyenler için lüks bir özellik olan bileşik yarıçap, daha kolay çalınabilirliği kolaylaştırır, böylece çalmanıza odaklanabilirsiniz.


LUMİNLAY YAN NOKTALAR

Luminlay yan nokta konum işaretleri, müzisyenlerin karanlık sahnelerde performans sergilerken klavye konumunu görmesini kolaylaştırır.


PASLANMAZ ÇELİK PERDELER

Paslanmaz çelik perdeler, korozyona karşı mükemmel dirence sahiptir. Geniş ve uzun perde tipi, hızlı tepki, akor çalarken iyi artikülasyon ve tek nota çalarken net bir ton sunar.


CORT KADEMELİ KİLİTLEME AKORT ALETLERİ

Cort® kademeli kilitleme akort aletleri mükemmel akort stabilitesinin yanı sıra akort ve tel değiştirme kolaylığı sağlar. Akortlamanın basit, zarif ve verimli bir yolu olan bu akort cihazları, çalımınıza odaklanmanızı sağlayacaktır.


GRAPH TECH BLACK TUSQ EŞİK

Birçok gitar yapımcısı ve icracısı tarafından zengin ton ve süreklilik için tercih edilen TUSQ®, homojen yoğunluk için yüksek ısı ve basınç altında oluşturulmuş gelişmiş bir polimerdir. Tel enerjisini daha verimli bir şekilde aktarmak ve gitarları gelişmiş harmonikler, ses ve sürdürme ile canlandırmak için tasarlanmıştır.


CORT® CFA-III TREMOLO

Bu tavizsiz tremolo sistemi, büyük ölçüde iyileştirilmiş sustain, daha hızlı ve daha etkili pena atağı ve daha tutarlı ve dengeli bir temel ton sağlamak için paslanmaz çelik eyerler, sağlam işlenmiş çelik blok ve çelik taban plakasına sahiptir. Girintili tremolo köprüsü, çekmelerin perdeyi yükseltmesine ve perdeyi alçaltmak için aşağı itmesine izin vererek daha fazla tremolo çok yönlülüğü sağlar.


KONUŞAN EŞİK HOTROD TRUSS ROD

Kollu somun sıcak çubuk kiriş çubuğu, boyun yayının düzgün ve hassas bir şekilde ayarlanmasını sağlar. Birçok gitarist tarafından genellikle göz ardı edilen sap yayı (veya kabartması), mümkün olan en iyi çalınabilirlik için çok önemlidir. Bu yeni truss rod ayarlama özelliği, müzisyenin tekniğine ve çalma stiline bağlı olarak tam olarak doğru miktarda boyun yayı çevirmesine olanak tanır. İster hafif bir dokunuşa sahip bir legato füzyon gitaristi olun, ister alt sicildeki tellere sertçe giren bir Texas blues ustası olun, bu yeni makas çubuğu, tarzınıza uyacak şekilde tam olarak yay miktarını çevirmenize izin verecektir.


RGO-V SAP PROFİLİ

Yeni tasarlanmış Ergo-V sap profili ve şekli, daha fazla çalınabilirlik için tüm sap boyunca herhangi bir pozisyonda daha fazla konfor sağlar.


ÖZELLİKLER

  • YAPI: Bolt-On
  • GÖVDE: Ihlamur
  • KAPAK: Masif Akçaağaç
  • SAP: Kavrulmuş Akçaağaç
  • KLAVYE: Kavrulmuş Akçaağaç (Işıltılı yan nokta işlemeler)
  • YARIÇAP: Bileşik Yarıçap(12"-15.75")
  • PERDELER: 24 (Paslanmaz Çelik)
  • TEL UZUNLUĞU: 25,5" (648)
  • AKORT CİHAZI: Cort® Kademeli Kilitleme
  • KÖPRÜ: Cort® CFA-III Tremolo
  • MANYETİKLER: Seymour Duncan® SH2N & TB4 Humbucker Seti
  • ELEKTRONİK: 1 Ses, 1 Ton, 5 Yollu Anahtar
  • DONANIM: Krom
  • TELLER: D'Addario® EXL120

Cort G300 Pro BK - Black Elektro Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitarlar Çok Satanlar