×

Cort KX507 Multi Scale SDG - Star Dust Green 7 Telli Elektro Gitar

Marka: Marka Sahibi : Kore Üretim: Üretim Yeri : Endonezya
Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

İlgili Opsiyon
: SDG - Star Dust Green
Bağlantı Şekli
: Bolt-on
Gövde Ağacı
: Mahogany Body
Kapak
: Poplar Burl
Kasa/Dizayn
: Double Cut
Klavye/Tuşe
: Ebony Fingerboard
Köprü
: Sabit Köprü
Manyetik Kombinasyonu
: HH
Perde Sayısı
: 24
Sap Ağacı
: Maple Neck
Tel Sayısı
: 7 Telli
Tel Uzunluğu
: 25.5 inch (647.7 mm)
Truss Rod
: Modern Style

Cort tarafından 2018'de geliştirilen ilk çok ölçekli gitar olan KX500MS, dünyanın her yerindeki sıkı hayranlar ve ekstrem gitaristler tarafından övüldü ve sevildi. Şimdi modern güncellemeler ve yeni bir ad olan KX507 Çoklu Ölçek ile geri döndü. Bu yedi telli canavar şimdi çok sesli Fishman® Fluence Modern Humbucker seti ile donatıldı ve KX507 Çoklu Ölçek'in tonal spektrumdaki sınırsız olasılıkları daha da keşfetmesini sağlıyor. KX507 Multi Scale ayrıca, daha iyi çalınabilirlik için nötr perde şimdi 8. konumda olan 25,5” – 27” çok ölçekli perdelere, Maun gövde üzerinde büyüleyici bir Poplar Burl tepeye, 5 parçalı Maple ve Purple Heart sapa, Macassar Ebony klavyeye ve daha kolay erişim için güncellenmiş bir ses ve ton düğmesi konumuna sahiptir.


MAUN GÖVDE ÜZERİ KAVAK KAPAK

Çarpıcı bir şekilde şekillendirilmiş Poplar Burl üst kısım ve Maun gövde, karışımı otorite ile kesecek sıcak ama güçlü bir yüksek orta aralıklı ses üretmek için birbirini mükemmel bir şekilde tamamlar.


Fishman® Fluence Modern Humbucker Seti, 7 Telli Teller için

Orijinal ve tamamen yeniden tasarlanmış Fishman Fluence manyetikler, en gıpta ile bakılan telli manyetiklerin bile başına bela olan uğultu, gürültü ve sinir bozucu endüktans sorunlarından arındırılmıştır - saf, bozulmamış ve müzikal tonu ortaya çıkarır.


1 SES & 1 TON BASMA / ÇEKME DÜĞMESİ

3 YOLLU MANYETİK SEÇİCİ İLE

Basit bir görünümü korurken, hem ses hem de ton düğmesi üzerindeki ustaca itme/çekme işlevi, 3 yollu manyetik seçici ile birlikte Fishman® Fluence Modern Humbucker setinin tüm potansiyelini ortaya çıkarır.

  • Ses Düğmesine Basma/Çekme: Voice1/Voice2
  • Ton Düğmesi İtme/Çekme: Tam Humbucker/Coil-Bölünmüş


BİREYSEL HARDTAIL KÖPRÜ

Gövdeden beslenen her bir tel için ayrı hardtail köprü ünitesi, büyük ölçüde iyileştirilmiş sürdürülebilirlik, daha fazla artikülasyon ve hassas tonlama için mükemmel tel ayrımı sağlar.


MACASSAR ABANOZ KLAVYE

Hem görünüm hem de ses açısından gül ağacına çok benzeyen Macassar Ebony, tatlı ama keskin tizlerle derin ve zengin bir ses üretir. Bu model için özel olarak tasarlanmış yeni "Raindrop" klavye dolgusu, farklı bir görünüm sağlar.


KONUŞAN EŞİK HOTROD TRUSS ROD

Kollu somunlu Hotrod makas çubuğu, sap yayının düzgün ve hassas bir şekilde ayarlanmasını sağlar. Birçok gitarist tarafından genellikle göz ardı edilen sap yayı (veya kabartması), mümkün olan en iyi çalınabilirlik için çok önemlidir. Bu kollu eşik kafes çubuğu ayarlama özelliği, gitaristin tekniğine ve çalma stiline bağlı olarak tam olarak boyun yayı çevirmesine olanak tanır.


7 TELLİ ÇOK ÖLÇEKLİ (25.5” – 27”)

Hızlı koşular ve tel bükme için tiz tellerde tanıdık hissi ve gerilimi korurken, uzatılmış skala uzunluğu ile low-B ve low-E telleri için sıkı ve vurucu alt uç elde edin. Nötr perde, perdelerin daha doğal yayılma açısı için 8. konumdadır ve alt perdelerde bile daha iyi çalınabilirlik sağlar.


5 ADET AKÇAAĞAÇ & MOR KALP SAP

5 parçalı Akçaağaç ve Mor Kalp sap, yalnızca güç ve denge sağlamakla kalmaz, aynı zamanda vücudun akustik rezonansıyla birlikte güçlü ve odaklanmış bir ses sağlar.


''YENİ NESİL'' CORT LOGOSU

"Yeni Nesil" Cort logosunun modern ve şık tasarımı, X ve KX Serisinin agresif stilini mükemmel şekilde tamamlamak için geliştirildi ve uygulandı.


ÖZELLİKLER

  • YAPI: Bolt-On
  • GÖVDE: Maun
  • ÜST: Kavak Burl
  • SAP: 5 adet Akçaağaç ve Mor Kalp
  • KLAVYE: Macassar Abanoz
  • Yarıçap: 15,75"(400)
  • PERDELER: 24
  • TEL UZUNLUĞU: 25.5"-27" Çok Ölçekli
  • TUNERLER: Cort® Kademeli Kilitleme
  • KÖPRÜ: Gövdeden Dize İle Bireysel Köprü
  • MANYETİKLER: Fishman® Fluence Modern Humbucker Seti
  • ELEKTRONİK: 1 Ses(P/P), 1 Ton(P/P), 3 Yollu Anahtar
  • DONANIM: Siyah Nikel
  • TELLER: D'Addario® EXL110 + NW059




Ürünle ilgili bağlantılar

Cort KX507 Multi Scale SDG - Star Dust Green 7 Telli Elektro Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitarlar Çok Satanlar